IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Пука ми на мен за лайняното кафе. Има и водки със златни люспи в тях, тъй че - Споко. Има къде да си даваме парите.

Вземи изгледай "Оркестър без име", че ми писна да ти се обяснявам. И го правя, само защото Космонавта по незнайни за мен причини те е харесал.

Ето ти избрано от филма. Гледай от 8 минута и 40 секунда.
    http://www.youtube.com/watch?v=oy9Sa-m9seY
    Тоя Георги Русев като го видя и ме "УСМИХВА".Майстор на еснафския образ.Жалко ,че си отиде този велик за мене актьор.Вечна му памет!
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• anon670Пука ми на мен за лайняното кафе. Има и водки със златни люспи в тях, тъй че - Споко. Има къде да си даваме парите.
      anon6706 я по спокойно .Никой не те е карал да си даваш парите за това кафе.Просто пак ти повтарям ,сутринта най-добронамерено реших да почерпя с виртуалното кафе, като и пожелая добър ден .Вместо да ми благодариш ти и NYSERookie ме нападнахте .
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ZjxcxS1uTkQ
        Last edited by val/she; 03.09.2011, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Вие двамцата ако не се заядете не можете да дишате.Реших да почерпя гълъбчето сутринта с едно виртуално кафе ,на което вкусът му е невероятен и веднага ме нападате.
          Както има хора които хвърлят луди пари за да пият я коняк я уиски ,защо да няма и такива които да дават за тоя вид кафе?
          Пука ми на мен за лайняното кафе. Има и водки със златни люспи в тях, тъй че - Споко. Има къде да си даваме парите.

Вземи изгледай "Оркестър без име", че ми писна да ти се обяснявам. И го правя, само защото Космонавта по незнайни за мен причини те е харесал.

Ето ти избрано от филма. Гледай от 8 минута и 40 секунда.
          http://www.youtube.com/watch?v=oy9Sa-m9seY

Коментар

• Вие двамцата ако не се заядете не можете да дишате.Реших да почерпя гълъбчето сутринта с едно виртуално кафе ,на което вкусът му е невероятен и веднага ме нападате.
            Както има хора които хвърлят луди пари за да пият я коняк я уиски ,защо да няма и такива които да дават за тоя вид кафе?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              требе бая болен мозък да си , за да платиш 1200$ за паунд от нещо срано от котки , па и да го свариш и изпиеш после
              Накратко - СНОБ.
              Ако коки не знае, ще й пусна значението и на тази дума.

Коментар

Гълъбче тая чаша е специална .В нея се пие само Kopi Luwak.Реших сутринта да ти пратя едно виртуално кафе с пожелание ,ама тебе те няма.
                требе бая болен мозък да си , за да платиш 1200$ за паунд от нещо срано от котки , па и да го свариш и изпиеш после
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Гълъбче тая чаша е специална .В нея се пие само Kopi Luwak.Реших сутринта да ти пратя едно виртуално кафе с пожелание ,ама тебе те няма.
                  Ампутирано ти е чувството за хумор.
                  Гледай "Оркестър без име".

Коментар

коки, к'ва е тая чаша, ма?

Коментар

Маранди, не се впрягай или оправдавай. Човек не може да е слушал всичко, което би му ХАРЕСАЛО! Това е много важно. 80% от музиката, която слушам, е благодарение на мои приятели, те пък слушат 20% от мен.
                      Всеки си има вкус.
                      Да, прав си, но аз не се оправдавам, а просто съм добронамерен, защото пич-ът беше също такъв към мен.

Та, едната песничка, която записаха приятелчетата ми беше тази:

http://vbox7.com/play:f6667ffe

За да стигнат до това евтино видео се мина през сега не помня точно, но беше нещо от типа: 100$ за текст, 600$ за музика на Стоян Михалев, 1500$ за тоя смешен клип и ... 100$ за манекена в клипа

Та, минаха си по процедурата и песичката наистина се завъртя из радиа-та и т.н.

Втората песничка, понеже приятелчето ми, освен много добър китарист, клавирист и т.н. - умее да борави прекрасно с музилните приложения и да пише по ноти и е много добър композитор. Та, нея си прави я той сам на компютъра. Наслага си там всички пасажи, щуторотии, измислиха си сами текста и музиката и така.

Отидоха в Софето, платиха си клипа, дет' пак ги одрусаха и .... песента не се "завъртя" въобще близо 1 година. Причината е, че не е минала по "каналния" ред.

http://www.youtube.com/watch?v=J8UXP_d55CE

През това време вече имаше и-нет, аз нямам пропуснат ден без и-нет от 1999 година, но беше скъпичко тогава. Та, колкото можех помагах и аз, т.е. песничката първо се завъртя по дискотеките и едва тогава от хорски срам я пуснаха тук-там по медиите.

През това време единствените оферти, които "валяха" към приятелчетата бяха да стават чалга-певачки, а те не искаха, т.е. не я харесват като музика.

Та, трябваше да избират - или стил Слави Плешото или в чужбина. Избраха второто и мисля, че не сгрешиха.

