IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Я, по това черничкото - би ли ми пуснала линк, ти или коки. Много са ми интересни тези твърдения. На ЦРУ ли са, на БКП, на КПСС, на.....???!!!
    Я, си потърси сам

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Ти излезе...просто, едно злобно човече
      И дори вече не прикриваш комплексите си. Веднъж написа, че повече от два пъти не повтаряш на жена. В онзи случай, ти изобщо не беше отговорил, но върху този казус да мисли психоаналитика ти.

Подобните...като изброените от теб, като включиш малко и някои от м.р., ако изчезнат от форума, предполагам за теб и подобните ти ще настъпи истински рай.
      Без критика, без различна гледна точка по цял ден ще копирате хвалебствените статии от хвалебствените медии и ще си хвалите на воля Гуру-то.
      Хвалба до хвалба.

Но...когато излизате на улицата....слагайте си розовите очила да не се стресирате от дисбаланса на реализма.

В Русия, мисля, демокрацията е идея по-напред от вашата/ особено твоята - с префинена манипулативност.

И дребнавостта ти пречи, Анонче да се усетиш, когато ти прекаляваш до досада с някои тъпи въпроси, които си повтаряш като папагал - кой е подлога, колко %....или да правиш забележки за граматика във форум с друга насока, при това без да вдяваш, че и ти допускаш:

И понеже не съм човек, който си пада по безумните спорове и знам твоята слабост към тях....те оставям да си плюеш на воля.

Само прочети нещо постнато от някой с твоите виждания - да се елиминират всякакви нелицеприятни въпроси, но с добър пример от страни, които иначе харесваме:

Но в този форум, всеки, който си позволи нехаресване, за подигравка да не говорим, Е АНАТЕМОСАН.

Приятни дискусии, окъпани в слънчеви лъчи за Краля ВИ СЛЪНЦЕ, скъпи ДЕМОКРАТИ!
      Извинявай, да те питам. Какво означават множеството многоточия, с които са изпъстрени твоите постове?

Коментар

можеш да им припомниш и по колко милиони китайци....садейки ориз, умираха само до 1990-та ... от ГЛАД.
        И какво направи Сяопин, че от една почти феодална страна само за 20 години стана икономически фактор, от когото зависят и на Изток, и на Запад.
        През същите тези 20 години в България си играхме на демокрация и сменяхме другари, с псевдодемократи, че накрая и с охранители на другарите.
        И...никаква критика и лоша дума.
        Май, само по това си приличаме с Китай - всичко нелицеприятно да се цензурира, дори в нета
        Я, по това черничкото - би ли ми пуснала линк, ти или коки. Много са ми интересни тези твърдения. На ЦРУ ли са, на БКП, на КПСС, на.....???!!!

Коментар

можеш да им припомниш и по колко милиони китайци....садейки ориз, умираха само до 1990-та ... от ГЛАД.
          И какво направи Сяопин, че от една почти феодална страна само за 20 години стана икономически фактор, от когото зависят и на Изток, и на Запад.
          През същите тези 20 години в България си играхме на демокрация и сменяхме другари, с псевдодемократи, че накрая и с охранители на другарите.

Май, само по това си приличаме с Китай - всичко нелицеприятно да се цензурира, дори в нета
          Много си права!!!! Какви зими имахме преди 20 години, а какви са сега.....
          Малко са ни картофите, от мен да го знаеш. А сигурно и ГЕРБ има някаква вина......

Коментар

• сънито "изригна". Сега очаквам и кокито....

П.П. За "и-краткото": Първоначално бях упоменал в поста си само Саркози, но впоследствие, за по-убедително, включих и Меркел. По тази причина, "коЙто", трябваше да променя на "коИто" и приемам забележката ти за недоглеждането ми.

Коментар

можеш да им припомниш и по колко милиони китайци....садейки ориз, умираха само до 1990-та
              И станахме членове на Европейския Съюз - което според моето скромно мнение едва ли е заслуга на БСП.

