IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Герберският агитатор както винаги ЛЪЖЕ.

Всеки българин видя че Калфин е излъчен с честно гласуване на Националния съвет на БСП, където имаше много кандидатури предложени от общинските организации.

И всеки българин видя, че пожарникарят еднолично назначи Плевнелиев за кандидат.
    А смехориите за подкрепата на Барозу и Меркел не се нуждаят от коментар.
    Къде съм излъгал бе Шуменски?

Колко поста трябва да пусна за подкрепата на Меркел, Мартенс, Барозу,Бузек, Жозеф Дол, Антонио Лопес и още много за Плевнелиев?

Барозу, Бузек и Дол дойдоха в София, лично можеш да ги попиташ. Но аз ще ги цитирам тук надлежно, и то скоро...

Колко пъти социологическите агенции и анкетите показаха огромната подкрепа на българския народ за Плевнелиев?Колко поста свои трябва да цитирам?

Как така реши да ме изключиш от твоя забранителен лист и отново да следиш постовете ми и да ме нападаш? Последното го приемам за комплимент

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Калфин е креатура на агент Гоце и е подкрепян от Сергей Дмитриевич и Доган.

Плевнелиев е излъчев от ЕНП и Вилфрид Мартенс и е подкрепян от Барозу и Ангела Меркел.
      Герберският агитатор както винаги ЛЪЖЕ.

Всеки българин видя че Калфин е излъчен с честно гласуване на Националния съвет на БСП, където имаше много кандидатури предложени от общинските организации.

И всеки българин видя, че пожарникарят еднолично назначи Плевнелиев за кандидат. Всеки добре чу какво каза пожарникаря на 4-ти септември" АЗ мислих до днес до 14 и много се колебах, но РЕШИХ кандидатът да бъде Плевнелиев.
      И не случайно Бойко е дал в 14 часа на Росен един джип да отиде до вкъщи да си облече костюм!

А смехориите за подкрепата на Барозу и Меркел не се нуждаят от коментар.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Герберите съвесем изтрещяха .И на Калфин и на Пръмовица и на Плевнелиев корена им е един. Комсомола и Партията. Случайности няма.Това трябва да ви е ясно.
        По-скоро ти си изтрещяла.

Калфин е креатура на агент Гоце и е подкрепян от Сергей Дмитриевич и Доган.

Плевнелиев е излъчев от ЕНП и Вилфрид Мартенс и е подкрепян от Барозу и Ангела Меркел.

Коментар

• Герберите съвесем изтрещяха .След презеравативите http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...25045779_n.jpg на ход са ...............

Калфин е човек от миналото, главата му е пълна с глупостите на ленин за победата на пролетариата и за загниващия капитализъм - завършил е партийна школа и е слугувал на диктатора живков. Мирише на мухъл и говори като зомбиран на които в детството са му изпили мозъка.
          И на Калфин и на Пръмовица и на Плевнелиев корена им е един. Комсомола и Партията. Случайности няма.Това трябва да ви е ясно.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Калфин е човек от миналото, главата му е пълна с глупостите на ленин за победата на пролетариата и за загниващия капитализъм - завършил е партийна школа и е слугувал на диктатора живков. Мирише на мухъл и говори като зомбиран на които в детството са му изпили мозъка.

Коментар

• Кой победи в снощния дебат?
              4304 гласували

Росен Плевнелиев (50.77%)

Ивайло Калфин (31.09%)

Нито единия, нито другия (13.48%)

Не мога да преценя (4.67%)

Днес 10:05[/QUOTE]

+ 1001

Коментар

• Найденов: Калфин прокара заменки на брата на Станишев
                Земеделският министър иска обяснение от червения кандидат-президент

vsekiden.com ~ четвъртък, 13 октомври 2011 в 09:21

Старият Калфин, новият Плевнелиев
                Червеният робокоп падна от Супер Росен

http://www.vsekiden.com/104336/stari...at-plevneliev/

Кой победи в снощния дебат?
                4304 гласували

Росен Плевнелиев (50.77%)

