IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аха...много ти е розоФко подсъзнанието. Не,днес цял ден на шопинг и един здрав мъж ми мъкне торбите с покупки. Таман се прибрах и комшийката ме усети-айде на кафе,от там ме поведе пак на разходка. Добре,че имам здрави крака и хич не ми тежи да вървя. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      Мен вече ме боли главата от този странен за мен език ( турски ) ма нейсе поне още два-три дни ще потърпя.
      Айде...наздраве и приятен уикенд

Щом те боли главата, това НЕ е добре (за Доби), но, когато болката се локализира малко по-долу - около "Д"-то, тогава вече нещата ще почнат постепенно да се оправят и да стават по-розови...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• pozdrawi na mladejite
        http://www.youtube.com/watch?v=wRazxFz9j-M
        http://www.youtube.com/watch?v=QsUKK...eature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=a5_QV...eature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=pey29...eature=related
        Last edited by MILOM; 19.11.2011, 21:04.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Аз се уморих да повтарям за двуличието/лицемерието в БГ-стан ...

Бирката е най-древното питие ( над 5000 годинки ). Препоръчва се в скандинавските страни като официален анти-депресант по всяко време. В Германия и Чехия обедната почивка минава през 2-3-4 бири през всеки сезон.

Само в тъпа БГ-стан чиляк с бира по обяд се "заклеймява" от т.нар. "общество" като "алкохолик".

П.П. Колкото и да е странно в БГ-стан климата за узряване на матр'иЯла е перфектен и затова имаме родни марки, които са на висота.

В Чехия са в потрес от 2-3 години, понеже поради климатичните промени ензимът, който придаваше прословутия вкус на Чешка бира, се очаква до няколко години да изчезне и тогава ще пием "чешка" шльоковица. Тия добре, че купиха Ариана, щот' корабът им потъва вече.

Чиърс! ( вече се чудя какво не съм къркал днес ), а утре трябва да ходя да оглежаме едни гори за прореждане и да видя мангалите колко кинти ще кихнат на Русото
          Вярно че един куп европейски нации си поркат бира на закуска....Както винаги е въпрос на количество. Е аз утре на закуска пак съм на шкембе...Ама си мисля да стане закуско - обяд(така към 11.30) за да мога да смеля от снощи храната..

Жалко за чехите.. Прага винаги ме е привличала със особенният си чар и аристократична красота.... И все кога ида там не изтрезнявам. А чехкините са направо пожар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
            Мен вече ме боли главата от този странен за мен език ( турски ) ма нейсе поне още два-три дни ще потърпя.
            Има такива дразнещи езици. Мен ме дразни унгарския и румънския. Турския може би съм свикнал и по ми понася... Чакаме те да разправяш как е минало...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
              Почнах я !
              В понеделник ще очаквам дали е било полезно четивото

П.П. Няма да те карам да ми чертаеш квадратчетата - хихи

Н | Б
              ----------------
              С | И

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Здравей Бат Маранди... Не мога и да се засмея.. Така съм преял че като се засмея и храната ми се връща в устата.. Нема такава свиня... Обаче зимното пиене на бира си е класика.. Само най добрите могат да си позволят на минусови темперятури да метнат 10 бири... Добре че немам сливици...
                Аз се уморих да повтарям за двуличието/лицемерието в БГ-стан ...

Бирката е най-древното питие ( над 5000 годинки ). Препоръчва се в скандинавските страни като официален анти-депресант по всяко време. В Германия и Чехия обедната почивка минава през 2-3-4 бири през всеки сезон.

Само в тъпа БГ-стан чиляк с бира по обяд се "заклеймява" от т.нар. "общество" като "алкохолик".

П.П. Колкото и да е странно в БГ-стан климата за узряване на матр'иЯла е перфектен и затова имаме родни марки, които са на висота.

В Чехия са в потрес от 2-3 години, понеже поради климатичните промени ензимът, който придаваше прословутия вкус на Чешка бира, се очаква до няколко години да изчезне и тогава ще пием "чешка" шльоковица. Тия добре, че купиха Ариана, щот' корабът им потъва вече.

