ПС. Забравих че хапнах и една бисквитена торта...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мале как се наядох. Но се възхитих от себе си - реша нещо и веднага го правя.. Е днес реших да ям пица и веднага след работа с един колега и с новата ми приятелка отидохме в една пицария в Овча Купел.. Е.. ми се мамата от каране ама си заслужаваше.. Иначе едно невзрачно кантонче, и вътре едно претрупано с маси и много народ. Ама като дойдоха пиците и разбрах защо е - таккива пици има само в Италия... И гледам менюто - адеше ми се една със шунка и луканка, ама ми се ядеше и една с сирена (куатро формаджо) и се чуди, чудих, па накрая си поръчах две малки пици и от двата вида.... И нали бях гладен набързо изядох едната с две бири, дойде и втората, пих още три бири.. Двамата дето бяха с мен си тръгнаха, ама на мен не ми се прибираше и си взех още едни пилешки хапки и едни панирани кашкавалчета, думнах още някоя и друга бира... Много ми беше гот, седиш си сам гледаш непознати хора, играеш сис мобилния телефон, поркаш си биричка...Ама ми стана тежко... Потърпях още 20-30 минути, па си тръгнах че кенефа там беше гаден и не ставаше, а до нас колкото и да няма задръствания си е едно 25 минути каране.... Ама така се натъпках и толкова бира си сипах в корема че сега не мога да дишам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЯз напримерно тоже пицата убичам. На военнее клуп напримерно ми дупадат...
Не е за конкретнее случай, ама ш те упъта към едно спецялну место ...
... начи ако караш по В.Левски (Толбухин, както си му казвам аз)от НДК-то на народа, посока Ялта...
кат изпълзиш от тунела и пресечеш Раковски, първата у десно е 6-ти Септември. Кат завиеш, съпри и се огледай. От десно има един търговски обект, дето прават едни пици (СЪЩИТЕ, като тия на времето дето бяха на Гурко и Раковки). Същата обстановка...
Напрао мъшина на времето !!!
Верно, нема да седнеш да ти слугуват, като у луксозно зъведение, ама ще се върнеш МНОГО години нъзат !!!
Енжой !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПривет Коле... Викам стига работа за тая седмица.. Мисля днес да хвръкна до някоя пицария че тка ми се е дояла хубава пица.. Ама скоро не съм попадал на нещо вкусно... Казаха ми в Овча Купел някаква между блоковете правели хубави пици. Че тия по известните вериги съвсем почнаха полуфабрикати да сервират.
Яз напримерно тоже пицата убичам. На военнее клуп напримерно ми дупадат...
Не е за конкретнее случай, ама ш те упъта към едно спецялну место ...
... начи ако караш по В.Левски (Толбухин, както си му казвам аз)от НДК-то на народа, посока Ялта...
кат изпълзиш от тунела и пресечеш Раковски, първата у десно е 6-ти Септември. Кат завиеш, съпри и се огледай. От десно има един търговски обект, дето прават едни пици (СЪЩИТЕ, като тия на времето дето бяха на Гурко и Раковки). Същата обстановка...
Напрао мъшина на времето !!!
Верно, нема да седнеш да ти слугуват, като у луксозно зъведение, ама ще се върнеш МНОГО години нъзат !!!
Енжой !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДобро утро дъртошиии ... !!!
Ставай на търговия ели поне кайвенце с коросан !!!
Хубав и профитен петок !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕй големи сте.. Много ме кефи народната музика. Тия дни не пиша много защото съм много зает...Нооооо утре е петък и мисля да избухнем.....Отворих тема за перспективни специалности в УНСС,ако можеш дай ми акъл ще съм ти благодарен
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Пинг понг
Една наша от източния бряг на Охридското езеро:
http://www.youtube.com/watch?v=sKurLUYuGOU
Коментар
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
http://www.youtube.com/watch?v=YV7j0...3EF3E9AB68E307
И това:
http://www.youtube.com/watch?v=Fv_kh...eature=relatedLast edited by vmankov; 17.11.2011, 18:51.
Коментар
-
Японското море мирише като нашето. Вчера един колега се натряска "като" казак и изчезна безследно и край. Откато се обадиха в Полицията докато го доведат карабинерите минаха не повече от 10 минути, а Пиомбино е някъде колкото Каспичан голямо. Днес заминаваме на юг далеч от бахъра и многото естадиониБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ аз съм ходил няколко пъти. Най много съм стоял в Йокохама. Местните казваха, че Йокохамското колело е най голямото в света..Колелото е огромно и се вижда отдалече още кораба като подхожда в залива за стоянка.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар