Тука стана дума, че имало деца, дето питали баща си що купува акции. Че те щом питат такива работи, може и да пишат във форума?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко деца имате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеСпоред мен в анкетата трябваше да участват само хора, които нямат намерение да имат повече деца. Навярно са гласували и хора, които все още не са женени и малко се изкривяват нещата.
.......
Аз така ги смятам нещата, разбира се уговорката, че това са данни за семейства, които са приключили с плодежа.
.........
Поздрави!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение+1 Мислим и за трето!
.....без жената да знае
Коментар
-
Забелязвах една интересна тенденция:
Тези, които са с две и повече деца имам или само момичета или само момчета. Не всички, но повечето.
Досега видях и че сме двама с 3хмомичета.
Като си спомня жена ми как ми обясняваше как да направим момче (3-то) - че риба да се яде, че не знам си как луната, как мъжкия хромозом бил по-бърз, но с по кратък живот от женския...
Аз и казах, а ве ай сега...к'вото стане, нал си е нашо. Ей как ще ми липсват тези мъници до 3 години, вече съм на финала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнениеОт 123 гласували - 146 деца (при 3+ съм смятал по 3) - средно 1.19 деца!
Гласували 131
Деца 161
131 инвеститорски семейства, т.е. 262 души раждат 161. Т.е. грубо казано, при "равен старт" имаме намаление от -101 деца след 1 поколение или -38.54%. Спокойно може да се закръгли на -40% като включим, че от тези 161 все някое ще се разболее, ще остане ерген или ще се пръкне педераст ( без да обиждам никой ).
Аз така ги смятам нещата, разбира се уговорката, че това са данни за семейства, които са приключили с плодежа.
Те така. Нека продължаваме да говорим великите хуманистични идеи за доброто образование, възпитание и пр. Много ни порасна и на нас работата все едно преди някакви си 130г., а за някои и 100г. (говоря за земите все още под турско преди войната от 1912г.) повечето от българите не са били обикновени селяци с основно меню черен хляб, лук и боб.
Сега сме много учени за това циганите ни ебат, колят и блъскат с микробуси без извинение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАз съм грозен спекулант и нямам деца :
"....я старый солдат и не знаю слов любви...."
Коментар
-
Bravo
Браво на Кака Д !!!
Не знам, как точно се е сетила за този въпрос, но наистина е чудесен.
На пръв поглед може и да изглежда странен, но не е.
Процесът на отглеждането на дете и превръщането му в зрял и пълноценен индивид, знаещ, можещ, физически и емоционално здрав, мотивиран и успяващ е т.н. има доста допирни точки с инвестирането, погледнато в един по-общ (културен) план.
Много често по темите се говори за инвестиции, а то става дума за живи разходи, включително за хвърлени на вятъра пари.
Пък и Како, споменаването на деца вкарва повествованието в друго русло. Някак хич не отива да се звериш някому (с повод или без повод), да опитваш да нараниш, че ако може и да унищожиш, след като знаеш, че той/тя е ангажиран с грижа за едно дете и това дете изцяло зависи от него.
Поздрави и най-добри пожелания на всички за Новата Година.
Само едно !
Коментар
Коментар