Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by коки; 17.09.2011, 12:07.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе мани това готвено.. Направи салатата и една хубава слкара. Тия домашни манджи не са за днешният топъл ден. Само киселини правят. Е и аз ще ходя на някоя открита кръчма на ракии и бири...
Някой път имат от готвено извън вкъщи или някакви сандвичи, купувани за бързо хапване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЕеее сигурно едно време са спортували, а сега не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАааа не сафрид ядоха онази вечер, за днес смятам да откъсна една голяма прясна зелчица от вилата и да я сготвя с месце и да взема пържолки за жар и биричка и бело винце, а всякакъв зарзават си имам в градинката на двора, а да не забравя и ракийката си я имам домашна.
Временцето ще е хубаво за двора до 24, 00.01, 2 часа и така после в 6 съм кокуряк от чистият въздух.
Абе мани това готвено.. Направи салатата и една хубава слкара. Тия домашни манджи не са за днешният топъл ден. Само киселини правят. Е и аз ще ходя на някоя открита кръчма на ракии и бири...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеИма яки мадами... Ама на времето бяха по готини... Сега като че се изроди гена и са едни малко късокраки, с увиснали дупета..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеKosmo,
tvoq priqtel s goblenite i tsvetqta gotin pi4 li e, mujkar li e?))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеБях до Билла - докарали са черноморски сафрид.. Това би могло да е прекрасна добавка към на Коки супата...
Временцето ще е хубаво за двора до 24, 00.01, 2 часа и така после в 6 съм кокуряк от чистият въздух.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение:
Да не докладваш после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение.
Поздрав със Славеят на Андите - Има Сумак.
http://www.youtube.com/watch?v=u1ei1...eature=relatedПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
:Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеГолема тъпня.. Всички шефове са на "срещи с клиенти" и ще се върнат в понеделник със служебните коли... И сега само се озъртаме към коко да си одим и понеже съм кавалер, пусна първо майките, после тия дето пътуват, после момичетата, после пиячите и ебачите, и аз седим като прани гащи до 18.00 часа и гледам кой оди по жълтите павета.... Пфу..
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАма днес работен ден ли е? И защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМного си правИздевателство над физиката и психиката човешка. Този работен ден нарушава крехкия баланс /петъчното напиване и съботното излежаване/ в нашия организъм
:
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАааа още се настройвам за забъркването, а може да го оставя направо за вилата, ще си допия кафето и ще отскоча до 1-2 магазина, да понапълня багажника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНапрво сте си номер едно.. Пак се замислих - защо требе да се работи у събота... Това си е издевателство.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар