IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явчо, съни и вал/ши са головодници в живота, както се вижда.
    Съжалявайте ги, моля ви, не ги бийте.

Ако можем да им помогнем да се осъзнаят?
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      ряпа да яде "клиника на третия(ли, четвъртия ли) етаж

Мераклиите за женски бой да се подготвят и да спретнат едно шоу те самите, с удоволствие ще ви изгледам ))
      та, време е за мъже, нали
      Тук не "работим" с етажи, а с километри. Най-вече "4-ти".

П.П. Знаех си, че ще клъвнеш.

Коментар

• ряпа да яде "клиника на третия(ли, четвъртия ли) етаж

Мераклиите за женски бой да се подготвят и да спретнат едно шоу те самите, с удоволствие ще ви изгледам ))
        та, време е за мъже, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Чиърс ( ама се мъча нещо, а имам такава нужда някой ден да се напраскам кат' животно ...).

Тая година не съм си го позволявал още, а имам нужда мамка му ...
          Ти какво?! Високосна година ли чакаш за тая работа?!
          Хората чакат час от денонощието, а ти....

Хайде, Наздраве! и не му мисли. По-хубави, по-млади и по-здрави няма да ставаме. В тази тема няма да влизат и по-млади жени, по-красиви - ДА. Няма за кого и какво да се пазиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Аз ти пиша за естетически изглед, ти си мислиш за чукане...
            ... абе, добре знаем, че и двамата не сме прави: естетическият изглед отзад не (ти) пречи на другото, дето си мислиш, че съм го мислЕл, нали, така че - не се прави на света вода ненапита и ти, де с тоА твой "естетически изглед на реални задни части (женски)"...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              Аде! Ама що опорочаваш състезанието още в самото начало? Че има ли жена с лоши задни части, а?

Задните части са (си) ни ясни - хубави са по условие! В тоА ред на мисли, мен ме интересуват по-скоро тия части, които са разположени от обратната страна на задните части (т.е. - отпред)...

(аз съм, както ми е кодирано в мъжката същност - така: по-скромничък някак, затвореничък, задният план не ми е такъв приоритет...)...
              Аз ти пиша за естетически изглед, ти си мислиш за чукане...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Тя и Марта Вачкова се има за красавица....., но голите и снимки малко я опровергават...
                Така, че чакаме реални задни части...

Аде! Ама що опорочаваш състезанието още в самото начало? Че има ли жена с лоши задни части, а?

Задните части са (си) ни ясни - хубави са по условие! В тоА ред на мисли, мен ме интересуват по-скоро тия части, които са разположени от обратната страна на задните части (т.е. - отпред)...

(аз съм, както ми е кодирано в мъжката същност - така: по-скромничък някак, затвореничък, задният план не ми е такъв приоритет...)...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Маранди, а пък аз на теб ще ти кажа, по-скоро цитирам нещо. Преди доста години излъчиха, май по Всяка неделя, едно от малкото интервюта на Жоро Павето.
                  Та, пита го репортера - "Ако видиш двама да се бият, какво ще направиш?" Павето отговаря: "Ще избягам, защото ако се намеся - те двамата ще ме пребият, ако пък аз пребия и двамата - Милицията мен ще хване и затвори у Панделата".

Та тъй - не ставай медиатор без всякакъв смисъл и идея.
                  Хихи ...

случката гази, както винаги!

П.П. Иначе - ДА! Колкото и да е нескромно май съм от най-добрите медиатори из БГ-стан, но ми трябва баланс за подобни "творчества". А, понякога си губя рязко баланс-а и тогава само отсвирвам всеки и всичко докато се възстановя.

Коментара, който дадох за техния казус, не беше да се правя на медиатор, а да подскажа, че имаме класически случай на дихотомия, което е често срещано явление при нормалните хора. Т.е. това са нормални неща и трябва да се радват

Чиърс ( ама се мъча нещо, а имам такава нужда някой ден да се напраскам кат' животно ...).

Тая година не съм си го позволявал още, а имам нужда мамка му ...
                  Last edited by marandi; 19.09.2011, 18:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Мани ти корекцията.
                    И коки и съни(тя) се самоописват като красавици. Няма лошо да погледаме (поОгледаме), само да не е в леген.
                    Тя и Марта Вачкова се има за красавица....., но голите и снимки малко я опровергават...
                    Така, че чакаме реални задни части...

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                      1во точно ти пишеш с 2ри ник.
                      2ро нали нямаше да коментираш.

Добре бе грухчо....Това ли е важното за тебе...какво е това ровене и гадаене по никовете...( ти да не си Стамболов...?.)

Това , че пише интересно, свежо, положително към форумците, не е ли по - важно за тебе ? Или тая пуста малка злобичка към емоциите и фантазиите на човека е по-важна за жалкото ти съществуване !!!
                      Даже и Факушка да е ..., пак се кефя на писанията му....

