Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА на мен днес ми беше един кошмарен ден.... Интересно събота човек отива на работа с идеята просто да минат 8 часа, а се почват едни казуси и проблеми, дето поради нестандартният ден не можеш да решиш и острават за понеделник, като ти развалят неделята... Интересно е как времето в което истинските бачкатори почиват и скатават, се превръща в рай за идоотите и скатавките...
Проблемът е по-скоро в нагласата. В момента, в които видях, че тайфата около мен започна да витае в атмосферата, ги натирих да си ходят /с цел да не ме дразнят допълнително/, Заявих им, че благородно ще остана до края на работния ден и съответно ще очаквам компенсация
.
Гледам, форумът се е обърнал на "Вкусно" - супи, гювечи ...
Аз съм на пържена salmo trutta irdae /пъстърва/ и изстудено бяло вино.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеmarandi;много ще ми дойдат три маймуни на клона .Следва,че писането от моя страна е за да подържам спорта.Космото като бивш спортист ,знае за какво иде реч.
П.П. Последно остава да ме убедиш, че си скучаеща милионерка ( тип филантропка от 3-то поколение "синя" кръв ) и присъствието ти в този форум не е комерсиално, а просто за "спорта".
Иначе се радвам, т.е. щом мислите за хапване, сръбване и "кекс" .... - значи сте здрави, а това е добре
Поздрави!Last edited by marandi; 17.09.2011, 23:09.
Коментар
-
А на мен днес ми беше един кошмарен ден.... Интересно събота човек отива на работа с идеята просто да минат 8 часа, а се почват едни казуси и проблеми, дето поради нестандартният ден не можеш да решиш и острават за понеделник, като ти развалят неделята... Интересно е как времето в което истинските бачкатори почиват и скатават, се превръща в рай за идоотите и скатавките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеБреййй, аз също експериментирах с... гювеч...Супер излезе! Докато се прибирах от пазар, все се чудех как да го приготвя... И стана! Бях взел вратни котлети без кост - нарязах ги на малки парчета, запържих лук в зехтин и добавих месото по някое време, а след още време добавих нарязани 2 големи моркова и 2 червени чушки с малко бира - това се позадушииии....(да кажем - половин час), но още добавих и подправки: сол, лют червен пипер, целина и куркума...
После всичкОТО задушеН продуктсложих в огромна тава, като смесих с 6-7 нарязани картофа и около 2 кг. обелени и настъргани от розовите домати... Опекох ги във фурната - около 50 минути от включването й, изключих я и оставих всичко да се допече и изстине... И сега - всичко си е като по каталог от най-добрите кухни..., с биричката... Ха наздраве!
Бати вие сте гении.. Аз едни яйца трудно си опържвам сам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеmarandi;много ще ми дойдат три маймуни на клона .Следва,че писането от моя страна е за да подържам спорта.Космото като бивш спортист ,знае за какво иде реч.
Знае, знае.. Казва се "да не губим форма"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение....Понеже обичам да експериментирам сложих в гювеча на бавен огън ,чети сега кво >пиле нарязано на порции + 2 бутчета допълнително +гъби+картофи +лук +скилидки чесън+моркови +маслини + подправка на Picantina разстворена на око с вода+олио .Запечатах гювеча и съм пуснала във фурната да се пече на малки градуси.Не знам какво ще излезе но мисля,че ще е вкусотийка.Ти какво ще кажеш?
....Супер излезе! Докато се прибирах от пазар, все се чудех как да го приготвя... И стана! Бях взел вратни котлети без кост - нарязах ги на малки парчета, запържих лук в зехтин и добавих месото по някое време, а след още време добавих нарязани 2 големи моркова и 2 червени чушки с малко бира - това се позадушииии....(да кажем - половин час), но още добавих и подправки: сол, лют червен пипер, целина и куркума...
После всичкОТО задушеН продуктсложих в огромна тава, като смесих с 6-7 нарязани картофа и около 2 кг. обелени и настъргани от розовите домати... Опекох ги във фурната - около 50 минути от включването й, изключих я и оставих всичко да се допече и изстине... И сега - всичко си е като по каталог от най-добрите кухни..., с биричката... Ха наздраве!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКоки,
усещам, че май си си харесала някое гадженце от форумО и ся фучиш с метлата да му вземеш акъла.
Дали е "гълъбчето" ... не знам
П.П. Винаги ми е било любопитно и затова "дистанционно" ще следя нещата. Надявам се, това дет' си си навила на пръста да се сбъднеВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТъй като под ръка ми бе тоя вид месо и за това него сложих.Във фризера имах и друго, но трябваше да го размразявам.По принцип върви и заешко да се сложи и свинско както ти си казал .Що се касае до подправките ,в нас много не ги любят и за това прибегнах до Picantina която ми се стори ,че е добра.
усещам, че май си си харесала някое гадженце от форумО и ся фучиш с метлата да му вземеш акъла.
Дали е "гълъбчето" ... не знам
П.П. Винаги ми е било любопитно и затова "дистанционно" ще следя нещата. Надявам се, това дет' си си навила на пръста да се сбъдне
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеКосмо,тези помниш ли гиКато ученик много ги слушахме
http://www.youtube.com/watch?v=5EWNF...ted&playnext=8
Не ги помня тези юнаци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеАз го приготвям същото но със свинско бон-филе нарязано на турнедо.Подправките са много важни и кога ги слагаш.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКоки, само да добавя към рецептата - една глава от сьомга върши чудна работа. Намали солта и си сложи девесил . ( девет сили мъжки дава - така , че слагай наред...)
Друго да те светна покрай супата какво забърках още?.Понеже обичам да експериментирам сложих в гювеча на бавен огън ,чети сега кво >пиле нарязано на порции + 2 бутчета допълнително +гъби+картофи +лук +скилидки чесън+моркови +маслини + подправка на Picantina разстворена на око с вода+олио .Запечатах гювеча и съм пуснала във фурната да се пече на малки градуси.Не знам какво ще излезе но мисля,че ще е вкусотийка.Ти какво ще кажеш?
........
ПП Цената на сафрида в ,,Билла ''днес беше около 7 лв и нещо ,но седеше само етикетът .Налична нямаха.Last edited by коки; 17.09.2011, 17:10.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе знам не съм гледал цените, ама един колега ония ден си беше взел половин торба... Поне 6 лв е...
http://www.youtube.com/watch?v=5EWNF...ted&playnext=8Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар