IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПС. Забравих че хапнах и една бисквитена торта...

Коментар

• Мале как се наядох. Но се възхитих от себе си - реша нещо и веднага го правя.. Е днес реших да ям пица и веднага след работа с един колега и с новата ми приятелка отидохме в една пицария в Овча Купел.. Е.. ми се мамата от каране ама си заслужаваше.. Иначе едно невзрачно кантонче, и вътре едно претрупано с маси и много народ. Ама като дойдоха пиците и разбрах защо е - таккива пици има само в Италия... И гледам менюто - адеше ми се една със шунка и луканка, ама ми се ядеше и една с сирена (куатро формаджо) и се чуди, чудих, па накрая си поръчах две малки пици и от двата вида.... И нали бях гладен набързо изядох едната с две бири, дойде и втората, пих още три бири.. Двамата дето бяха с мен си тръгнаха, ама на мен не ми се прибираше и си взех още едни пилешки хапки и едни панирани кашкавалчета, думнах още някоя и друга бира... Много ми беше гот, седиш си сам гледаш непознати хора, играеш сис мобилния телефон, поркаш си биричка...Ама ми стана тежко... Потърпях още 20-30 минути, па си тръгнах че кенефа там беше гаден и не ставаше, а до нас колкото и да няма задръствания си е едно 25 минути каране.... Ама така се натъпках и толкова бира си сипах в корема че сега не мога да дишам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Яз напримерно тоже пицата убичам. На военнее клуп напримерно ми дупадат...
        Не е за конкретнее случай, ама ш те упъта към едно спецялну место ...
        ... начи ако караш по В.Левски (Толбухин, както си му казвам аз)от НДК-то на народа, посока Ялта...
        кат изпълзиш от тунела и пресечеш Раковски, първата у десно е 6-ти Септември. Кат завиеш, съпри и се огледай. От десно има един търговски обект, дето прават едни пици (СЪЩИТЕ, като тия на времето дето бяха на Гурко и Раковки). Същата обстановка...
        Напрао мъшина на времето !!!
        Верно, нема да седнеш да ти слугуват, като у луксозно зъведение, ама ще се върнеш МНОГО години нъзат !!!
        Енжой !!!
        Това спокойно мога да го посетя. И без това имам работа към квартал Изток и ми е на път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Привет Коле... Викам стига работа за тая седмица.. Мисля днес да хвръкна до някоя пицария че тка ми се е дояла хубава пица.. Ама скоро не съм попадал на нещо вкусно... Казаха ми в Овча Купел някаква между блоковете правели хубави пици. Че тия по известните вериги съвсем почнаха полуфабрикати да сервират.

Яз напримерно тоже пицата убичам. На военнее клуп напримерно ми дупадат...
          Не е за конкретнее случай, ама ш те упъта към едно спецялну место ...
          ... начи ако караш по В.Левски (Толбухин, както си му казвам аз)от НДК-то на народа, посока Ялта...
          кат изпълзиш от тунела и пресечеш Раковски, първата у десно е 6-ти Септември. Кат завиеш, съпри и се огледай. От десно има един търговски обект, дето прават едни пици (СЪЩИТЕ, като тия на времето дето бяха на Гурко и Раковки). Същата обстановка...
          Напрао мъшина на времето !!!
          Верно, нема да седнеш да ти слугуват, като у луксозно зъведение, ама ще се върнеш МНОГО години нъзат !!!
          Енжой !!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Добро утро дъртошиии ... !!!
            Ставай на търговия ели поне кайвенце с коросан !!!
            Хубав и профитен петок !!!
            Привет Коле... Викам стига работа за тая седмица.. Мисля днес да хвръкна до някоя пицария че тка ми се е дояла хубава пица.. Ама скоро не съм попадал на нещо вкусно... Казаха ми в Овча Купел някаква между блоковете правели хубави пици. Че тия по известните вериги съвсем почнаха полуфабрикати да сервират.

Коментар

• Добро утро дъртошиии ... !!!
              Ставай на търговия ели поне кайвенце с коросан !!!
              Хубав и профитен петок !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Ей големи сте.. Много ме кефи народната музика. Тия дни не пиша много защото съм много зает...Нооооо утре е петък и мисля да избухнем....
                Космо тази тема без тебе не е тема,идвай.Отворих тема за перспективни специалности в УНСС,ако можеш дай ми акъл ще съм ти благодарен
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Ей големи сте.. Много ме кефи народната музика. Тия дни не пиша много защото съм много зает...Нооооо утре е петък и мисля да избухнем....

Коментар

• Пинг понг

Една наша от източния бряг на Охридското езеро:
                    http://www.youtube.com/watch?v=sKurLUYuGOU

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                      Пък туй за теб
                      http://youtu.be/5UJhInz_ceU
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        http://youtu.be/G1UMpOb-nKA

БРЕ БРЕ БРЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПА ПА ПА
                        Туй за теб:
                        http://www.youtube.com/watch?v=YV7j0...3EF3E9AB68E307

И това:
                        http://www.youtube.com/watch?v=Fv_kh...eature=related
                        Last edited by vmankov; 17.11.2011, 18:51.

Коментар

• Музикални поздрави за Доби и tnm
                          http://youtu.be/UeKsV6tohiE
                          tnm

Коментар

• Добро утро! Май не съм само аз,която съм извън България.

Коментар

• Японското море мирише като нашето. Вчера един колега се натряска "като" казак и изчезна безследно и край. Откато се обадиха в Полицията докато го доведат карабинерите минаха не повече от 10 минути, а Пиомбино е някъде колкото Каспичан голямо. Днес заминаваме на юг далеч от бахъра и многото естадиони
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                И аз съм ходил няколко пъти. Най много съм стоял в Йокохама. Местните казваха, че Йокохамското колело е най голямото в света.
                                Значи си бил и в Токио.Колелото е огромно и се вижда отдалече още кораба като подхожда в залива за стоянка.
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X