IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко деца имате?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука стана дума, че имало деца, дето питали баща си що купува акции. Че те щом питат такива работи, може и да пишат във форума?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
      Според мен в анкетата трябваше да участват само хора, които нямат намерение да имат повече деца. Навярно са гласували и хора, които все още не са женени и малко се изкривяват нещата.
      .......
      Аз така ги смятам нещата, разбира се уговорката, че това са данни за семейства, които са приключили с плодежа.

.........
      Добре де, а според твоите критерии - не се ли изкривяват нещата? Най-малко, защото, ако са взели "решение" (уговорка), за да приключат "плодежа" В семейството, то - ИЗВЪН семейството - едва ли са вземали решение именно за "приключване на плодежа".... ... Т.е. - и твоята схема не е съвършена...

Поздрави!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        +1 Мислим и за трето!
        и аз мисля ,
        .....без жената да знае

Коментар

• Забелязвах една интересна тенденция:

Тези, които са с две и повече деца имам или само момичета или само момчета. Не всички, но повечето.
          Досега видях и че сме двама с 3хмомичета.

Като си спомня жена ми как ми обясняваше как да направим момче (3-то) - че риба да се яде, че не знам си как луната, как мъжкия хромозом бил по-бърз, но с по кратък живот от женския...
          Аз и казах, а ве ай сега...к'вото стане, нал си е нашо. Ей как ще ми липсват тези мъници до 3 години, вече съм на финала...

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнение
            От 123 гласували - 146 деца (при 3+ съм смятал по 3) - средно 1.19 деца!
            Според мен в анкетата трябваше да участват само хора, които нямат намерение да имат повече деца. Навярно са гласували и хора, които все още не са женени и малко се изкривяват нещата.

Гласували 131
            Деца 161

131 инвеститорски семейства, т.е. 262 души раждат 161. Т.е. грубо казано, при "равен старт" имаме намаление от -101 деца след 1 поколение или -38.54%. Спокойно може да се закръгли на -40% като включим, че от тези 161 все някое ще се разболее, ще остане ерген или ще се пръкне педераст ( без да обиждам никой ).
            Аз така ги смятам нещата, разбира се уговорката, че това са данни за семейства, които са приключили с плодежа.

Те така. Нека продължаваме да говорим великите хуманистични идеи за доброто образование, възпитание и пр. Много ни порасна и на нас работата все едно преди някакви си 130г., а за някои и 100г. (говоря за земите все още под турско преди войната от 1912г.) повечето от българите не са били обикновени селяци с основно меню черен хляб, лук и боб.
            Сега сме много учени за това циганите ни ебат, колят и блъскат с микробуси без извинение.

Коментар

• Егати цензурата!
              Имах мнение от преди 3-4 часа - и го няма

Нито обида нито нищо
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Аз съм грозен спекулант и нямам деца :

"....я старый солдат и не знаю слов любви...."
                Т.е. , като цяло - безполезен за обществото...

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                  две прекрасни госпожици
                  +1 Мислим и за трето!

Коментар

• Bravo

Браво на Кака Д !!!
                    Не знам, как точно се е сетила за този въпрос, но наистина е чудесен.
                    На пръв поглед може и да изглежда странен, но не е.

Процесът на отглеждането на дете и превръщането му в зрял и пълноценен индивид, знаещ, можещ, физически и емоционално здрав, мотивиран и успяващ е т.н. има доста допирни точки с инвестирането, погледнато в един по-общ (културен) план.
                    Много често по темите се говори за инвестиции, а то става дума за живи разходи, включително за хвърлени на вятъра пари.

Пък и Како, споменаването на деца вкарва повествованието в друго русло. Някак хич не отива да се звериш някому (с повод или без повод), да опитваш да нараниш, че ако може и да унищожиш, след като знаеш, че той/тя е ангажиран с грижа за едно дете и това дете изцяло зависи от него.

Поздрави и най-добри пожелания на всички за Новата Година.

Само едно !

Коментар

• И аз подпомогнах прираста с 2 -ма юнака

Единият даже вече ме пита: Тате, ти що ги купуваш тези акции...?

Сега като се замисля, май и аз не знам... ще стане инвеститор от него!
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• две прекрасни госпожици

Коментар

• От 123 гласували - 146 деца (при 3+ съм смятал по 3) - средно 1.19 деца!

Коментар

• само 2 момчета ,но са като слънца естествено...въпреки ,че исках 3деца преди години....

Коментар

• Три моми, най-голямата на 5

Коментар

• Хубаво Би било от 114гласували да видим общия брой деца

Коментар

Working...
                                X