Ивайло Калфин (31.09%)

Нито единия, нито другия (13.48%)

Не мога да преценя (4.67%)

Днес 10:05

Коментар

• Една много добра статия за това какво може да направи СЕГАШНОТО правителство, като изиска от съда да се развалят договорите за заменки на земи направени след 1 януари 2007г.
                  Първоначално изпратено от Сега
                  Ще преметнем ли ЕС със заменките?
                  България трябва незабавно да развали сделките, сключени след 2007 г., но Борисов шикалкави и ще я прати на съд в Люксембург

Светослав Терзиев

Отива ли му на мъжкар като Бойко Борисов да играе ролята на злочеста девица? Отива му - и още как, за да угоди на още по-големи мъжкари, които са си направили удоволствието да ограбят държавата със сделки "кон за кокошка", а сега го държат в зависимост. Става дума за заменките на гори, които утвърдиха в Брюксел убеждението за България като крадлива държава, която дори когато бъде разобличена, пак продължава да закриля крадците.
                  ........................................
                  Такова театралничене едва ли е имало някога на "Дондуков"1 и ако Борисов се стъписа пред званието "почетен член" на съюза на художниците, не бива да отказва номинация от съюза на артистите, защото напълно я заслужава.
                  След влизането ни в Евросъюза тези заменки са в нарушение на европейското законодателство, което ги прави невалидни. И правителството може с пълно право да поиска от съда да ги отмени. Може заменките да са законни по българските закони, но щом са незаконни по европейските, то се прилагат директно европейските. Това трабва да направи СЕГАШНОТО правителство, а не да плаче като вдовица за (знаете какво).
                  Ама как да стане като депутатът от ГРОБ Емил Димитров (оня същият дето ръководи най-важният и най-доходоносен за Бойко бизнес-цигарената контрабанда) ще трябва да върне доста земици. Пък и не само той, ами много още обгрижвани от Бойко олигарси.

Коментар

• А така, къде сте фантазиращи малоумни тролове, Нали уж Б.Б ръсел мозък.
                    И незнам си още каква помия изсипахте преди дни. Ами ето ви четете и после се замислете колко сте изкривени и как пречите освен на себе си и на Б ългария като цяло.
                    Разбрахте ли Коки,мейси,клиърли и Гъгов и там подобните ви болни мозъчета.

"Стив Ханке: Борисов е прав, като иска намаляване на европейските пенсии "

"Българският министър-председател Бойко Борисов е прав като съветва лидерите на ЕС да намалят пенсиите в страните си като тези в България. Това казва в интервю пред в. 24 часа бащата на валутния борд Стив Ханке.

Според Ханке е очевидно, че пенсионната система в ЕС е на ръба да банкрутира. И че трябва да използват острия молив за намаляването им. Те не могат да плащат тези пенсии, но ги обещават, тоест не могат, въпреки че искат. Очевидно премиерът ви е прав. И не е необходимо човек да е гений, за да направи този извод.

На въпрос защо след като България е сред стабилните страни все пак капиталите бягат от страната ни, Ханке казва, че те бягат от всички нововъзникващи пазари по света. Това е тенденция. Имаше голямо търсене за капитали преди кризата - 2009 г., тези потоци спряха или намаляха. Причината е, че всеки се безпокои да поема рискове точно сега. Необходима е ликвидност, за да се инвестира, а инвеститорите са много по-предпазливи. Всичко е свързано. Но ако в България нямаше фискална, парична и банкова дисциплина, отливът на капитали щеше да е много по-голям. Трябва да помните, че съседството с Гърция в момента изобщо не ви помага.

Защото южната ви съседка е един от епицентровете на кризата, уточнява той. Пожарът бушува там. Мисля, че Гърция има три възможности. Първата е ЕС да им даде повече пари, което е малко вероятно. Те са изправени пред фалит, защото банкрутираха. Това води или до контролиран фалит, който ще е по-спокоен, или до неконтролиран фалит. Ако е контролиран, това вероятно няма да засегне много България, но ако е неконтролиран, което е възможно, това е най-лошият вариант за България.

Евентуален фалит на Гърция би създал голяма несигурност в България, защото има много гръцки банки, много гръцки инвестиции. Това е най-лошият сценарий за България. В Аржентина през 2002 г. имаше неконтролируем фалит, отне им почти 10 години преди да се стабилизират. Имаше голяма инфлация и тя все още е 25-30%, което не е добра картина. Ханке посъветва България да продължи да прави това, което прави.

Според него България не се нуждае от еврото. Особено сега, в средата на световната криза. Най-лошото, което може да направите, е да губите време за приемане на еврото. Абсолютно деструктивно и ненужно. Все пак мисля, че не е лошо да се мисли в средносрочен план да направите борда колкото се може по-ортодоксален, колкото се може по-автоматичен и левът да стане абсолютен клонинг на еврото. Колкото по-строг, толкова по-добре. Не си губете времето да мислите какво ще стане, ако приемете еврото. В условия на подобна криза това не е продуктивно.

На въпрос има ли шанс да спечелим от гръцката криза, експертът казва, че на теория имате шанс. Българските инвеститори могат да участват в гръцката приватизация, но колко голям е потенциалът за инвестиции, не знам. Не съм наясно с детайлите. Големият проблем на много български инвеститори ще е, ако нямат достатъчно капитали да участват директно. Тогава ще трябва да вземат заеми, а сега е трудно да се намерят кредити.

В България знаете повече за гръцката икономика, знаете какво е атрактивно за покупки там, имате бизнес връзки. Както и гърците знаят какво да купят в България. Познавате се много добре. Според мен има възможност българите да инвестират в някои от активите, които гърци са придобили в България, и да се направи нещо като обратно изкупуване. В момента гърците се нуждаят от финансов ресурс, а цените са добри. Мисля, че на този етап това може да се окаже най-вероятното предимство да извлечете ползи от ситуацията.

България е свързана с всички, но изглежда добре. В еврозоната България изглежда доста добре, не е на върха, но е в твърде добро здраве. Сега всички са настинали, а вие сте в добра форма за възстановяване от настинката в сравнение с останалите страни от еврозоната, смята Ханке."

Коментар

• Стамболов-Лидери на ЕС и трима еврокомисари пристигат в София
                      http://www.dnevnik.bg/evropa/evropei...igat_v_sofiia/

Председателите на Европейската комисия и на Европейския парламент Жозе Мануел Барозу и Йежи Бузек пристигат днес в парламентарната групата на Европейската народна партия (ЕНП). Еврокомисарите София, за да присъстват на изнесено заседание на Политическото бюро на Кристалина Георгиева – международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи, Йоханес Хаан – регионална политика, и Януш Левандовски – бюджет и финансово планиране също ще вземат участие в срещата.

От българска страна във форума с мотото "Повече и по-добра Европа е отговорът за устойчив и приобщаващ растеж" ще се включи кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев, както и премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов.
                      Герберите се чудят от колко кладенеца вода да извадят за да "узаконят" изборите....И какво направиха за 2 години "за приобщаваш и устойчив растеж..." в България та ще се включат с поредните си бъртвежи????

Коментар

• Лидери на ЕС и трима еврокомисари пристигат в София
                        http://www.dnevnik.bg/evropa/evropei...igat_v_sofiia/

Председателите на Европейската комисия и на Европейския парламент Жозе Мануел Барозу и Йежи Бузек пристигат днес в парламентарната групата на Европейската народна партия (ЕНП). Еврокомисарите София, за да присъстват на изнесено заседание на Политическото бюро на Кристалина Георгиева – международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи, Йоханес Хаан – регионална политика, и Януш Левандовски – бюджет и финансово планиране също ще вземат участие в срещата.

