IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как успях да намаля сметката си в М-тел от 150 на под 20лв

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • време ли е за 4-ти мобилен оператор

    Коментар


    • M-тел са най-зле!

      никога няма да им стана клиент, т.е. никога повече!
      Мнението ми не е препоръка!!!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Krelion Разгледай мнение
        Хайде обясни по-подробно на нас будалите,как стана тази работа.
        Семейството ми ползва 3 глобул,2 мтел и1 вива.Наблюденията ми са,че "всички са маскари!"
        Да бе, къде е тоя фортис? Бъзикна хората и изчезна. Айде обясни.

        А за това, че всички са трагични, за съжаление си прав. Мтел още като единствен оператор надписваха сметки, сигурно го правят и сега, както и другите. НО:
        От Глобул отидох в Мтел, защото още като започнаха искаха един куп документи и ми губеха времето да диказвам, че не съм камила. 3 години не промениха адреса на регистрация на фирмата във фактурите и накрая за да го направят ми искаха Актуално състояние с печат от ТР, въпреки че в закона за ТР е забранено! Е не се моля на никого да му давам парите си! БТК пък продължават да се държат като социалистически монополисти - бавни, неоткриваеми, високи такси за фиксирани телефони...

        Коментар


        • Още преди години тази компания при една от продажбите и бях изумен да видя, че имала задължения от 600 милиона лева и то при условие, че предните години бяха почти пълен монополист на пазара и при месечни такси от над 40 лева нагоре.
          Моя позната която бе на работа там ми сподели неща от кухнята. Абсолютен хаос, има хора които са назначени на работа само за да пращат мейли от едно бюро до съседното, а други пък не могат и да искат да работят заради първите. Въобще, куче влаче диря няма.
          В същото време, почти не познавам човек имал си работа с тях да не се оплаква от проблеми с компанията, ако въобще така може да се нарече този сбор от некадърници и крадци, решили, че правят бизнес.
          Съпругата ми преди години бе техен клиент. След една фрапантна сметка се оказа, че за да ни дадат разпечатка с кого била говорила (след като искат пари за това) трябвало да плати и още 18 лева (Баси наглите!) за един лист с номерата.
          Тоест - Давайте пари и ако смятате, че ви лъжем ще платите още.
          Тъй като сметката бе под 100 лева и не ми се занимаваше с адвокати за това, платихме я приключихме дейност с компанията.
          Не случайно обаче тази компания се нарича от хората: Менте-Л
          В същото време, въпреки монополното си положение на пазара дълги години, картелните споразумения, поддържащи най-високите цени на подобни услуги в Европа, назначаването на политици или техни копелета в ръководството на компанията, въпреки хвалбите, този Енрон на телекомуникациите е като куха кратуна, със силно забавени плащания към доставчици, бюрокрация, а олигофренията просто блика от компанията още от времето на комуноида Грашнов и пълния им монопол.
          Ако това бе борсово търгувана компания до сега акциите и щяха да са на цената на Химко, защото те реално май не са по-добре, тоест поне имат персонал, но това не им личи предвид това, че пращат на умрели покани, така и не успяха да си организират отношенията с клиентите и най-вече - на загуба са, каквито и счетоводни хватки да използват.
          Само вижте - Жалбите срещу „Мтел“ – по над 1000 на час http://busylines.wordpress.com/2011/...mplaints_mtel/
          Платформата на М-Тел е в клинична смърт, обявиха потребители - http://news.ibox.bg/material/id_427202155/fpage_1/
          МентЕл дори стигната до там, че обвиниха неизвестен в хакерска атака срещу тях. Какво обаче се оказа! Като приказват, пак са лъгали - "Твърденията за хакерски атаки категорично не отговарят на истината. След тяхното разпространение в публичното пространство в края на миналата година сектор „Компютърни престъпления" в ГДБОП извърши проверка по случая, като проверката не констатира никакви нарушения или опит за неправомерен достъп до системата на Мобилтел"

          и не е само това - Има изтичане лични данни от компанията към престъпни елементи. Човек трябва да е луд за да им е клиент, не че останалите са цвете за мирисане, но Ментел са с история в измамите и некадърността много повече от останалите 2.

          И най-веселото - Преди няколко месеца квелитетното уж списание „Мениджър” стана за смях, връчвайки приза „Мениджър на годината” на злополучния Андреас Майерхофер. „Как може да го обявят за топ мениджър в годината, в която М- Тел имаха най- сериозни имиджови проблеми и загубиха сериозен пазарен дял?”, смееха се на церемонията останалите бизнесмени. Тогава вместо аплодисменти, обявяването на името на победителя предизвика дюдюкания в залата. - Лошо управление разсипа М- Тел – уволняват директора на телекома: http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0...8F%D0%B2-22733

