IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Извинявай, но на фактурата има отчет за два периода и киловатите са 1062 за 177,01 лв. Без да се заяждам, разбира се
    Точно и за това му казах на партийния, че ще извадя следващата, защото в тази нещо не е наред, неясно защо .. а останалите на са в нас, а в офис. Засечените киловати обаче и от мен са колкото съм писал долу, тоест тия на долния ред ги няма... и дори Е.ОН признаха, че ги няма.. Тия дни, ако не забравя може при ходене до офиса да сваля още някоя по-нова.. Ако не, следващата..
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение

Мога да извадя и ....
      Ти си извади каквото и от където искаш. Сигурен съм, че ще бъде голямо, кафяво и миризливо.

Само не разбирам, защо когато Го извадиш, трябва да ни го изплющяваш във форума????

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Как може да те "обижда" така човека.....
        Такова "камътно цвете" на партийната пропаганда....
        Ти пък взе да ми приличаш на гъбички по ноктите.

Току вляза в разпра с някой вредител, разсеям се и леко ми падне имунитета, и ти веднага се активизираш......

Каква ти е на теб люлинската сметка за ток? Сигурно е като моята.... Не съм чувал до вашето предградие да сме градили далекопроводи и трябва да имате същата цена за пренос.

Коментар

Както се вижда - 825 киловата, дневна + нощна струват заедно 177,01 лв. - Дори виждам, че горе имам лека грешка и цената е малко по-висока и не е 0,211, а е 0,214 ...
          Извинявай, но на фактурата има отчет за два периода и киловатите са 1062 за 177,01 лв. Без да се заяждам, разбира се
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            А ти взе да ме наричаш партийна мърша....
            Как може да те "обижда" така човека.....
            Такова "камътно цвете" на партийната пропаганда....

Коментар

• Цена на електроенергията в - Толидо / САЩ

Мога да извадя и във Франция, в Чехия, Испания, където се оказа, че доста тарифни планове (там си избираш както оператор, така и на какви тарифи да си), са по-ниски от в България, но за сега стига толкова. Може да извадим и цените на питейната вода в Лондон, както и тази в Русе или Добрич и да ги сравним, но не си струва.

Факт е че ЕК, ще глоби кабинета на Бойко Курвата, защото той преднамерено не либерализира пазара на енергия, а вместо това тъпче с пачки 9 500 000 лева, Семерджиев и още четиримата членове на ДКЕВР за да качват цените и да убиват индустрията. Доказателството за тъпата - монополна и комунистическа политика на Бойко Курвата са индексите на БФБ които се рутят, при покачващи се пазари в цял свят.
              Last edited by Jay Gould; 07.03.2012, 19:55.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Абе, ей, озлобен бедняко???!!!
                Ти досега да не би да си живял в пещера???
                Сканирай ми фактура от миналия месец.

Дезинформирал съм хората, да та и бедняка......

Ето я!!! Аре смятай..... бедняко!!!
                Аnon6706, току що си отворих фактурата за м. февруари. Аз съм на клиент на Е.ОН. Не ми се играеше да пресмятам колко е дневната и колко е нощната тарифа, но за 592 кВтч дължа 100,06 лв. Средната ми цена е горе - долу колкото твоята.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Както се вижда - 825 киловата, дневна + нощна струват заедно 177,01 лв. - Дори виждам, че горе имам лека грешка и цената е малко по-висока и не е 0,211, а е 0,214 ...
                  Ти изобщо прочете ли ПЪРВИЯ МИ ПОСТ КЪМ ТЕБ????!!!

Казах ти цената на ЧЕЗ където аз живея!!!!!
                  А ти взе да ме наричаш партийна мърша.

Да, при вас явно е по-скъпо, но аз не те обвинявам в дезинформация.

Коментар

Ще сканирам и аз следващата за да не дезинформирате хората. Всеки сам може да си направи сметка по колко идва на киловат, колкото и тия монополити, които вие партийните мърши защитавате, да вкарват заблуди по сайтовете си. Цените са тези, като и да има малка разлика с ЧЕЗ и EVN Bulgaria, тя едва ли ще е по-голяма от стотинка

Цени на Е.ОН - 1 kWh + всички такси за преноси, зелена енергия, други такси, ДДС и т.н.
                    0,2145575 лв.
                    € 0,1084388
                    $ 0,145882
                    Тъй като, са събрани дневна и нощна тарифа, то дневната е още по-скъпа от посочените горе цифри... А сега приятелят на Бойко и бъдещия затворник Семерджиев иска и още 10 % гада, а Бойко Курвата му разрешава

Коментар

Нещо ми се струва е играла тука гумата Да измамниците ви насрани партийни
                      Играла е "гума" в главата ти.
                      Нали половин България може да ме опровергае, ако съм подправил данните, бе?
                      Махнал съм само личните си данни.

Толкова да ми опротивееш само с един пост.......

Коментар

Щкоито вие партийните мърши защитавате,
                        Сметна ли колко е киловатчаса???? Или още да те чакам???

И "мърши", като се огледаш около теб, тогава ще наричаш някого така.

Коментар

..
                          Нещо ми се струва е играла тука гумата Да измамниците ви насрани партийни

Коментар

Ще сканирам и аз следващата за да не дезинформирате хората. Всеки сам може да си направи сметка по колко идва на киловат, колкото и тия монополити, които вие партийните мърши защитавате, да вкарват заблуди по сайтовете си. Цените са тези, като и да има малка разлика с ЧЕЗ и EVN Bulgaria, тя едва ли ще е по-голяма от стотинка
                            Абе, ей, озлобен бедняко???!!!
                            Ти досега да не би да си живял в пещера???
                            Сканирай ми фактура от миналия месец.

Дезинформирал съм хората, да та и бедняка......

Ето я!!! Аре смятай..... бедняко!!!
                            Last edited by anon6706; 07.03.2012, 19:26.

Коментар

...

Цени на Е.ОН - 1 kWh + всички такси за преноси, зелена енергия, други такси, ДДС и т.н.
                              0,21145575 лв.
                              € 0,1084388
                              $ 0,145882
                              Тъй като, са събрани дневна и нощна тарифа, то дневната е още по-скъпа от посочените горе цифри... А сега приятелят на Бойко и бъдещия затворник Семерджиев иска и още 10 % гада, а Бойко Курвата му разрешава
                              Last edited by Jay Gould; 07.03.2012, 19:25.

Коментар

Ами явно си светиш със свещи или лъжеш като разпран за пореден път, защото по нашия край, като се събере общия брой изразходвани киловати, и се раздели на сумата идват по:

0,21145575 лв.
                                € 0,1084388
                                $ 0,145882
                                Тъй като, са събрани дневна и нощна тарифа, то дневната е още по-скъпа от посочените горе цифри...
                                Не знам кой е твоя край, но по "нашия" е ЧЕЗ и за по-лесно смятане ти казвам:

За общо ползвана електроенергия от 430 kВтч (373 дневна, 57 нощна), КРАЙНАТА цена e 72.84 лв.

Делим 72,84 на 430 и се получава средна крайна цена за киловатчас от 0,16939 лева на киловатчас.

В една от темите дори съм си сканирал фактурата.
                                Last edited by anon6706; 07.03.2012, 19:20.

Коментар

Working...
                                X