Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.04.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение..."Веднъж написа, че повече от два пъти не повтаряш на жена......."
Съни, даже не знам към кой от спорещите си го писала...... По диагонала само този абзац "забърсах"...
Съмнява ме малко...или много пие или много бие.....
пп "Бягам" от темата....
баш в крачка си ме хванал
аз с такъв бяс го бях написала тоз израз, а ти сега....като го чета...
но, под сурдинка...той и един път не ...го прави
* * *
иначе, не съм чак толкова...любопитна, че да питам по два-три пъти, но Анончето ми заяви, че "ако ГЕРБ не спечелят изборите до месец-два ще има предсрочни избори, бордът пада и всичко, което лошо се сетиш идва след ГЕРБ"
е, те на това....исках да каже защо аджеба...ама....той не повтарял на женаLast edited by съни(тя); 02.11.2011, 19:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе се занимавам с български компании. Не за друго, но фундаментът им (лева) ми е неясен.
Кризата с еврото ще е сериозна и това би дало възможност за "меко" излизане на България от борда. Но пък не знам как това би се възприело от чуждестранните инвеститори (единственият двигател на БФБ!!!!!). Трябва да се изчака и.... като му дойде времето.
Говоря сериозно.
П.П. Пия умерено и главно ухажвам, но пък и никога не чакам повторна подкана за "пошляпване" в чаршафите.
Ми германците нали ще си върнат марката.лева ще се върже за нея.Какво падане на борда какви пет лева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеБКП/БСП ако беше отговорна партия,наистина трябваше да направи реформите към демокрация и пазарна икономика още 1989 г!!!Но не би!!!Тя само се чудеше как да превърне политическата власт в икономическа!!!Във това успя!!!:
1) Кое е доказателството,че преди ' 89 г.. БКП е безотговорна партия ? Щото се оказва ,че 22 години по-късно вървим "крачка напред - три назад !"управлявани от национално-отговорни партии
....
2) Имаше ли нещо към ' 89 г. ,което да налага спешно замяната на "плановата"икономика с "пазарна" и въвеждането в обръщение на "демокрацията" ?
3) Чия беше икономическата власт към 1989 .? Ако е била на БКП - каква е логиката и след "промените" да не бъде запазена .....
ПС1: Ако нямаш смислен отговор(лично твое мнение), изчистен откъм стандартни заучени фрази , не отговаряй
ПС2: Добре е също, мутро-милиционерските песоглавци да не се включват в темата поне до 10:00 часа на 3.11.2011 г.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКоки е няма и ти си награбил Слънчицето....
И щом си ти "неповтарящият"...., все пак си кажи - пиеш или биеш( играеш грубичко
).......
пп. Стига сме спамили, ами иди в темата за ЦКБ и ми дай логочен отговор.....( това го можеш, като не повтаряш...)
Кризата с еврото ще е сериозна и това би дало възможност за "меко" излизане на България от борда. Но пък не знам как това би се възприело от чуждестранните инвеститори (единственият двигател на БФБ!!!!!). Трябва да се изчака и.... като му дойде времето.
Говоря сериозно.
П.П. Пия умерено и главно ухажвам, но пък и никога не чакам повторна подкана за "пошляпване" в чаршафите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Точно БСП правеше реформите по това време....
Като им сдадоха власта, СДС направи три фатални грешки...
1. Независима и неконтролируема съдебна власт
2. Връщане на земята в реални граници
3. Реституция преди приватизация...
Но ти тия работи не ги помниш....млад си.....рибок...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ аз съм имал "силни" постове. Сега няма опоненти в темата и става малко скучно. Все по диагонал четете, коментирате и после "бягате".....
П.П. А аз трябва да чакам Б.Б.да се изкаже и се чудя как да си уплътня времето....
И щом си ти "неповтарящият"...., все пак си кажи - пиеш или биеш( играеш грубичко
).......
пп. Стига сме спамили, ами иди в темата за ЦКБ и ми дай логочен отговор.....( това го можеш, като не повтаряш...)
Last edited by 4i40; 02.11.2011, 18:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеБКП/БСП ако беше отговорна партия,наистина трябваше да направи реформите към демокрация и пазарна икономика още 1989 г!!!Но не би!!!Тя само се чудеше как да превърне политическата власт в икономическа!!!Във това успя!!!
Точно БСП правеше реформите по това време....
Като им сдадоха власта, СДС направи три фатални грешки...
1. Независима и неконтролируема съдебна власт
2. Връщане на земята в реални граници
3. Реституция преди приватизация...
Но ти тия работи не ги помниш....млад си.....рибок...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение..."Веднъж написа, че повече от два пъти не повтаряш на жена......."
Съни, даже не знам към кой от спорещите си го писала...... По диагонала само този абзац "забърсах"...
Съмнява ме малко...или много пие или много бие.....
пп "Бягам" от темата....
П.П. А аз трябва да чакам Б.Б.да се изкаже и се чудя как да си уплътня времето....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеБКП/БСП ако беше отговорна партия,наистина трябваше да направи реформите към демокрация и пазарна икономика още 1989 г!!!Но не би!!!Тя само се чудеше как да превърне политическата власт в икономическа!!!Във това успя!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеБСП не е на власт от 1996-та до 2005
и отново не е от 2009-та
Сега наближава 2012.
Но да не ви притеснявам с неприятни забележки, че нейните кадри не са излизали изобщо от властта до днес.
Както и себе си, разбира се, защото, едва ли някой, ако не е злобно, елементарно човече, което се "храни" от заяждане и елиминиране на сериозната тема, би си позволил нон стоп да пренебрегва простотията и обидата и да търси дискусията.
Тук сте станали по-зли и от комунистите и техните методи за елиминиране.
Хубава вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеБСП не е на власт от 1996-та до 2005
и отново не е от 2009-та
Сега наближава 2012.
Но да не ви притеснявам с неприятни забележки, че нейните кадри не са излизали изобщо от властта до днес.
Както и себе си, разбира се, защото, едва ли някой, ако не е злобно, елементарно човече, което се "храни" от заяждане и елиминиране на сериозната тема, би си позволил нон стоп да пренебрегва простотията и обидата и да търси дискусията.
Хубава вечер
Пусни 2-3 "достоверни" линка за довиждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение...
А Китай се превърна в това, което е чрез безпощадни пазарни реформи и изграждане на капитализъм. А БСП се страхуваше от реформите, не желаеше да носи отговорност и все гледаше да ги прехвърли на някой друг. Затова и имахме много по-малък успех отколкото останалите страни от Източна и Централна Европа. Тройната коалиция окончателно доказа, че БСП си представя пазарната икономика само във вид на "приятелски кръгове".
...
и отново не е от 2009-та
Сега наближава 2012.
Хубава вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЯ, си потърси сам
Коментар
Коментар