Чиърс! ( вече се чудя какво не съм къркал днес ), а утре трябва да ходя да оглежаме едни гори за прореждане и да видя мангалите колко кинти ще кихнат на Русото

Коментар

Зарежи всичко и сега в уикенд-а "схрускай" Кийосаки и после я дай на синковеца за обратна връзка

П.П. Стивън Кови е от мидъл мениджмънт нагоре, предполага стотици и хиляди 'орица за ръководене и т.н. За нея има време на по-късен етап ... ( не че подценявам сина ти ).

Успех!
                  Почнах я !
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Имам я от поредицата Богат татко -беден татко.Наскоро я купих но още не мога да стигна до нея.Взех и Стивън Кови
                    Зарежи всичко и сега в уикенд-а "схрускай" Кийосаки и после я дай на синковеца за обратна връзка

П.П. Стивън Кови е от мидъл мениджмънт нагоре, предполага стотици и хиляди 'орица за ръководене и т.н. За нея има време на по-късен етап ... ( не че подценявам сина ти ).

Успех!

Коментар

Отговорих ти

Разбирам притесненията за сина ти и е абсолютно нормално да е така!

Забравих да вметна в отговора си, да му купиш - има една книжка на Робърт Кийосаки - Четирите потока на парите.

Купи му я и му я дай да я прочете. После го питай какъв иска да стане: бачкер, свободна професия, бизнес-притежател или инвеститор? Там е описано доста добре.

После "избора" на специалност в УНСС-то ще е дребен кахър

Поздрави!
                      Имам я от поредицата Богат татко -беден татко.Наскоро я купих но още не мога да стигна до нея.Взех и Стивън Кови

Коментар

Виж лични
                        Отговорих ти

Разбирам притесненията за сина ти и е абсолютно нормално да е така!

Забравих да вметна в отговора си, да му купиш - има една книжка на Робърт Кийосаки - Четирите потока на парите.

Купи му я и му я дай да я прочете. После го питай какъв иска да стане: бачкер, свободна професия, бизнес-притежател или инвеститор? Там е описано доста добре.

После "избора" на специалност в УНСС-то ще е дребен кахър

Поздрави!

Коментар

• Мен вече ме боли главата от този странен за мен език ( турски ) ма нейсе поне още два-три дни ще потърпя.

Коментар

Сричам те и си мисля, че само 1 от 6 по СвИтЪ можел да си позволи да 'апва по 3 пъти на ден, кат' хакне копчето у тях да светва ламБа, кат' пусне крана да теква вода и ако можел да отделя по 1$ на ден настрани, значи не попада в ония останали 5/6, които живеят по Света.

После чета, че БГ-станецът е най-нещастния добитък, обитаващ Земята и се пощя по Русата тиква, аз ли съм изтрещял или всички останали съотечественици? - хихи

П.П. Представям си, ако в горната извадка се включи и къркането всеки ден, без което в БГ-стан не можем ....

Ай, чиърс на бебетата сладки!

П.П.П. И да не забравяте да мрънкате всеки ден ( мацките особено ), че ще си помисля, че вече не живея в БГ-стан - хихи
                            Виж лични

Коментар

Сричам те и си мисля, че само 1 от 6 по СвИтЪ можел да си позволи да 'апва по 3 пъти на ден, кат' хакне копчето у тях да светва ламБа, кат' пусне крана да теква вода и ако можел да отделя по 1$ на ден настрани, значи не попада в ония останали 5/6, които живеят по Света.

После чета, че БГ-станецът е най-нещастния добитък, обитаващ Земята и се пощя по Русата тиква, аз ли съм изтрещял или всички останали съотечественици? - хихи

П.П. Представям си, ако в горната извадка се включи и къркането всеки ден, без което в БГ-стан не можем ....

П.П.П. И да не забравяте да мрънкате всеки ден ( мацките особено ), че ще си помисля, че вече не живея в БГ-стан - хихи

Здравей Бат Маранди... Не мога и да се засмея.. Така съм преял че като се засмея и храната ми се връща в устата.. Нема такава свиня... Обаче зимното пиене на бира си е класика.. Само най добрите могат да си позволят на минусови темперятури да метнат 10 бири... Добре че немам сливици...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                ПС. Забравих че хапнах и една бисквитена торта...

Коментар

Working...
                                X