П.П. На клипчетата изглеждат доста наивни, сега са доста по-зрели и така .....

Отивам да полоча на кръчма нейде, че рязко ми се допи нещо

Поздрави!

Ако искаш си кажи мнението за разликата между двете парчета, т.е. на едното композитор е Стоян Михалев мисля, а другото си е авторско на приятелчето ми. По принцип може да ти "разбие" и "запише" една подобна песен като тия, които ти пускаш или в друг стил, основно дискотечен, защото предимно свирят там - точно за ..... 5 мин.

Т.е. пускаш му песента и след 5 мин. я имаш и то в удобна за теб тоналност. Направо е "изрууууудд"

Коментар

t
                        коки, к'ва е тая чаша, ма?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          [/B]

Бебе,

не може човек да знае всичко. А, аз съм човек все пак и се боря да остана такъв, въпреки предизвикателните времена.
                          Маранди, не се впрягай или оправдавай. Човек не може да е слушал всичко, което би му ХАРЕСАЛО! Това е много важно. 80% от музиката, която слушам, е благодарение на мои приятели, те пък слушат 20% от мен.
                          Всеки си има вкус.
                          Ето, когато говоря за виртуози в музиката, долните 3-ма ги признавам. Не са комерсиални, но умеят да свирят.
                          Парчето е дълго, но си струва човек да го изслуша до края му.
                          След това решаваш - Става или не става тази музика за теб. Без значение кой я свири. Това са си твоят вкус и предпочитание.
                          Приятно слушане:
                          http://www.youtube.com/watch?v=_7S9oT9Yt0w

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            Вярно,че крайно звучи поста ми,аз също не обичам по-по-най ,ама тъй го написах щото да подсиля симпатиите си. ,А Джеф Бек също много добро попадение.Ама това парче ми прилича на предконцертен саундчек на китарните процесори.

Маранди,Джеф Бек и Ричи Блякмор са сейм дженерейшън,даже Джеф Бек по-рано става име сред китаристите.Ти да не го знаеш ...?

Бебе,

не може човек да знае всичко. А, аз съм човек все пак и се боря да остана такъв, въпреки предизвикателните времена.

Прости ми!

П.П. Малко съм свирил и на китара, но сега едва ли бих успял да ти изкарам Металика или нещо подобно като техника - чисто. Вече съм просто фен .... и добре, че имам приятели и в тия среди, та да не се изруся Ритуално, както ми се върти в главата от няколко години.

Едни приятели сега са си в БГ-то, профи музиканти са и навремето имаха няколко клипа и песнички, но като се сблъскаха със "схемите" в БГ простанството и т.нар. "музика" как се промотира - от над 10 години дънят по чужбина.

Та, в Швейцария са от около 7-8 години и за мен беше любопитно да чуя, че там в нощните им клубове хакват и една БГ песен и вика - 'орицата си я чакат и почват да щракат с пръсти веднага като я чуят. Иначе приятелчетата владеят 5 езика, което е логично щом се реализират в Швейцария.

Та, единствената БГ-песен, която си позволяват там да праснат и то защото швейцарците им я искат е ... "Радка, пиратка." Вика, стават прави, вдигат ръцете и почват да щракат с пръсти. А, те не знаят български, т.е. за какво се пее.

http://vbox7.com/play:e3fff10e

Аз много се смях, когато ми го разказваха това ...

П.П.П. На мен ми се драйфа от чалга, но поне успях да се "прикривам" колко много ме дразни.
                            Last edited by marandi; 03.09.2011, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                              Абе ,да излезе,да излезе,колко музика може да излезе от седем тона и шест полутона.......,А е цяла ВСЕЛЕНА.Често съм си мислел ..Кво ли още има да се появява и що не го измисля АЗЗЗ!!!
                              Не е така (днес нещо ти противореча). Разговорният език е най-много 2-3 хиляди думи, но е важно как ги комбинираш в разговора.

Ти сигурно си чувал долното, но все пак - едно добро парче с добър певец-бас китарист и.... писач на музика, а гост-музикант му е Джеф Бек. Няма как да се пропусне китарата му....
                              http://www.youtube.com/watch?v=VjyL7g2BCjE

П.П. Няма лошо от време на време да се правят чекове на системите.

Коментар

Мама му стара - остаряват тези хора, а след тях идва едно НИЩО.

Geoffrey Arnold "Jeff" Beck (born 24 June 1944) is an English rock guitarist. He is one of three noted guitarists, to have played with The Yardbirds. (Eric Clapton and Jimmy Page are the other two.) Beck also formed The Jeff Beck Group and Beck, Bogert & Appice.

He was ranked 14th in Rolling Stone's list of the "100 Greatest Guitarists of All Time" and the magazine has described him as "one of the most influential lead guitarists in rock".
                                Абе ,да излезе,да излезе,колко музика може да излезе от седем тона и шест полутона.......,А е цяла ВСЕЛЕНА.Често съм си мислел ..Кво ли още има да се появява и що не го измисля АЗЗЗ!!!
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X