IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Абе, стига сте тормозили Слънчицето.....
    То с добро, а ти и Космонавта само я гризате....
    Заядливци....
    Като в детската градина - тази която ти харесва и скубеш косите и риташ по задните части...
    И колкото по-я риташ, толкова по-те обича....
    Само дето вече не сме в детската градина..... поне не и жените. Ние сме средно положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Като това аз дали пия.
      Ами да, пия, но и никога не съм се напивала като свиня и най-вече по темата - не карам кола пияна.
      Аз съм Заядлив, но Справедлив! За жена, чест ти прави това изречение.
      Поздрави и лека нощ от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Разсейваш ме, а имам сериозен противник. Както ни бе казано - ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА!!!
        Абе, стига сте тормозили Слънчицето.....
        То с добро, а ти и Космонавта само я гризате....
        Заядливци....
        Като в детската градина - тази която ти харесва и скубеш косите и риташ по задните части...

Коментар

Ако смяташ задните си части за "сеир", то аз съм ПАС.

Иначе, няма лошо да сме от различни планети - това е идеята на Създателя.
          Хохохо ....

много харесвам изискан хумор! Т.е. в повечето време от 24-те часа успявам да съм в кондиция за подобна "вълна".

Поздрави и благодаря!

Коментар

ти самият си опериран от чувство за хумор, но търсиш отсреща
            и на теб, чао )
            Ами точно за това ти говоря - ако имах вагина, щях ли да си пиша с теб?!?!?!?
            Противоположностите се привличат.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Направо ме разби със символиката - "на става', вдигна ли единицата ???
              Разсейваш ме, а имам сериозен противник. Както ни бе казано - ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА!!!

Коментар

ти самият си опериран от чувство за хумор, но търсиш отсреща
                и на теб, чао )

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  ......

ПС. А от Съни чакам извинение. Ако има и грам достойноство ще го направи подобаващо, ако ли не със форумното ни прителство беше до тук..................... Айде да спазваме добрия тон...
                  И аз чакам извинение )
                  Прочетох, че си поискал съвет за книга как малко да облагородиш отшенията с околните ))
                  и след това разни мнения, колко си си добре ти, и как в теб идеалите остават неразбрани от "свинете"...

Та, просто ти написах моето мнение, какво мисля за образа на Космонавта )
                  Това, че не ти хареса е ясно, но за съжаление ти самият забрави добрия тон и започна с нападки
                  Не ми отговори на нито един от въпросите ми, макар че те обясняваха позицията ми, погледни и прочети, ако искаш

И се стигна дотам, че започна да ми нареждаш - аз да не спамя темата.
                  И тогава ти споменах, че аз си направих труда да я отворя и че ако нещо не ти харесва, не означава, че е спам.

Е, групичката, като си нямате друга работа се хванахте за това и днес пак сте го дъвчили - изобщо само детайли търсите, скоито да се измъкнете.
                  Като това аз дали пия.
                  Ами да, пия, но и никога не съм се напивала като свиня и най-вече по темата - не карам кола пияна.
                  А да питаш някой пиян дали е пиян и способен да шофира е кауза пердута ))

Това беше спора ни, затова недоумявам защо сте ме дъвчили и днес )

А, ако имаш достойнство, можеш и да ми се извиниш
                  Извини ме, но не мога да пиша неща, които ти харесваш или одобряваш.

хайде, чао

Коментар

точно
                    от две планети сме )
                    приеми, че е ред на нашата да се позабавлява
                    вие само да гледате сеир ли сте свикнали ))

Коментар

Ех, ех - защо поне една жена не се появи тук с чисто чувство за хумор.
                      Все сте все язвителни, иронични, и не за друго, ами защото се мислите за много интелигентни..... а ние ви гледаме само задниците по двоична система "става - не става".
                      точно
                      от две планети сме )
                      приеми, че е ред на нашата да се позабавлява
                      вие само да гледате сеир ли сте свикнали ))

Коментар

Все сте язвителни, иронични, и не за друго, ами защото се мислите за много интелигентни..... а ние ви гледаме само задниците по двоична система "става - не става".

пп Направо ме разби със символиката - "на става', вдигна ли единицата ???
                        Last edited by 4i40; 19.09.2011, 20:25.

Коментар

естествено, че си знаел

А един римейк на "време за мъже" в този тъй "мъжки" форум ще е супер шоу, а и ква слава ще ви донесе

Кога започвате )
                          Все сте язвителни, иронични, и не за друго, ами защото се мислите за много интелигентни..... а ние ви гледаме само задниците по двоична система "става - не става".
                          Last edited by anon6706; 19.09.2011, 20:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            Явчо, съни и вал/ши са головодници в живота, както се вижда.
                            Съжалявайте ги, моля ви, не ги бийте.

Ако можем да им помогнем да се осъзнаят?
                            трогната съм от толкова внимание )) хич не понасям боя )

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              ... абе, добре знаем, че и двамата не сме прави: естетическият изглед отзад не (ти) пречи на другото, дето си мислиш, че съм го мислЕл, нали, така че - не се прави на света вода ненапита и ти, де с тоА твой "естетически изглед на реални задни части (женски)"...
                              Ще разбереш (след време), че понякога разглеждането на прекрасни формирования е по - благо за душата от ръчкане между краката.......
                              Нооо, за тялото си остава здравото сутрешно чукане....

Коментар

Тук не "работим" с етажи, а с километри. Най-вече "4-ти".

П.П. Знаех си, че ще клъвнеш.
                                естествено, че си знаел

А един римейк на "време за мъже" в този тъй "мъжки" форум ще е супер шоу, а и ква слава ще ви донесе

Кога започвате )

Коментар

Working...
                                X