IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Абе китайците сяха ориз, но утре на Г20 Саркози и Меркел ще са тези, който ще молят за пари от тях.
    Дълбокото ти непознаване на историята само показва колко необразовани сте това партийците. Да сравняваш Мао с Дън Сяопин и икономическите различия на двамата е просто смешно, но ти едва ли дори си чувал за тях.. Последния опит на Маоизма за селскостопанска република и да се карат студенти, доктори и доценти да сеят картофи се провали в Кабоджа между 1975 г. и 1978 г.
    Last edited by Jay Gould; 02.11.2011, 16:22.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Тостер с Windows Vista: http://borsi.blog.bg/novini/2011/11/...s-vista.845733

Мао искаше студентите да сеят ориз, сега от нашите студенти се иска да сеят картофи и да стават овчари. Международната финансова общност и българските инвеститори с все по голям интерес следят новите програми на кабинета и с все по-голям ентусиазъм отбелязват спад след спад от лятото на 2009 година насам, на фондовия пазар в България. Бягството на капитали обаче, както и изтичането на мозъци е само прегрупиране на силите, преди да станем номер 1 в производството на картофи и овча вълна
      Абе китайците сяха ориз, но утре на Г20 Саркози и Меркел ще са тези, който ще молят за пари от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Благодаря много за съвета. Приемам го.
        И аз много отдавна подозирам коя точно е коки/мейси/клиърли. Ясно е че няма нищо общо с Русе. И че има много общо с БСП и не само, а и със шестаци с прозвища на селскостопанска техника и прочие главоноги. Дали да не я изоблича?
        Мейси си е трактористка. Тя никога не е критикувала Трактора, напротив винаги е твърдяла, че всеки е невинен до доказване на противното. И тя има сътрудници, които й подават линкове. По принцип не я ругая, тъй като си изкарва хляба с това, освен ако нещо не прекали. Но можеше да е наета и от ГЕРБ, които още не са се сетили да плащат за такава работа.

Коментар

Нещо тук не ми е ясно. Стажът в Световната Банка и ЕБВР не е ли доказателство за професионализъм? Особено когато си работил по конкретни проекти, някои от които са свързани със Столична Община. Черпя информация от линка, който ти си пуснал. Просто питам...
          Когато борбата е за превземане на паричен суверениет на суверенни Държави ,може и да се заплаща на подбрани кадри от фонд "Калинки",не мислиш ли?
          http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%BE...ews185796.html "16.11 Още по царско време го наложиха в офиса на Световна банка в София, въпреки, че разбира от енергетика точно толкова, колкото и от финанси.
          Приоятелче и другарче на царския министър и виден енергиен мафиот Милко Ковачев с когото до сега кротуваха на разположение в Лондон в ЕБВР.
          На единия хубавец дойде времето за нови подвизи и партийни задачи. Скоро ще ни информират и за другия. Той ще трябва да е поне главен съветник на новия президент
          по енергийните въпроси.
          Елементарно, нали другарю Уотсън!"

Коментар

И аз много отдавна подозирам коя точно е коки/мейси/клиърли. Ясно е че няма нищо общо с Русе. И че има много общо с БСП и не само, а и със шестаци с прозвища на селскостопанска техника и прочие главоноги. Дали да не я изоблича?
            Стамболов, един съвет и от мен.
            Такива като коки, сънита, мънита и т.н. ще ги работиш на тема правопис, фактология, логически грешки и т.н. Няма да излезеш на глава с тях на тема УБЕЖДАВАНЕ. Те тъкмо това искат - безкрайни и безумни спорове, събиране на публика във форума и тогава започнат с линковете от гнусните сайтове.
            Платените писачи във форумите обикновено са ниски топки и може със средно интелектуално ниво да им запушваш устите или да правиш така, че мненията им да олекват.

Коментар

• Тостер с Windows Vista: http://borsi.blog.bg/novini/2011/11/...s-vista.845733

Мао искаше студентите да сеят ориз, сега от нашите студенти се иска да сеят картофи и да стават овчари. Международната финансова общност и българските инвеститори с все по голям интерес следят новите програми на кабинета и с все по-голям ентусиазъм отбелязват спад след спад от лятото на 2009 година насам, на фондовия пазар в България. Бягството на капитали обаче, както и изтичането на мозъци е само прегрупиране на силите, преди да станем номер 1 в производството на картофи и овча вълна
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
                Парламентът отхвърли на първо четене предложение за промени в Наказателния кодекс, с които да се засилят наказанията за нанасяне на телесна повреда срещу медици.

http://dnes.dir.bg/news/deputati-zak...-9829752?nt=13
                Ще им се обиди съпартиеца и пръв приятел Цар Киро, ако го приемат..

