IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    seга се замислих...че разни думички - лошотия, война, борба....все от женски род

Хубава вечер на всички
    Най хубавите думи почват с РА
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      Вкъщи се гледаме на кръв с един черен етикет с подобна стойност,добре,че е кутия и се удържам засега,но имам чувството,че ме шпионира и ще му направя засада съвсем скоро.
      Е като се погледате още едно известно време, ще се аресате и ще се вземете.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        КОСМОНАВТА в конкретните постове споделя,
        че проблемите му идват от женски индивиди
        seга се замислих...че разни думички - лошотия, война, борба....все от женски род

Хубава вечер на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Останала съм с впечатление, че си интелигентен човек и странно как добрите ти очички виждат лошитията....само в женски образ и подобие
          КОСМОНАВТА в конкретните постове споделя,
          че проблемите му идват от женски индивиди

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            А помните ли една водка Просит имаше преди години? Отдавна не съм виждал.
            Не стааа ...
            (лично мнениЙ)
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Аз май не съм я виждал от студентските си години.А това беше отдавна
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                ...
                тия са добри, но са скъпи...
                Но са добри... ама скъпи ... като за секи ден де...
                в каумпфленда имаше една водченка
                "Гжелка" се зовеше (със сининка къпачка)... ПЕРФЕКТНА !!! 10лв. (беше) батилочката (0.5 - по-голема нема..)
                ... аз така се бих подкарал по едно време, .. по едничка за раз..
                никакъв главоболек заран ...
                жъст енжой ...
                (да не се броЙ за реклама, продуктово позиционизиране, локализиране, радиотелеграфиране, или секво друго ...иране)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Пробвай Белуга
                  ...
                  тия са добри, но са скъпи...
                  Но са добри... ама скъпи ... като за секи ден де...
                  в каумпфленда имаше една водченка
                  "Гжелка" се зовеше (със сининка къпачка)... ПЕРФЕКТНА !!! 10лв. (беше) батилочката (0.5 - по-голема нема..)
                  ... аз така се бих подкарал по едно време, .. по едничка за раз..
                  никакъв главоболек заран ...
                  жъст енжой ...
                  (да не се броЙ за реклама, продуктово позиционизиране, локализиране, радиотелеграфиране, или секво друго ...иране)
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Kosmonavta чадо,
                    останал съм с впечатление , че си на държавна служба,
                    но и в частна компания пак същия съвет ще е.
                    Щом те мразят поне направи да има защо.
                    Направи си план с които да изриташ от службата
                    всички тъпи патки, интриганки и дальная сволоч .
                    Поне не ти стане малко по-леуко и приятно
                    да си губиш времето на работата
                    Останала съм с впечатление, че си интелигентен човек и странно как добрите ти очички виждат лошитията....само в женски образ и подобие

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    ...

П.П. Та, от него момент насетне тая не пропускаше повод да ми го начуква редовно пред шефове/колеги и прочие, само за дет' съм отказал на 1 пияна гъска с мания за секс-символ ....

Ай, довечера пак ще прегледам как сте движили хумора - хихи
                    Огледалото има две страни
                    Нямаш идея как се стъжнява живота на много жени, само защото са отказали на шефа, колегата или просто на някой мъж...
                    Още по-голяма става драмата, когато след подобен отказ...или сама трябва да напусне - очернена и низвергната, или директно я уволняват с най-тъпия аргумент...
                    И това, защото мъжът желае едва ли не на всяка жена да покаже либидото си и най-вече властта и тя е длъжна да е в синхрон със желанията му...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      Вкъщи се гледаме на кръв с един черен етикет с подобна стойност,добре,че е кутия и се удържам засега,но имам чувството,че ме шпионира и ще му направя засада съвсем скоро.
                      Ех,блазе ти за здравите нерви!Аз съм нервак и като видя такова нещо атакувам веднага!

Коментар

Е това е като имаше на врмето едно Синьо уиски Джони Уокър.. И всички като бяха полудели.. Ама беше някаква безумна цена, а на вкус си е най обикновенно Джони. Смърди си на бъчва...
                        Помня го.Аз уиски никога не съм харесвал и определено предпочитам ирландското.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                          А какво да кажем за това:

Водка Белуга Голд Лайн 0,70 л.

Цена: 195.99 лв. за 1 брой

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение

Е това е като имаше на врмето едно Синьо уиски Джони Уокър.. И всички като бяха полудели.. Ама беше някаква безумна цена, а на вкус си е най обикновенно Джони. Смърди си на бъчва...

Коментар

И аз вече бая опит в игрите и интригите натрупах та ич не се давам.... Големо съм муле...
                              Като имаш опит вземи ги шибай !!!
                              Нали знаешш приказката,
                              че тарикат момче не плаче !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Аууууу,70 кинта за бутилка водка-пиеш и плачеш

Коментар

Working...
                                X