От българска страна във форума с мотото "Повече и по-добра Европа е отговорът за устойчив и приобщаващ растеж" ще се включи кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев, както и премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов.

По време на двустранната среща ще бъдат проведени две заседания "Бъдещето на европейската кохезионна политика" и "Предизвикателствата за ЕС в променящия се свят". В тях ще вземат участие още евродепутати, председателят на групата на ЕНП в Европарламента Жозеф Дол и заместник-председателят ѝ Румяна Желева.

Преди заседанието на ЕНП премиерът Бойко Борисов ще се срещне "на четири очи" с Жозе Мануел Барозу. По думите на председателя на Народното събрание Цецка Цачева Симеон Дянков и Лиляна Павлова също ще бъдат "домакини" на еврокомисарите и на председателя на Еврокомисията.

Земеделският министър обвини Калфин за заменки на гори
                        http://www.dnevnik.bg/izbori2011/201...menki_na_gori/

Бившият вицепремиер в правителството на тройната коалиция, а сега кандидат за президент на БСП Ивайло Калфин е отговорен за големите сделки за замяна на земи, за които сега Европейската комисия може да глоби България. Това заяви пред Би Ти Ви министърът на земеделието Мирослав Найденов.

По думите на министъра Калфин като вицепремиер е бил вносител в Министерския съвет на няколкостотин сделки, между които и тази с брата на тогавашния премиер Сергей Станишев.

Найденов отрече, че си е послужил с името на Калфин в предизборни цели, каза само, че съобщава факти, призова го да "каже какво мисли" и поиска прокуратурата да отговори "защо няма нищо срещу него". Министърът припомни, че за заменките има трима обвиняеми - бившите агроминистри Нихат Кабил и Валери Цветанов и бившия шеф на агенцията по горите Стефан Юруков.

Коментар

• Под лупа >Лика на кандидат-кмета на ГЕРБ Димитър Николов висна на клозет в Морската градина. Явно там ими е мястото ..

Под лупа>ГЕРБ и Димитър Николов са родени от БСП и фона им отива страшно много. Благодарете им за подкрепата на другарите от БСП! С поздрав: ГЕРБ и Димитър Николов.

Коментар

• Гледам как Христо Стоичков агитира за ГЕРБ в някакво училище. Ама пълен неграмотник. "Заедно със Свилен Нейков щели да развиват спорта в училилищАта!"
                            Въобще беше "който играй-пИчели, който нИ играй, нИ пИчели"

Абе герберастите, като имате такива имиджмейкъри като Ицо "Мамата" и Веждито Мултака-противници не ви трябват...
                            Тези заедно с Цвъки осират всичко ваше...

Коментар

• Аз съм герберче и силна

Цецка мене е родила;

с тъпата си гмеж обилна

мойта партия е мила.

Аз съм герберче. Обичам

наште планове партийни,

герберче да се наричам -

първа полза е за мене.

Аз съм герберче "свободно",

в рай "свободен" аз живея,

всичко герберско и долно

любя, тача и милея.

Аз съм герберче и расна

в дни велики, в бойковистко време,

син съм на политиката неясна,

син съм на дивашко племе.

Коментар

• Бойко Рапона блесна и в Букурещ:По-голям дефицит - по-силен футбол.Страните в Шенген да си пазят границите както България и Румъния http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D0%BE...ews185009.html
                                България и националният ни отбор ще се оправи ,едва тогава когато се преодолее дифицитът в главите упраляващите съответно и на футболистите..

nabludatel63-Светла Петрова : Плевнелиев да слезе от магистралите и да представи платформа за президенските избори
                                Как да я представи комсомолският секретар ,като такава просто няма!!!

Коментар

Working...
                                X