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                  Напълно прав си че е несправедливо да се изисква декларация от сина,че баща му"не е пострадал от мероприятията на Народната власт"(клише от документи за всичко преди 22 години) По важно е да си спомним кадровия ,e, феномен "къртица Калинка".От нея загубихме реноме и перспективи за стотици милиони.За дребна банка се иска лиценз за персонала.А eng. Барбалов-младши ще управлява над милиард.Нещо като конкурс да бяха спретнли,да покажат че не е Калинка2.А то дни след избори media пуска фитил?Или конкурса е приключил? p.s

Елементарно, нали другарю Уотсън!" http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%BE...ews185796.html
                  Нещо тук не ми е ясно. Стажът в Световната Банка и ЕБВР не е ли доказателство за професионализъм? Особено когато си работил по конкретни проекти, някои от които са свързани със Столична Община. Черпя информация от линка, който ти си пуснал. Просто питам...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    А ти знаеш ли какво е да отговаряш за делата на родителите си? Сигурно не знаеш, а аз знам. Знам как баща ми няколко години поред не е могъл да получи заветната "бележка" от Комсомола, която му дава право да следва в Университета, защото дядо ми е осъден от т.нар. "народен съд" като "враг на народа". Спомням си като бях малък как работеше през деня, вечер ходеше на лекции, а през нощта учеше, как му окапа косата от нерви защото по времето на Хрушчов комунистите охлабиха хватката за 2-3 години и баща ми успя да се запише, но бързаше да завърши преди пак да затегнат хватката. И успя да завърши физика за 3 години вечерно! Помня как го изгониха от Института по геофизика на БАН, защото започваше "секретната" българска космическа програма, а той беше "неблагонадежден" като син на "враг на народа". Такива работи помня. И затова не искам на други да се случва същото. Защото съм демократ, а не комунист и това ни отличава един от друг. Децата не отговарят за делата на бащите си.
                    Напълно прав си че е несправедливо да се изисква декларация от сина,че баща му"не е пострадал от мероприятията на Народната власт"(клише от документи за всичко преди 22 години) По важно е да си спомним кадровия ,e, феномен "къртица Калинка".От нея загубихме реноме и перспективи за стотици милиони.За дребна банка се иска лиценз за персонала.А eng. Барбалов-младши ще управлява над милиард.Нещо като конкурс да бяха спретнли,да покажат че не е Калинка2.А то дни след избори media пуска фитил?Или конкурса е приключил? p.s
                    Банкерска въртележка? " 16:38 | 01.11.2011 Още по царско време го наложиха в офиса на Световна банка в София, въпреки, че разбира от енергетика точно толкова, колкото и от финанси.
                    Приоятелче и другарче на царския министър и виден енергиен мафиот Милко Ковачев с когото до сега кротуваха на разположение в Лондон в ЕБВР.
                    На единия хубавец дойде времето за нови подвизи и партийни задачи. Скоро ще ни информират и за другия. Той ще трябва да е поне главен съветник на новия президент
                    по енергийните въпроси.
                    Елементарно, нали другарю Уотсън!" http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%BE...ews185796.html

Коментар

• Отказаха по-големи наказания за нападения над медици

Парламентът отхвърли на първо четене предложение за промени в Наказателния кодекс, с които да се засилят наказанията за нанасяне на телесна повреда срещу медици.

http://dnes.dir.bg/news/deputati-zak...-9829752?nt=13

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Петър последно ги е взел през 92 .Когато писах постът си го направих по памет .Но какво значение има след като ги е получавал?И не мога да разбера какво срамно има да си признае даден човек с кого е имал взимане даване оно време?Да излезе и да каже аз имах взимане даване с Костова,Шулева ,Прокопиев ,а не да се прави на света вода ненапита.Толкова по това .Тъй като си в Германия ,интересува ме във вашите политическите шоута кои са най-усмиваните европейски политици ?И какво е водещото мнение в Европа за България ?
                        Първите години на псевдодемокрацията ни не могат да се цитират ей така по памет, понеже има няма година и идваше ново правителство. Поне това е моето мнение. Това не са като сегашните управления - която и година да вземеш от правителството на Серго, все е ясно, че са ставали заменки и се е крало.
                        Относно Спогодбата - сега след като е ясно за коя Спогодба говорим, нека да разгледаме процедурата по която е ставало разпределението на квотите и да си дадем отговор на въпроса " След като си спечелил за 1-2 години доверие в Германия с прилежност, точност итн.(пак да повторя че по личо мнение самия Плевнелиев през теззи години е бил на строежите) и след като имаш готовност да сключиш договори за няколко строителя, много ли са тия 25 работници, на фона на общата бройка от 2000?" Виж в тази връзка и допълнението в член 2, ал.1, изр.2 от Спогодбата.
                        Помисли малко и ще разбереш, че първите години от професионалната биография на Плевнелиев не са кой знае какво.