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                        Анонски,заеби ги женските гладиаторски битки в леген с кал /още повече и виртуални/,ами кажи ми тихичко моля те ...само на едното ухо...Дали ще пуснат вдруги ден QE3 и ще има ли съществена корекция поне 3-5 фигури.
                        Мани ти корекцията.
                        И коки и съни(тя) се самоописват като красавици. Няма лошо да погледаме (поОгледаме), само да не е в леген.

Коментар

• Анонски,заеби ги женските гладиаторски битки в леген с кал /още повече и виртуални/,ами кажи ми тихичко моля те ...само на едното ухо...Дали ще пуснат вдруги ден QE3 и ще има ли съществена корекция поне 3-5 фигури.
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• zarco, и ти много си се впрегнал....
                            Аз предлагам да спретнем женски бой в темата. Почвайте с ЛС да настройвате коки и съни(тя) една срещу друга. маранди ще има грижата за val/she.
                            Аз ще осигуря мазнината, може и лубриканта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              ... И сега си отворих една пастърма (останала от вчера под една течност за чистачки) и си рупам и чета.. И разсъждавам - ако цялата държва беше съставена от хора като бат Маранди, коки, зарето, тнм, анон и другите пичове дет си пишем глупости в темата, аз съм сигурен че щяхме да сме достигнали вече поне по манталитет европейците... Много сме яки...

ПС. А от Съни чакам извинение. Ако има и грам достойноство ще го направи подобаващо, ако ли не със форумното ни прителство беше до тук...Тоз Жавчо не го познавам та ми е безразличен но може да ми... Тоя път къде е хванал няма да го заведе там дето иска да отиде... Айде да спазваме добрия тон...
                              Космо, Рупаш си ти пастърмицата и мислиш за нещата У живоТО... И аз като теб: все за твоята диета си мислА и си викам, че няма по-добро нещо от здравословната диета, която ни прави хем щастливи, хем по-добри, хем пък философи...

Благодарствено от мен - за суперлативите! Има много вярно в приказката за добрата дума... За изказаната добра дума... Тя ни зарежда с желание за живот и ни показва, че имаме съмишленици. това наистина е мотивация от супер-ниво, защото така сме устроени ние, хората.

Да де, ама има и една приказка, която е в противовес на горните мисли... Космо, що е то "да чакаш от умрял писмо", знаеш ли? Що за метафора е сътворил геният на българина? Какво ли е имал предвид с тоя свой "черен" хумор? НаЙШ ли - мисля, че точно това е визирал в приказката си: твоето чакане на извинение... ИМА ДА ЧАААААКААШШШШШШ! Убеден съм, че дамата не е дори ОПИТВАЛА да произнесе дума за извинение. Нещо повече, хващам бас с теб, че няма да получиш извинение някога от нея... То, това - би било най-великото чудо на света... и едва ли някой някога е чувал от нейните уста дума за прошка!

Нещо повече, ти чакаш от нея извинение, което според теб би говорило за нейното достойнство.... Много грешиш в картинката: ако (тя) вземе думата за коментар, имай предвид, че именно тук ще те оборВА, а именно, че няма защо да ти се извинява, а достойнството й пък няма защо да бъде намесвано, защото тя има свое мнение (ЗА НАС), което си е специфично и не съвпада с нашите.

И аз имам някои въпроси, но зная, че няма да ми бъде отговорено:

1. Съни, дали никога през живота си не е близвала алкохол, за да ни притиска сега тук като последните пропаднали талпи?...
                              2. Децата на Съни, дали никога не са близвали алкохол...
                              3. Съни, дали никога не е говорила (или - писала) "аморални" думички на някого, за да се репчи сега на нашите т.нар. от нея - аморални изрази?...
                              4. Децата на Съни, дали никога не си служат с тия "аморални" думички...

Още мнооого въпросчета могат да се пуснат, но истината е, че някои хора винаги използват двоен стандарт, особено пък тук, във виртуалното пространство, където не е възможно да бъдат регистрирани реални качества и всеки би могъл да съдаде ореол над себе си. И защо? Ми - как да избиваме комплекси по друг начин, Ве, Космо, а кажи?

Приятна вечер на всички, след проблемите на предпоследния ден от работната седмица!

Коментар

• коки, би ли се поразтърсила за това интервю, моля.
                                Повечето сведения твърдят, че истинският Жоро Павето е глухоням, но аз имам спомени, че говореше на това интервю.
                                Благодаря предварително.

П.П. То не, че старият арменец не може да ми е пуснал някоя партенка преди време и аз да продължавам да живея с нея......
                                Last edited by anon6706; 19.09.2011, 17:23.

Коментар

Working...
                                X