А Китай се превърна в това, което е чрез безпощадни пазарни реформи и изграждане на капитализъм. А БСП се страхуваше от реформите, не желаеше да носи отговорност и все гледаше да ги прехвърли на някой друг. Затова и имахме много по-малък успех отколкото останалите страни от Източна и Централна Европа. Тройната коалиция окончателно доказа, че БСП си представя пазарната икономика само във вид на "приятелски кръгове".

Но всеки има право на мнение. Моето очевидно се споделя от значителна част от обществото, което доказват и последните избори.
              Last edited by Стамболов; 02.11.2011, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Дълбокото ти непознаване на историята само показва колко необразовани сте това партийците. Да сравняваш Мао с Дън Сяопин и икономическите различия на двамата е просто смешно, но ти едва ли дори си чувал за тях.. Последния опит на Маоизма за селскостопанска република и да се карат студенти, доктори и доценти да сеят картофи се провали в Кабоджа между 1975 г. и 1978 г.
                Last edited by съни(тя); 02.11.2011, 17:17.

Коментар

Стамболов, един съвет и от мен.
                  Такива като коки, сънита, мънита и т.н. ще ги работиш на тема правопис, фактология, логически грешки и т.н. Няма да излезеш на глава с тях на тема УБЕЖДАВАНЕ. Те тъкмо това искат - безкрайни и безумни спорове, събиране на публика във форума и тогава започнат с линковете от гнусните сайтове.
                  Платените писачи във форумите обикновено са ниски топки и може със средно интелектуално ниво да им запушваш устите или да правиш така, че мненията им да олекват.
                  Ти излезе...просто, едно злобно човече
                  И дори вече не прикриваш комплексите си. Веднъж написа, че повече от два пъти не повтаряш на жена. В онзи случай, ти изобщо не беше отговорил, но върху този казус да мисли психоаналитика ти.

Подобните...като изброените от теб, като включиш малко и някои от м.р., ако изчезнат от форума, предполагам за теб и подобните ти ще настъпи истински рай.
                  Без критика, без различна гледна точка по цял ден ще копирате хвалебствените статии от хвалебствените медии и ще си хвалите на воля Гуру-то.
                  Хвалба до хвалба.

Но...когато излизате на улицата....слагайте си розовите очила да не се стресирате от дисбаланса на реализма.

В Русия, мисля, демокрацията е идея по-напред от вашата/ особено твоята - с префинена манипулативност.

И дребнавостта ти пречи, Анонче да се усетиш, когато ти прекаляваш до досада с някои тъпи въпроси, които си повтаряш като папагал - кой е подлога, колко %....или да правиш забележки за граматика във форум с друга насока, при това без да вдяваш, че и ти допускаш:
                  Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Абе китайците сяха ориз, но утре на Г20 Саркози и Меркел ще са тези, кой/Ито ще молят за пари от тях.
                  И понеже не съм човек, който си пада по безумните спорове и знам твоята слабост към тях....те оставям да си плюеш на воля.

Само прочети нещо постнато от някой с твоите виждания - да се елиминират всякакви нелицеприятни въпроси, но с добър пример от страни, които иначе харесваме:
                  Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
                  ...

Относно последните ти въпроси. Не можеш да си представиш, по какъв начин се подиграват във Франция със Саркози и в Германия с Меркел. Меркел редовно е обект на прицел в най-популярното шоу-предаване в Германия - това на Щефан Рааб по Pro7.
                  ...
                  Но в този форум, всеки, който си позволи нехаресване, за подигравка да не говорим, Е АНАТЕМОСАН.

Приятни дискусии, окъпани в слънчеви лъчи за Краля ВИ СЛЪНЦЕ, скъпи ДЕМОКРАТИ!

Коментар

Сега ти бъркаш в това си твърдение.
                    Идея си нямаш каква измекярщина е тук.

Тук има главно хора, които ИСКАТ ДА БОРАВЯТ С ПАРИ.
                    Е, аз може би малко преувеличих. Ама ти да знаеш каква сган е по другите форуми. Този все пак събира по-качествени участници. Ама все пак като ги удари политическата ерекция, хвърлят какви ли не глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                      Прав си по принцип. Тя не може да вирее много в този форум. Все пак тук са хора, които боравят с пари, а те не са лековерни (с някои изключения). Но тя реагира бързо, групата й намира много информация, езикът и е нападателен (понякога прекалено), достатъчно интелигентна е да не прекалява в ругателния стил (макар понякога да се доближава до речника на Гигов), работи много и покрива много теми. Аз съвсем не съм й фен, просто оценявам нейната работа и на групата й.
                      Сега ти бъркаш в това си твърдение.
                      Идея си нямаш каква измекярщина е тук.

Тук има главно хора, които ИСКАТ ДА БОРАВЯТ С ПАРИ.

Коментар

И в какво по-точно е добра?! Тя е като пощенска кутия или стенвестник. Много рядко разсъждава, а главно ПОСВА (тая пък дума без "Т" защо я ползва, убий ме - не знам).
                        Тръгне ли да пише нещо "авторско" и олеква като перце.
                        Прав си по принцип. Тя не може да вирее много в този форум. Все пак тук са хора, които боравят с пари, а те не са лековерни (с някои изключения). Но тя реагира бързо, групата й намира много информация, езикът и е нападателен (понякога прекалено), достатъчно интелигентна е да не прекалява в ругателния стил (макар понякога да се доближава до речника на Гигов), работи много и покрива много теми. Аз съвсем не съм й фен, просто оценявам нейната работа и на групата й.

Коментар

Да, ама Трактора очевидно е оценил (или са му подсказали) важността на интернета и си е наел нейната група. А иначе Мейси си е добра, така че може да намери утре и други работодатели. Макар че по принцип нейната работа тук, в инвестора няма особен резултат, тъй като хората се влияят трудно от подобна пропаганда.
                          И в какво по-точно е добра?! Тя е като пощенска кутия или стенвестник. Много рядко разсъждава, а главно ПОСВА (тая пък дума без "Т" защо я ползва, убий ме - не знам).
                          Тръгне ли да пише нещо "авторско" и олеква като перце.

Коментар

Значи е заложила на много куц кон и затова сега е малко нервна.
                            Нейният патрон има 0.94% на изборите.
                            Да, ама Трактора очевидно е оценил (или са му подсказали) важността на интернета и си е наел нейната група. А иначе Мейси си е добра, така че може да намери утре и други работодатели. Макар че по принцип нейната работа тук, в инвестора няма особен резултат, тъй като хората се влияят трудно от подобна пропаганда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Дълбокото ти непознаване на историята само показва колко необразовани сте това партийците. Да сравняваш Мао с Дън Сяопин и икономическите различия на двамата е просто смешно, но ти едва ли дори си чувал за тях..
                              Щом казваш - значи е дълбоко. Щом казваш партиец - значи е така. Не споря с теб.
                              Знам само, че ориз и картофи са селскостопански култури и стават за храна, а твоето писане става за други, "големи нужди".
                              Сега доволен ли си?!
                              Ти победи!
                              Дай пак някой много полезен линк.

Коментар

Мейси си е трактористка. Тя никога не е критикувала Трактора, напротив винаги е твърдяла, че всеки е невинен до доказване на противното. И тя има сътрудници, които й подават линкове. По принцип не я ругая, тъй като си изкарва хляба с това, освен ако нещо не прекали. Но можеше да е наета и от ГЕРБ, които още не са се сетили да плащат за такава работа.
                                Значи е заложила на много куц кон и затова сега е малко нервна.
                                Нейният патрон има 0.94% на изборите.

Коментар

Working...
                                X