IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    А сега по-сериозно:
    Ти хубаво ще ги онождаш в мазето и с 5 лева в джЕба, ама туй, оножданото, иска да яде, да се облича, да се вози, да го извеждаш в обществото (извън Студентски град) ......

Как става тая работа от една 20-25 годишна кула на възрастта при един мъж/младеж в България? Мама и Тате или Любов и Заплата?
    Не съм в това положение за да знам, но съм виждал успехи по въпроса и от хора с ниски финансови възможности. Който си е готин и 5лв и пейка в парка ще му стигнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Трябва да се съобразяваме с Нютон, въпреки че има и по умни от него.
      Ако не беше бат Нютон ся нямаше да можем да брусим ябълките а щеше да трябва да се катерим.

Лека нощ!
      http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5...feature=relmfu
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Ахъъъ!
        Пък и той Космонавта както твърди, че е 100 и отгоре кила, ако речем да използваме сила съгласно третия закон на Нютон, доста ще се затрудним
        Трябва да се съобразяваме с Нютон, въпреки че има и по умни от него.
        Ако не беше бат Нютон ся нямаше да можем да брусим ябълките а щеше да трябва да се катерим.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Тъй де. Зорлан гюзеллик олмаз.
          Ахъъъ!
          Пък и той, Космонавта както твърди, че е 100 и отгоре кила, ако речем да използваме сила съгласно третия закон на Нютон, доста ще се затрудним
          Last edited by tnm; 19.09.2011, 22:57.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение

Няма как да завиждам на никой от вас, защото знам, че всъщност вие завиждате, на хората на моята възраст - 27 и че ако можехте да сте на наше място, бихте се отказали от пари и придобивки и бихте живели в мазе с 5лв в джоба.

Ако след 40 години се събудиш и нещо не те боли, да знаеш, че си умрял.
            Това тук не е старческа тема, а е Клубът на Търтеите /с една дума, имаме възможност да се отдадем на мързел и затова си драскаме във форума/
            Колкото до завиждането!?
            Да, хубаво е да си млад, да се чувстваш зареден с енергия, да не внимаваш с броя на питиета и броя на калориите в приетата храна. Да се събуждаш и нищо да не те боли... И, да! На тази възраст се изпитват ярки чувства, но те са насочени преди всичко върху собствената личност и преживявания. Затова сте толкова взискателни, безкомпромисни и извинявай за израза - егоистични.
            Ние сме минали по този път. Извървяли сме го и във времето сме понаучили някои житейски истини свързани със сетивното възприятие и чисто човешката потребност да си полафиш небрежно с някого във форума
            Last edited by tnm; 19.09.2011, 22:55.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
              А бе къде е батко(Космонавта), бе?
              Мии, то си е кощунство, когато си с дама - да я водиш на компютъра, или да я караш да те чака в леглото, докато проверяваш пощи и чатове ...

Тая вечер нещата тук ми изглеждат по-подредени, няма изненади, логиката блика отвсякъде: "извинявам се, но само ако ти първи ми се извиниш, но ще има да чакаш за първо извинение от мен, самата", "разбира се, че като дама ми се налага да пия (понякога), но вашето пиянство - сигурна съм и предчувствам, че никъде го няма!"...

Казват, че котките никога не падали по гръб, за Някои жени - това (вероятно) е въпрос на чест... ... (всъщност, животните от семейство "котки" в действителност са много грациозни..., котките от семейство "хора" със сигурност са грациозни във виртуалното пространство и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО имат малък ореол...), на зевзеците тук ще поясня, че ореолът трябва да бъде търсен горе - над главата, без да бъдат споменавани задни и други женски части...
              Last edited by zarco; 19.09.2011, 22:32.
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Редът ще зависи единствено и само от Космонавта:
                Ние тримата сме наредени с изключителна скромност, граничеща на моменти с притеснителност. Но мисля, че бихме му помогнали - при желание от негова страна, естествено!
                Тъй де. Зорлан гюзеллик олмаз.
                tnm

Коментар

Няма как да завиждам на никой от вас, защото знам, че всъщност вие завиждате, на хората на моята възраст - 27 и че ако можехте да сте на наше място, бихте се отказали от пари и придобивки и бихте живели в мазе с 5лв в джоба.
                  А сега по-сериозно:
                  Ти хубаво ще ги онождаш в мазето и с 5 лева в джЕба, ама туй, оножданото, иска да яде, да се облича, да се вози, да го извеждаш в обществото (извън Студентски град) ......

Как става тая работа от една 20-25 годишна кула на възрастта при един мъж/младеж в България? Мама и Тате или Любов и Заплата?

Коментар

Аз като му чета откровенията на Космонафта, май има само трима дето могат да му помогнат с акъл

1. Ти
                    2. Вманков
                    3. най умния човек, когото познавам

разбира се не в този ред
                    Редът ще зависи единствено и само от Космонавта:
                    Ние тримата сме наредени с изключителна скромност, граничеща на моменти с притеснителност. Но мисля, че бихме му помогнали - при желание от негова страна, естествено!
                    Мечо

Коментар

• А бе къде е батко(Космонавта), бе?

Коментар

Явчо, без да се заяждам с теб. Ползвам израз от твоя пост:
                        Наистина - много 30+ годишни биха искали да са по-млади, но не защото съжаляват за пропусната младост, а защото са с 5 лв. в джоба и вече е много, много късно за нов живот.
                        Това е тъжното.

П.П. При жените е по-различен проблемЪТ. Там парите помагат само в някои части на тялото, но като цяло - тъжна история, защото вече има нови 20 годишни бройки. ... готови на всичко.

Коментар

А бре ти да не си Космонафта на млади години
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Добре бе грухчо....Това ли е важното за тебе...какво е това ровене и гадаене по никовете...( ти да не си Стамболов...?.)

Това , че пише интересно, свежо, положително към форумците, не е ли по - важно за тебе ? Или тая пуста малка злобичка към емоциите и фантазиите на човека е по-важна за жалкото ти съществуване !!!
                            Даже и Факушка да е ..., пак се кефя на писанията му....
                            Пак ме караш да ви пиша в старческата тема, а май не трябва, защото не отговарям на изискванията за 30+.

За мен е важно дали се лъже и демагогства.

Не е никакво гадаене. Аз съм 100% сигурен, че е той. Като почнеш, че и двамата споменават работа в ДСК, че са малко над 100 кила, начина на изразяване, историите за курви, пианските и агрсивни елементи, достигащи до саморазправа, обема и честотата на постове и тн. Ако не вярваш пусни си едно търсене на мненията на Rapana и прочети 30-40 набързо и ще видиш.

Щом ви е интерсно да му четете, както ти каза фантазиите, няма лошо. Аз си мисля, че той ги пише, а на вас са ви интересни точно, защото ви липсват изброените неща. Според мен се опитва да се самолекува във форума, но няма да успее.

Когато обаче става дума за това дали въпросният "образ" трябва да е обект на подражание и възхищение обаче, вече не мога да се съглася и затова подкрепих съни.

Кое му е положителното и защо се впечатлявате, ако написаните неща са верни не знам?
                            А че те "кефи" е много показателно за теб самия. Замисли се по въпроса.
                            Ама старост нерадост. Ето и един тематичен виц, малко за разведряване.

Last edited by javcho; 19.09.2011, 21:53.

Коментар

Индигово дете си.
                              Животът ти никога няма да е лесен.
                              Аз като му чета откровенията на Космонафта, май има само трима дето могат да му помогнат с акъл

1. Ти
                              2. Вманков
                              3. най умния човек, когото познавам

разбира се не в този ред
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Абе, стига сте тормозили Слънчицето.....
                                То с добро, а ти и Космонавта само я гризате....
                                Заядливци....
                                ...
                                Прав си, гадни сеирджии са - хихи

и ся ме пробват аз мога ли да ги сватосам ( Космо и Сънче-ва ), без и те да се усетят, както съм го прайкал вече доста пъти с приятели.

За можене - мога, даже и те няма да разберат как е "станало", ама днес нещо денят ми се опитва да ми се прави на шибан и ся се "борим"

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X