IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Мечо,ти що дириш там по време на потопа?
    предизвикал го е
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Па аз се поразходих днес край морето до Пиомбино. Много хубаво градче, пълно със сладкарници.
      Мечо,ти що дириш там по време на потопа?
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Къде сте бе светулки ? "Тъмно ли е, или аз просто нищо не виждам?"
        Ще светим, ама през юни или юли догодина. Сега наближава зима и сме по-скоро като Баба Меца. Натрупали сме хранителни запаси в определени енергийни депа из тялото си и търсим къде да полегнем!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Па аз се поразходих днес край морето до Пиомбино. Много хубаво градче, пълно със сладкарници.
          Невероятни шоколадови сладкиши и най-хубавото кафе, което съм пила!
          Значи ... 'O sole mio!?
          ' http://www.youtube.com/watch?v=d_mLFHLSULw
          Мечо

Коментар

• Къде сте бе светулки ? "Тъмно ли е, или аз просто нищо не виждам?"

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добър ден на тайфата!
              Навън е прекрасен есенен ден - гората прелива от ярки цветове!
              Един поздрав в изпълнение на Сачмо
              http://www.youtube.com/watch?v=bOH_mioL3TU
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Добър ден на тайфата!
                Навън е прекрасен есенен ден - гората прелива от ярки цветове!
                Един поздрав в изпълнение на Сачмо
                http://www.youtube.com/watch?v=bOH_mioL3TU
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Честита нова "играчка" и от мИня, безавариен пробег и нови приключения!

Мдам, усещам, че си във фаза на "прераждане", както духовно, така и материално сякаш, което е хубаво

Поздрави!

П.П. Аз изкарах последните няколко дена в ролята на кръчмарската метла, по 7-10 часа по кръчми не е работа, та вчера се забих на едно гости, малко по домашно му.

Днес, накъпах 2 кафета и вече праснах 2 бири по инерция, че съм още "в серия" сякаш ...

Хубава и спокойна седмица от мИня на всички "старци-разбойници" в темата - хихи

Ей бат Маранди ти си изкарал много добре. Няма нищо по хубаво от две сутрешни бири и едно шкембе, докато се връщаш към спомените от предните дни и се опитваш да сглобиш пъзела и поредността на събитията.... Имаше един такъв филм за едно ергенско парти дето едни се будят на другата сутрин и се опитват да възстановят събитията...

Коментар

Дори само за да избегнеш това тягостно чувство ,което обзема наемния рботник неделя срещу понеделник си струва да си налягаш парцалите в частния сектор ,колкото и да е трудно.А то наистина не е лесно!."За Свободата дал бих и Любовта" Успешен ден на всички
                    Вярно, вярно... Да си наемен работник е уникално унижение за широкоскроените, мислещи и свбодолюбиви хора... Чувстваш се отвратително, когато някой дебил вживял се в ролята на мениджър ти рИче с тотален диалект "До къдие смие с тоз пройект в южнити райони.." Естествено отговра винаги е - "Що не ходиш да си пасеш овцете. Не ме занимавай с глупости" - и ето ти конфликт в офиса.... За съжаление е много трудно да се отдадеш на частният си бизнес, защото в днешно време няма да имаш клиенти ако не ти е другата работа и се получава един омагьосан кръг от типа Параграф 22.

Коментар

• Хубаво парче
                      От нашата Младост
                      http://www.youtube.com/watch?v=g8nFw...eature=related
                      remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Не съм толкова дорасъл. А6 е ама пак много върви. Какво беше "Не мое да се запра".... Ей утре е понеделник. Ич не ги обичам тия дни.
                        Дори само за да избегнеш това тягостно чувство ,което обзема наемния рботник неделя срещу понеделник си струва да си налягаш парцалите в частния сектор ,колкото и да е трудно.А то наистина не е лесно!."За Свободата дал бих и Любовта" Успешен ден на всички

Коментар

..............

ПС. Бат Маранди ще е горд с мен. Такова филантропско поведение не съм имал отдавна, обикновенно като реша да възпитавам хората нищо не ме спира.
                          Честита нова "играчка" и от мИня, безавариен пробег и нови приключения!

Мдам, усещам, че си във фаза на "прераждане", както духовно, така и материално сякаш, което е хубаво

Поздрави!

П.П. Аз изкарах последните няколко дена в ролята на кръчмарската метла, по 7-10 часа по кръчми не е работа, та вчера се забих на едно гости, малко по домашно му.

Днес, накъпах 2 кафета и вече праснах 2 бири по инерция, че съм още "в серия" сякаш ...

Хубава и спокойна седмица от мИня на всички "старци-разбойници" в темата - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            Честито и от мен, безаварийно каране!

Ако е А8, жесток ДЗвер е! Имах един ангажимент, та няколко пъти съм се качвал на V10 FSI - 450 коня, при над 5-литров двигател... Не моЕ А се удържи...
                            Не съм толкова дорасъл. А6 е ама пак много върви. Какво беше "Не мое да се запра".... Ей утре е понеделник. Ич не ги обичам тия дни.

Коментар

... Така се въодушевих че гоних с колата (новата, много върви, колкото и да не съм фен на Ауди) ...
                              Честито и от мен, безаварийно каране!

Ако е А8, жесток ДЗвер е! Имах един ангажимент, та няколко пъти съм се качвал на V10 FSI - 450 коня, при над 5-литров двигател... Не моЕ А се удържи...
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Космо, със здраве да си караш колата, безпроблемно и безаварийно! И аз не съм тренирал отдавна с тежести, но ми даде добра идея за зимните месеци, трябва да се влиза във форма по-малко...
                                За сега чао на всички, и бъдете здрави!
                                Мерси Кев.. Сега не е като на времто. Залите са супер гъзарски и тренировките са удовоствие. Купиш си нещо енергийно, гледаш си мацките дето се глезят по уредите, накрая си отвориш една биричка... Кеф. Аз съм много "близък" с една инструктурка по фитнес от няколко дни та за това днес се наканих да се направя на Брус Уилис...

Коментар

Working...
                                X