Относно последните ти въпроси. Не можеш да си представиш, по какъв начин се подиграват във Франция със Саркози и в Германия с Меркел. Меркел редовно е обект на прицел в най-популярното шоу-предаване в Германия - това на Щефан Рааб по Pro7.
                        По последния въпрос- колкото и да ти се струва невероятно, но никой не се интересува кой знае колко от България. Редовият германец изобщо. Единствено от време на време в международните рубрики на отделни вестници се пускат статии за България, които за мен са пълен триумф на компилацията от различни, знайни и незнайни български интернет-медии.
                        Last edited by Peter(Petar); 02.11.2011, 14:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Ти добре го искаш.Няма лошо.Но смяташ ли че след като наругаеш споменатите от теб те ще престанат.Твоята сила не бива да е в ругатните а в разобличението.Никакви ругатни и обиди.Да не мислиш че аз като не ги ругая не виждам и не разбирам какво правят.Мейси Коки няма нищо общо с Русе и изобщо не пише от там.Тя си е на работа в БСП.Приемаш го и се забавляваш.

Коментар

Бате Пешо, аз искам нещо много по-малко. Просто човек да си държи на мнението. Не може коки/мейси/клиърли да заявява че не гласува и не е симпатизант на никоя партия, да пуска повече от 3000 поста срещу ГЕРБ и едва накрая се оказва, че е била от червените. Машина за черен пиар.
                            Не може kat123 миналата седмица да бъде основния агитатор за Калфин а днес да пуска във форума мнението на ДСБ
                            Искам елементарна честност. Ако си от БСП, бъди си от БСП и защитавай позицията си. Ето да речем гигов за това аз го уважавам. Там имам ясен политически опонент, с когото спорим на равни начала. Но горните двама спокойно мога да ги упрекна в ченгесарски похвати.
                            Ти добре го искаш.Няма лошо.Но смяташ ли че след като наругаеш споменатите от теб те ще престанат.Твоята сила не бива да е в ругатните а в разобличението.Никакви ругатни и обиди.Да не мислиш че аз като не ги ругая не виждам и не разбирам какво правят.Мейси Коки няма нищо общо с Русе и изобщо не пише от там.Тя си е на работа в БСП.Приемаш го и се забавляваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              Не знам,защо толкова ожесточено се критикува Плевналиев,че и биографии му измислят даже.Аз си мисля ,че той и Маргарита Попова бяха най-умните и кадърни министри в правителството и достойно ще представят България не само в Раша и средна Азия/като при гоце/,но и в Европа.
                              Я си представете по-раншната версия за президент-Цвъки.А сега си го представете до Меркел ,да води разговор-ПП Герб....политики.ПП Герб....политики...
                              Ами защото комунистите знаят само тези методи за политическа борба. Друго не знаят, освен политическите убийства и революциите, разбира се....

А за Цвъки съм напълно съгласен с теб ...
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ХА ХА Монката хептен ни взе за рибоци Симеон Дянков: С Плевнелиев крием жените си по американски образец
                                Вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков изпъна чадър над доскорошния си колега в кабинета “Борисов” Росен Плевнелиев. Той защити правото на новоизбрания президент на България да спестява на съпругата си Юлияна публични изяви с аргумента, че “така правят в САЩ”. ..
                                http://www.blitz.bg/news/article/121...50354434261121
                                Поне аз досега не съм видяла в щатите да си крият жените и пример за това е Обама.Напротив точно обратното е Мишел винаги е до него ./фенка съм им и чета всичко което си качват в личните страници /Да не говорим колко активна е тя в благотворителните им мероприятия ,докато това тук не го забелязвам от нашите първи дами Виж в Турция и арабския свят си крият жените

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X