Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКъде видя политика човекМного мислих къде да го пусна, но не намерих тема за бизнес в която да се обсъждат хора и компании извън БФБ иначе щях да го пусна там. Пуснах го тук, само защото човекът е около възрастта около която се върти темата. Долу съм писал достатъчно за музика и за миналото, не съм напсувал никой така, че едно изказване леко в страни ще изтърпите, без да ми четете евангелие.
Тоя и колегата му са бивши кадри на Балкантурист и бивши членове на БКП ако не греша. Каква част от ръководството в Балкантурист е било от хора на ДС не се наемам да кажа.
Според теб, няма ли Политика в поста ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ къде в тази статия виждаш женски токове върху мъжки гръб???!!!???!!!
П.П. После се чудите защо ви го завираме до сливиците.....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДжей, объркал си темата. Това, че коки се опитва да пише тук, не означава, че темата е Политика.Много мислих къде да го пусна, но не намерих тема за бизнес в която да се обсъждат хора и компании извън БФБ иначе щях да го пусна там. Пуснах го тук, само защото човекът е около възрастта около която се върти темата. Долу съм писал достатъчно за музика и за миналото, не съм напсувал никой така, че едно изказване леко в страни ще изтърпите, без да ми четете евангелие.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеСъс сметана и ягоди всеки може! Бъди българин, мажи се с боб и лютеница!
Това беше добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПак си далеч от истината.При садо мазо друга е играта.Айде чети и за останалите вкусотийки в сексуалната игра http://www.zaneya.com/%D0%B2%D0%BA%D...3%D1%80%D0%B8/Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПак си далеч от истината.При садо мазо друга е играта.Айде чети и за останалите вкусотийки в сексуалната игра http://www.zaneya.com/%D0%B2%D0%BA%D...3%D1%80%D0%B8/http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИма едно правило за паяците в буркан - накрая остава само един. Кинтите свършиха, сладури. Започва изяждането. Тоя и колегата му са бивши кадри на Балкантурист и бивши членове на БКП ако не греша. Каква част от ръководството в Балкантурист е било от хора на ДС не се наемам да кажа.
След 1991 се развиват добре, но както се вижда в мига в който нагазват извън техните териториални води и навлизат в спекулациите края е предизвестен. Сега е интересно дали държавата ще им помогне "като на наши хора" и дали от останалия бизнес ще ги оставят, или ще ги изядат живи.
Заради тежкото финансово състояние Панковски е изпаднал в тежка депресия. Той злоупотребявал с алкохола и напоследък рязко е отслабнал. Негови близки се опасявали, че може да посегне на живота си.
До това състояние се стигнало след непремерени инвестиции и огромни кредити, които собствениците на веригата компании Любомир Панковски и Цветан Тончев не могат да покрият.
Кашата забъркал Панковски с грандоманските си амбиции. Той сключил договор за 3600 часа с "България еър", за да летят два самолета на националния превозвач с логото на "Алма тур". По-късно става ясно, че тя не може да покрие задълженията си от 8 млн. по договора. Затова Панковски тегли нов кредит, но свежите пари не отиват по предназначение. Собствениците на "Алма тур" започват да купуват на кило имоти в курортни селища, но кризата удря пазара на имоти.
Миналата година собствениците теглят 17.275 млн. евро кредит, като залагат два хотела и компания с голфпроект за обезпечение. Други два кредита, единият от които възлиза на 2.2. млн., завличатна дъното и три компании от Естония, Латвия и Украйна.
Коментар
-
Има едно правило за паяците в буркан - накрая остава само един. Кинтите свършиха, сладури. Започва изяждането. Тоя и колегата му са бивши кадри на Балкантурист и бивши членове на БКП ако не греша. Каква част от ръководството в Балкантурист е било от хора на ДС не се наемам да кажа.
След 1991 се развиват добре, но както се вижда в мига в който нагазват извън техните териториални води и навлизат в спекулациите края е предизвестен. Сега е интересно дали държавата ще им помогне "като на наши хора" и дали от останалия бизнес ще ги оставят, или ще ги изядат живи.
Заради тежкото финансово състояние Панковски е изпаднал в тежка депресия. Той злоупотребявал с алкохола и напоследък рязко е отслабнал. Негови близки се опасявали, че може да посегне на живота си.
До това състояние се стигнало след непремерени инвестиции и огромни кредити, които собствениците на веригата компании Любомир Панковски и Цветан Тончев не могат да покрият.
Кашата забъркал Панковски с грандоманските си амбиции. Той сключил договор за 3600 часа с "България еър", за да летят два самолета на националния превозвач с логото на "Алма тур". По-късно става ясно, че тя не може да покрие задълженията си от 8 млн. по договора. Затова Панковски тегли нов кредит, но свежите пари не отиват по предназначение. Собствениците на "Алма тур" започват да купуват на кило имоти в курортни селища, но кризата удря пазара на имоти.
Миналата година собствениците теглят 17.275 млн. евро кредит, като залагат два хотела и компания с голфпроект за обезпечение. Други два кредита, единият от които възлиза на 2.2. млн., завличатна дъното и три компании от Естония, Латвия и Украйна.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПак си далеч от истината.При садо мазо друга е играта.Айде чети и за останалите вкусотийки в сексуалната игра http://www.zaneya.com/%D0%B2%D0%BA%D...3%D1%80%D0%B8/
П.П. После се чудите защо ви го завираме до сливиците.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАха.
Барон дьо Сад-Мазох, разбрах.
Ма такава ли е кака коки бе?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАха.
Барон дьо Сад-Мазох, разбрах.
Ма такава ли е кака коки бе?
Вече имам цяла фруктиера плодове от коки........
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеТиенеме, мониторо ми е малък тука, па и зрението вече не ми е като на 45 годишен цепеняк...
Видее го като лева мажка рака, бая ми ти яка, а това токчето го брой палеца на ръката.
Става ли?
Недо*бани жени, меки членове, какво да ти кажа повече.....
BDSM is a continuum of erotic practice and expression involving the consensual use of restraint, intense sensory stimulation, and fantasy power role-play. The compound acronym, BDSM, is derived from the terms bondage and discipline (B&D or B/D), dominance and submission (D&S or D/s), and sadism and masochism (S&M or S/M). BDSM includes a wide spectrum of activities, forms of interpersonal relationships, and distinct subcultures.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеТиенеме, мониторо ми е малък тука, па и зрението вече не ми е като на 45 годишен цепеняк...
Видее го като лева мажка рака, бая ми ти яка, а това токчето го брой палеца на ръката.
Става ли?!
Слагай очките и оправяй визьора.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар