IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Тя започва да ме обича. Или поне да предполага, че е възможно.

Кака - възможно е, но съм гадняр и нема да можеш да ме заобичаш.

Спри, обичай другата си половина - субективен съвет от чичо vmankov.
    Ха ха чичо vmаnkov; казваш а???Ами аз такива харесвамА за половинката ми не бери грижа.Аз нея си я обичкам.vmаnkov топката я прехвърлих в твоето поле,за да върви лафа
    поздравче http://www.youtube.com/watch?v=jmuk2pAJxmc
    Last edited by коки; 13.09.2011, 20:10.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Гълъбче това което до сега пиша е визирано на база коментар на vmаnkov.При положение ,че сам можеш да проследиш хронологията м/у мен и [COLOR="rgb(152, 251, 152)"]vmаnkov[/COLOR] ,се чудя защо да ти я посвам аз??
      Тя започва да ме обича. Или поне да предполага, че е възможно.

Кака - възможно е, но съм гадняр и нема да можеш да ме заобичаш.

Спри, обичай другата си половина - субективен съвет от чичо vmankov.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Много е яка.... Правим секс с нея и си го режа.. Повече секс няма да ми трябва до края на живота....
        Световния шампион по бокс супертежка категория тръгнал на тренировка.След като излязъл жена му викнала ебача.Но след половин час оня се сетил че е забравил нещо и се върнал.Като го чули да отваря вратата ебача веднага избягал на терасата на небостъргача на 150 етаж.Боксьора като разбрал какво е направила жена му побеснял и започнал да търси нашия смелчага.Търсил търсил и накрая тръгнал към терасата а нашия човек си казал по добре да скоча щото смъртта в ръцете на това животно ще е много мъчителна и скочил.Докато падал си мислел Господи само да оживея повече за жена няма да помисля.В това време отдолу минал камион със слама и нашия паднал в сламата.След като разбрал че е жив гордо се изправил и казал гледай на човек за половин минута какви лоши мисли могат да му минат през главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          За Ким, то дори сега 25 години по-късно пак си готина, ама с това което каза за Рурк ме разби хаха.. Както и да е, за любовта граници няма Като те кефи ....

Във филма Рурк бе колега. Занимаваше се с борсов арбитраж

Много е яка.... Правим секс с нея и си го режа.. Повече секс няма да ми трябва до края на живота....

Коментар

Мдаа... Аз и Мики Рурк бих тряснал па камо ли Ким Бейсинджър... Много яка жена е - тип на всички мъже...
            Особенно като се натряскате и куче в рокля да е и него ще онодите

пп Как ви е логването ?Нещо пак има проблеми в инвестора?
            Last edited by коки; 13.09.2011, 16:39.

Коментар

Мдаа... Аз и Мики Рурк бих тряснал па камо ли Ким Бейсинджър... Много яка жена е - тип на всички мъже...
              За Ким, то дори сега 25 години по-късно пак си готина, ама с това което каза за Рурк ме разби хаха.. Както и да е, за любовта граници няма Като те кефи ....

Във филма Рурк бе колега. Занимаваше се с борсов арбитраж
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Гълъбче това което до сега пиша е визирано на база коментар на vmаnkov.При положение ,че сам можеш да проследиш хронологията м/у мен и vmаnkov ,се чудя защо да ти я посвам аз??
                Виж сега как ще ми изгасне зелената точка и дано разбереш какво ти думам....

Коментар

http://vbox7.com/play:0e3df345

след тоя филм мазането стана почти задължително за всички домакини изпуснали тинейджърските си години и пак от филма, няма стриптийз в България да не е под звуците на Джо Кокър

http://vbox7.com/play:f410f52d

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                    Чавдарчето е примерно дете.
                    То пуши,пие,бие се,е.е.
                    хахах... Яко ... Това чак не, но имаше една Елена руса и къдрава на един лагер голямо целуване и натискане падна. Може от тогава да ми е останала слабостта към блондинки, светлокожи или светлооки жени. Някой психолог сигурно би написал цял роман, на тема ... бля - бля
                    ПС: Сега се сещам, че въпросната бе поне половин глава над мен по-висока
                    Last edited by Jay Gould; 13.09.2011, 16:15.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Със сметана и ягоди всеки може! Бъди българин, мажи се с боб и лютеница!
                      http://vbox7.com/play:0e3df345

след тоя филм мазането стана почти задължително за всички домакини изпуснали тинейджърските си години и пак от филма, няма стриптийз в България да не е под звуците на Джо Кокър

http://vbox7.com/play:f410f52d
                      Last edited by Jay Gould; 13.09.2011, 16:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Пука ми на мен за хронологията. Аз продължавам да говоря за теб и аватара ти.
                        Гълъбче това което до сега пиша е визирано на база коментар на vmаnkov.При положение ,че сам можеш да проследиш хронологията м/у мен и vmаnkov ,се чудя защо да ти я посвам аз??
                        Last edited by коки; 13.09.2011, 16:13.

Коментар

Не се заяждам. Просто се опитвам да бъда справедлив. Преди няколко дни се нахвърлих на коки, защото се опита да намеси Политика в тази тема. Чест й прави (засега), че спря.
                          Опитвам се да продължа "линията" си.

Ако разкажеш как като чавдарче си го сложил на някоя пионерка - тогава няма да има Политика в поста ти.
                          Чавдарчето е примерно дете.
                          То пуши,пие,бие се,е.е.
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            Космонавт,
                            любопитен съм дали съм познал:
                            на кирилица пишеш по някой път с БДС, а по някой път - с Фонетика подредба на клавиатурата.

?
                            Да.

Коментар

И ако бях написал, че съм бил чавдарче до 5 клас, а после пионерче до 18 години, а на 18 години станах и комсомолец, пак ли щеше да се заядеш.
                              Не се заяждам. Просто се опитвам да бъда справедлив. Преди няколко дни се нахвърлих на коки, защото се опита да намеси Политика в тази тема. Чест й прави (засега), че спря.
                              Опитвам се да продължа "линията" си.

Ако разкажеш как като чавдарче си го сложил на някоя пионерка - тогава няма да има Политика в поста ти.

Коментар

Това е цитат от поста ти:Тоя и колегата му са бивши кадри на Балкантурист и бивши членове на БКП ако не греша. Каква част от ръководството в Балкантурист е било от хора на ДС не се наемам да кажа. Според теб, няма ли Политика в поста ти?
                                И ако бях написал, че съм бил чавдарче до 5 клас, а после пионерче до 18 години, а на 18 години станах и комсомолец, пак ли щеше да се заядеш, че е "политика"?! Ако нещо си нервен, не си го изкарвай на околните.
                                Last edited by Jay Gould; 13.09.2011, 16:03.

Коментар

Working...
                                X