Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПа аз се поразходих днес край морето до Пиомбино. Много хубаво градче, пълно със сладкарници.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеКъде сте бе светулки? "Тъмно ли е, или аз просто нищо не виждам?"
. Натрупали сме хранителни запаси в определени енергийни депа из тялото си и търсим къде да полегнем
!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПа аз се поразходих днес край морето до Пиомбино. Много хубаво градче, пълно със сладкарници.!
Значи ... 'O sole mio!?
' http://www.youtube.com/watch?v=d_mLFHLSULwПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър ден на тайфата!
Навън е прекрасен есенен ден - гората прелива от ярки цветове!
Един поздрав в изпълнение на Сачмо
http://www.youtube.com/watch?v=bOH_mioL3TUБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добър ден на тайфата!
Навън е прекрасен есенен ден - гората прелива от ярки цветове!
Един поздрав в изпълнение на Сачмо
http://www.youtube.com/watch?v=bOH_mioL3TUПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧестита нова "играчка" и от мИня, безавариен пробег и нови приключения!
Мдам, усещам, че си във фаза на "прераждане", както духовно, така и материално сякаш, което е хубаво
Поздрави!
П.П. Аз изкарах последните няколко дена в ролята на кръчмарската метла, по 7-10 часа по кръчми не е работа, та вчера се забих на едно гости, малко по домашно му.
Днес, накъпах 2 кафета и вече праснах 2 бири по инерция, че съм още "в серия" сякаш ...
Хубава и спокойна седмица от мИня на всички "старци-разбойници" в темата - хихи
Ей бат Маранди ти си изкарал много добре. Няма нищо по хубаво от две сутрешни бири и едно шкембе, докато се връщаш към спомените от предните дни и се опитваш да сглобиш пъзела и поредността на събитията.... Имаше един такъв филм за едно ергенско парти дето едни се будят на другата сутрин и се опитват да възстановят събитията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеДори само за да избегнеш това тягостно чувство ,което обзема наемния рботник неделя срещу понеделник си струва да си налягаш парцалите в частния сектор ,колкото и да е трудно.А то наистина не е лесно!."За Свободата дал бих и Любовта" Успешен ден на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе съм толкова дорасъл. А6 е ама пак много върви. Какво беше "Не мое да се запра".... Ей утре е понеделник. Ич не ги обичам тия дни.."За Свободата дал бих и Любовта" Успешен ден на всички
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение..............
ПС. Бат Маранди ще е горд с мен. Такова филантропско поведение не съм имал отдавна, обикновенно като реша да възпитавам хората нищо не ме спира.
Мдам, усещам, че си във фаза на "прераждане", както духовно, така и материално сякаш, което е хубаво
Поздрави!
П.П. Аз изкарах последните няколко дена в ролята на кръчмарската метла, по 7-10 часа по кръчми не е работа, та вчера се забих на едно гости, малко по домашно му.
Днес, накъпах 2 кафета и вече праснах 2 бири по инерция, че съм още "в серия" сякаш ...
Хубава и спокойна седмица от мИня на всички "старци-разбойници" в темата - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЧестито и от мен, безаварийно каране!
Ако е А8, жесток ДЗвер е!Имах един ангажимент, та няколко пъти съм се качвал на V10 FSI - 450 коня, при над 5-литров двигател... Не моЕ А се удържи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... Така се въодушевих че гоних с колата (новата, много върви, колкото и да не съм фен на Ауди) ...
Ако е А8, жесток ДЗвер е!Имах един ангажимент, та няколко пъти съм се качвал на V10 FSI - 450 коня, при над 5-литров двигател... Не моЕ А се удържи...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеКосмо, със здраве да си караш колата, безпроблемно и безаварийно! И аз не съм тренирал отдавна с тежести, но ми даде добра идея за зимните месеци, трябва да се влиза във форма по-малко...
За сега чао на всички, и бъдете здрави!
Коментар
Коментар