IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Вярно,че крайно звучи поста ми,аз също не обичам по-по-най ,ама тъй го написах щото да подсиля симпатиите си. ,А Джеф Бек също много добро попадение.Ама това парче ми прилича на предконцертен саундчек на китарните процесори.

Маранди,Джеф Бек и Ричи Блякмор са сейм дженерейшън,даже Джеф Бек по-рано става име сред китаристите.Ти да не го знаеш ...?
    Мама му стара - остаряват тези хора, а след тях идва едно НИЩО.

Geoffrey Arnold "Jeff" Beck (born 24 June 1944) is an English rock guitarist. He is one of three noted guitarists, to have played with The Yardbirds. (Eric Clapton and Jimmy Page are the other two.) Beck also formed The Jeff Beck Group and Beck, Bogert & Appice.

He was ranked 14th in Rolling Stone's list of the "100 Greatest Guitarists of All Time" and the magazine has described him as "one of the most influential lead guitarists in rock".

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Малко си краен. Макар и да харесвам много Чикаго и не толкова Бийтълс , но имаме Стинг, Роджър Уотърс.... Всеки е добър за песните, които пее и това, което свири.
      Не обичам класациите.

П.П. А като гост-китарист, ей този ме кефи много:
      http://www.youtube.com/watch?v=Q0KpPIXz4I8

Но парчето трябва да се слуша на големи говорители.
      Вярно,че крайно звучи поста ми,аз също не обичам по-по-най ,ама тъй го написах щото да подсиля симпатиите си. ,А Джеф Бек също много добро попадение.Ама това парче ми прилича на предконцертен саундчек на китарните процесори.

Маранди,Джеф Бек и Ричи Блякмор са сейм дженерейшън,даже Джеф Бек по-рано става име сред китаристите.Ти да не го знаеш ...?
      Last edited by playmen; 03.09.2011, 18:32.
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Малко си краен. Макар и да харесвам много Чикаго и не толкова Бийтълс , но имаме Стинг, Роджър Уотърс.... Всеки е добър за песните, които пее и това, което свири.
        Не обичам класациите.

Хмм ...,

въпреки, че не ми беше попадал в полезрението досега тоя юнак, или ако ми е попадал, просто не съм знаел - музиката му е "интересна".

Т.е. свири доста чисто, демек е от "старата" школа. На всичкото отгоре явно е екипен "играч", т.е. "бори" се за общия саунд. И явно е прекрасен "слухар".

П.П. Такива китаристи обикновено трудно ще влязат в топ-а, защото е много балансиран и не е "егоист" спрямо бенд-а си. Демек да натрапва 2-3 чалъма в "техниката" си, които той е измислил и оттам да подчинява общия саунд, спрямо 2 пикливи чалъма. Дългосрочно погледнато, ще изкара повече от подобни "техничари", които постоянно се бълват почти всяка година ...

Благодаря, че ми го метна, че аз съм от "по-новата" школа и ги следя от Ричи Блекмоор насетне, въпреки че попадам в "графата" 30+, както сте я кръстили.

Това, че ме заглежда всичко женско от 13 годинши до 50 годишни от противоположния пол, вероятно нищо не значи. Т.е. не мисля сам да си слагам "ръчната" спирачка на колко съм ...

Поздрави,
        Анончи!

П.П.П. Май много "инвеститорски" взех да се изразявам и не знам дали това е добре или НЕ?!
        Last edited by marandi; 03.09.2011, 18:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Тоя е най-добрия бас-китарист-певец след сър Пол Макартни.Браво за избора.
          Не обичам класациите.

Last edited by anon6706; 03.09.2011, 13:58.

Коментар

• за да се танцува бамбата е необходима поне малко грация

http://youtu.be/PK2HANwsUWg
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• айде и една айдушка песен

http://youtu.be/Tu4Hnbor9rI
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                Айде и от мен нещо за хард-романтиците
                http://www.youtube.com/watch?v=BAj-Y6uUA_k
                Тоя е най-добрия бас-китарист-певец след сър Пол Макартни.Браво за избора.
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• t
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Вярно. Дори изкуствено си е удължила краката в САЩ (много сложна операция със вкарване на изкуствен елемент в коста).. Но аз ти казвам за държание и начин на говорене.. Направо си е ерудирана дама...Няма и помен от момичето с лентата...
                    Нея я гледах преди три години в някакъв благотворителен концерт и след това каза няколко думи и ми се стори ,че много лигава и надменно се държи .

Иначе е ясно ,че из нета каквото е имало от оно време като снимки за нея е махнато Само тая успях да намеря

и от сега

http://stars.yoangames.com/wp-conten.../08/gloria.jpg

пп Лека и спокойна нощ, Приятели! Сънувайте приказни сънища! ♥♫♥'♪♫
                    Last edited by коки; 03.09.2011, 00:42.

Коментар

Вярно. Дори изкуствено си е удължила краката в САЩ (много сложна операция със вкарване на изкуствен елемент в коста).. Но аз ти казвам за държание и начин на говорене.. Направо си е ерудирана дама...Няма и помен от момичето с лентата...
                      ай стига бе - ерудирана дама - че тая пача за нищо не става. Ако е прочела 2-3 книги в "пълноценния" си живот - пак добре, но надали Синтетиката сменя фасона, но мозъка !?!? освен това ентропията прегради няма, прониква навсякъде, синтетика в мозъка, кой ще й сложи. Положението от трагично става безднадежно! Ерудирана дама пее чалга - а стига бе !!! май верно си сипал във водката вино вместо кола
                      Зимай си по-добре жената, кажи и тенкю жената, че си взела мене свинята ("свинята" - долу - твой цитат)
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        При положение ,че при Глория няма нищо естествено, а всичко е силикон и липосукция ,няма как с тая визия да не ти хареса.Ще потърся в нета нейни стари снимки и ако намеря ще ги посна .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          жената е виновна !!!
                          Знам. Те жените обичайно са виновни. Не съм Ви казвал кога моята жена пред блока докато паркира (на паркинг пред блока за поне 30 коли), блъсна с нейната кола, моята (не знам що решила точно до мен да спре) и останахме 1 месец без превоз, щото добре я беше уцелила.....Ама по някога се прокрадва едно съмнение (минимално такова) че и аз нещо не съм много у ред.... Не не може да бъде...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            жената е виновна !!!
                            Попитали един англичанин защо се е оженил!? Той отговорил, че не може правителството да е виновно за всичко. Добре е част вината да се поеме и от съпругата
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

На времето бяха ме поканили да чета няколко лекции в Институра в Свищов и тя пееше в местният ресторант.. Беше едно грозновато момиче с една лента на главата (тогава се носеха).. А гледай сега за какво става върпос - и и гладах едно интервю - Никак не е тъпа... Щото глевдах и една Емануела (не съм я слушал) - тия не трябва да ги пкказват по телевизията.. Как вика един колега - Кокера на съседите е по - интелигентен
                              При положение ,че при Глория няма нищо естествено, а всичко е силикон и липосукция ,няма как с тая визия да не ти хареса.Ще потърся в нета нейни стари снимки и ако намеря ще ги посна .

Коментар

Баси от 20 минути пия водка и разреждам с червено вино, като си мисля че е кока кола.. Жената оставила една чаша преди да легне. Ебати свинята съм.....
                                жената е виновна !!!
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X