If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Знаете ли каво ми се дояло. Имаше на времето едно много интересно мезе - Бут по еленски... Като филе Елена, ама по различно... Сега един колега ми вика че го имало само в гр. Елена, разни местни майстори го правели... Аз съм бил в Елена преди има 10 години да гледаме един стар панелен блок в края на града дали ще падне, ама нямам спомен много....
Тва баба го правеше в една каца. Селото ми беше на 20 км от Елена. Някъде февруари ни го пращаше във Варна. Убаво нещо беше
Сега ми идва на акъла, че требва да се отвори и "Съдебна зала"!!!
Да подам един иск срещу такива като Доби, Колчо, Космоса и тн, дето у вторник по никое време ше ми докарате киселини и разстройване на ентусиазъма за работа.
Сега вече пред клавиатурката ми се привижда само руска салатка с водчица....
Нема страшно, Вълче...
за ся мож да позалъжеш с коросан или некой падобен боклук...
Па на обЕд се раздай до край на котешките карначета и ладна бирица ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Да подам един иск срещу такива като Доби, Колчо, Космоса и тн, дето у вторник по никое време ше ми докарате киселини и разстройване на ентусиазъма за работа.
Апа как обичам руска салата. Не е истина. И ще Ви отворя на един пиниз - към класическата рецепта се добавя и малко горчица... Става уникално.
Знаете ли каво ми се дояло. Имаше на времето едно много интересно мезе - Бут по еленски... Като филе Елена, ама по различно... Сега един колега ми вика че го имало само в гр. Елена, разни местни майстори го правели... Аз съм бил в Елена преди има 10 години да гледаме един стар панелен блок в края на града дали ще падне, ама нямам спомен много....
Яз залагам на пърсето принципно... ама и ягънцето е уважителен вариант ...
Инак, сметам, че ефтиния антагонизъм породен от личностните предпочитания относно видово-расовата принадлежност на хранителните заготовки, нема да доведе до нищо градивно у фторник заран ...
... налЕ ?
НЕма да доведе!
Настана хубаво време - на тежки вина и яки мезета И аз, като всеки уважаващ себе си бозайник, съм се заела с подготовка на организЪма за преодоляване на тежките есенно-зимни условия.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Инак, сметам, че ефтиния антагонизъм породен от личностните предпочитания относно видово-расовата принадлежност на хранителните заготовки, нема да доведе до нищо градивно у фторник заран ...
... налЕ ?
Тъй е.. Още повече по доле описах какво гниета в момента, та всяка мисъл за нещо вкусно само ме натъжава.
Това сигурно е вкусно.. Ама га има агнешко, забравям всички деруги ястия... Много обичам агне и яре.. Взема си едно кило лимони. Нпарвя една слонска доза зелена салата и една туба червено вино и изградя социализма...
... налЕ ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Бах, таа пещ много мнестителна ще дойде ...
инак, таз яхнийка, ама никак не ми звучи лошаво ...
Това сигурно е вкусно.. Ама га има агнешко, забравям всички деруги ястия... Много обичам агне и яре.. Взема си едно кило лимони. Нпарвя една слонска доза зелена салата и една туба червено вино и изградя социализма...
Пътувам, но сократце ще ти нахвърлям менюто.
Имаше мероприятие в неделя,но аз не успях да присъствам. Та решиха да го повторят в понеделник.
Бяха направили яхния от кюфтета в пещ , пиле със зеле на пещ, ориз също в пещ и едно агънце,пълнено, имаше и дробено.
Опитах и вината...
Все местни специалитети.
А да и тиква на пещ
Бах, таа пещ много мнестителна ще дойде ...
инак, таз яхнийка, ама никак не ми звучи лошаво ...
Имаше мероприятие в неделя,но аз не успях да присъствам. Та решиха да го повторят в понеделник.
Бяха направили яхния от кюфтета в пещ , пиле със зеле на пещ, ориз също в пещ и едно агънце,пълнено, имаше и дробено.
Опитах и вината...
Все местни специалитети.
А да и тиква на пещ
Не сте лоши... Къде го намерихте това агне по никое време. Е това е хубавото в днешно време че можеж всички храни да ги ядеш целогодишно.
Опитах и вината...
Все местни специалитети.
А да и тиква на пещ
Бат Марнди вчера като никога пропуснахме... Нещо ме болеше сърцето пих едно хапче за нерви. Турих един валидол под езика и съм заспал към 8 часа... После се събудих в 4 и се въртях до сутринта с надеждата че пак ще заспя.... Днеска ме чака много напрегнат ден - ще идват някакви охлюви да ме проверяват (вътрешен одит на компанията), после (или направо) ще има културна програма до по нощите... Чудя се защо иначе културните и комплексирани в собствени си държави чужденци, като дойдат в БГ и стават прасета - пият, чукат, серат, повръщат... Идват по работа, а от летището поват с въпросите - Къде ще ядем, на кой нощен бар ще ходим, в кой хотел ще спим, предлагат ли компания.... Феномен - явно сме заразни.
Къркахме и ядохме разни ястия приготвени на пещ.Селска пещ.
А добрутро сега
Добро да е. Дай подробности. Какво точно ядохте, къде, на каква пеш... Че аз се опитвам да смеля една баница със вкусовите качества на подметка на маратонка Ромика и сирене наподобяващо нещо средно между извара и благородна плесен развила се върху скъпо швейцарско сирене....
Коментар