          M-tel „награди” Станислав Каспишек с луксозна бутилка вино, защото редовно си плащал задълженията към мобилния оператор. Само където от 2009 г. Каспишек не е сред живите?!
          Те тия и да искат няма как да не объркат нещо, защото това с умрелия награден не е единствен случай, а те са много. Трябва ръководството на компанията да са абсолютни дебили и некадърници за да допускат такива смехотворни грешки. А какво остава пък за сериозното отношение към клиентите и техните пари. Това е мисия невъзможна.
          Last edited by Jay Gould; 28.08.2011, 00:59.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Чичо Пешо, тя една диня струва повече от 5 кинта, ти искаш цял месец да говориш по телефона добре, че не искаш и други услуги да се включват в тия пет лева месечно, освен телефонните разговори!!!
            Батка динята струва повече от 5 кинта ама през зимата.От Мтел услуги не искам щото и те ще са каквито са им плановете.Не желая да говоря цял месец ясно съм написал какво желая.Като нямат такъв план Виваком имат и добър интернет имат.С Мтел приключих.Когато разберат че те са тука да правят моя кеф а не аз техния добре дошли.Идеш да си платиш сметката компютрите изключили.Не стига че алчни ами и некадърни.На Виваком компютрите досега не са изключвали.Влизам в магазина и плащам веднага.И пълно с техни магазини а онея отворковци имат само два.Какво повече да кажа.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение
              това как става? за трафика през Скайп ли?
              ха дубрутру, но ти трябва много стабилен нет и да не забива скайпа
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнение
                Всичко е в интернета. Имам мобилни договори към два оператора. Опитвам се да говоря разговори със съответния телефон към същия оператор за по изгодно.
                Но, има едно НО.

                Честно казвам, най-изгодно е мобилния интернет. Независимо към кой оператор си го пуснете, включете си най-скъпия тарифен план. Дори 30-35 лв да бъде да е неограничен, с най-голяма максимална скорост. След което си включвате леко Скайпчето и край на обаждания, на смс и прочие простотий. Ползвам го от декември 2010, много съм доволен, като интернета не го жаля. Наблюдавам форекс пазара непрекъснато, ползвам Скайп, чета новини, дори от време на време съм свалял mp3.
                Всичко на всичко програмката ми от Android Market за следене на трафика Watch Dog мисля беше показва, че преко сили стигам 500-700 mb трафик, като имам 1GB на макс скорост.

                Така, че кой каквото да прави няма да стане. Бам интернета и след това едно Скайпче и сме приключили.

                Поздрави.
                това как става? за трафика през Скайп ли?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                  Ами нормално е условията да се предоговарят - цената на интеркънекта между операторите падна от 21 ст. на 13 стотинки тоест около -38%. МТЕЛ годишно правят по 250 - 300 млн. печалба.
                  В тази връзка е логично всеки да си предоговори условията. Тези, които са с дълги договори - кофти. Така че едни - 50% спрямо сметка от преди година и повече ми се струват напълно резонни.
                  Те тези питки мийни губят по още толкова милиона годишно само, защото се направиха на ¨голЕма работа¨ и подминаха създаването на проста и ефикасна система за мобилни разплащания, по-сигурна и ефикасна от тази с банковите карти. А сега се опитват да натоварят клиентите си с глупости, само дето, не е тази товароносима платформа, която си мислят, капити нещастни И нещата са им обяснени в голяма степен - поне колкото да разберат, че са сериозни, и да попитат за окончателно изясняване, ама къде ти интелект у австрийски, гръцки и др. тикви
                  Last edited by Pyramid; 27.08.2011, 13:00.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Moже би Виваком са най добрите.Определено е най евтино при тях.Мтел са откровени мошеници.И упорито не искат да пуснат план примерно за 100 безплатни минути в тяхната мрежа за 5 кинта.
                    Чичо Пешо, тя една диня струва повече от 5 кинта, ти искаш цял месец да говориш по телефона добре, че не искаш и други услуги да се включват в тия пет лева месечно, освен телефонните разговори!!!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      ........и БАН! до края на живота му!
                      Дори и след това

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Аз съм на М-тел от как се помня. Тарифите ли са ми добри или малко говоря не знам, но съм доволен. На лични мога да си дам Пейпал акаунта за рекламата
                        +1 И аз съм на М-тел от 15 години и съм много доволен, много ми е смешно като някой каже, че го товарят в сметката, колкото говориш толкова плащаш

                        Коментар


                        • Всичко е в интернета. Имам мобилни договори към два оператора. Опитвам се да говоря разговори със съответния телефон към същия оператор за по изгодно.
                          Но, има едно НО.

                          Честно казвам, най-изгодно е мобилния интернет. Независимо към кой оператор си го пуснете, включете си най-скъпия тарифен план. Дори 30-35 лв да бъде да е неограничен, с най-голяма максимална скорост. След което си включвате леко Скайпчето и край на обаждания, на смс и прочие простотий. Ползвам го от декември 2010, много съм доволен, като интернета не го жаля. Наблюдавам форекс пазара непрекъснато, ползвам Скайп, чета новини, дори от време на време съм свалял mp3.
                          Всичко на всичко програмката ми от Android Market за следене на трафика Watch Dog мисля беше показва, че преко сили стигам 500-700 mb трафик, като имам 1GB на макс скорост.

                          Така, че кой каквото да прави няма да стане. Бам интернета и след това едно Скайпче и сме приключили.

                          Поздрави.

                          Коментар


                          • Скрита реклама на МТел, предлагам най-отговорно да се изтрие потребиля създал темата и БАН! до края на живота му!
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

                            Коментар


                            • Аз съм на М-тел от как се помня. Тарифите ли са ми добри или малко говоря не знам, но съм доволен. На лични мога да си дам Пейпал акаунта за рекламата

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                В тая тема се появиха подозрително много поддръжници на М-телНещо на "невинна" реклама ми понамирисва,покрай проблемите на оператора със сметките от последните месеци.Новорегистрирани участници във форума с по едно мнение,абе съмнителничко си е
                                Бе верно! -явно маркетинговия отдел се включва...

                                А и партньорите на мтел - ХЕНДИ са мошеници.
                                Скоро измамиха тъщата, че уж и подаряват телефон, а и набутали договор да плаща за домашен от мтел... Нашенски цирк!

                                Коментар

                                Working...
                                X