IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Бях до Билла - докарали са черноморски сафрид.. Това би могло да е прекрасна добавка към на Коки супата...
    Благодаря за инфото и тъй като преди да забъркам супата ще трябва да отида до Билла/до нас е/за да купя малки царевички за същата ще я видя тая риба и ако е на филе ще си я купя ..В супата се слага бяла риба -филе което съм си набавила вчера пак от там.По- късно ще посна и самата рецепта за рибена тай-супа ,която била страхотна
    Last edited by коки; 17.09.2011, 12:07.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Абе мани това готвено.. Направи салатата и една хубава слкара. Тия домашни манджи не са за днешният топъл ден. Само киселини правят. Е и аз ще ходя на някоя открита кръчма на ракии и бири...
      А ааа мойте мъже са разглезени искат да има манджичка или супичка. А за киселините не думай, никой няма от нас, и то от домашно готвенко.
      Някой път имат от готвено извън вкъщи или някакви сандвичи, купувани за бързо хапване.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Ееее сигурно едно време са спортували, а сега не.
        Вярное - скачаха момиченцата на ластик, на дам, един куп игри... Сега седят до пушещите си майки по кръчмите...

Коментар

Аааа не сафрид ядоха онази вечер, за днес смятам да откъсна една голяма прясна зелчица от вилата и да я сготвя с месце и да взема пържолки за жар и биричка и бело винце, а всякакъв зарзават си имам в градинката на двора, а да не забравя и ракийката си я имам домашна.
          Временцето ще е хубаво за двора до 24, 00.01, 2 часа и така после в 6 съм кокуряк от чистият въздух.

Абе мани това готвено.. Направи салатата и една хубава слкара. Тия домашни манджи не са за днешният топъл ден. Само киселини правят. Е и аз ще ходя на някоя открита кръчма на ракии и бири...

Коментар

Има яки мадами... Ама на времето бяха по готини... Сега като че се изроди гена и са едни малко късокраки, с увиснали дупета..
            Ееее сигурно едно време са спортували, а сега не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Kosmo,

tvoq priqtel s goblenite i tsvetqta gotin pi4 li e, mujkar li e? ))
              Абе кво да ти кажа, - мъж под чехъл е и има и две дъщери дето и те го юркат като майка им.. Апа булката е на висок пост в МВР...

Коментар

Бях до Билла - докарали са черноморски сафрид.. Това би могло да е прекрасна добавка към на Коки супата...
                Аааа не сафрид ядоха онази вечер, за днес смятам да откъсна една голяма прясна зелчица от вилата и да я сготвя с месце и да взема пържолки за жар и биричка и бело винце, а всякакъв зарзават си имам в градинката на двора, а да не забравя и ракийката си я имам домашна.
                Временцето ще е хубаво за двора до 24, 00.01, 2 часа и така после в 6 съм кокуряк от чистият въздух.

Коментар

:

Да не докладваш после.
                  Има яки мадами... Ама на времето бяха по готини... Сега като че се изроди гена и са едни малко късокраки, с увиснали дупета..

Коментар

• Kosmo,

tvoq priqtel s goblenite i tsvetqta gotin pi4 li e, mujkar li e? ))

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      Благодаря!

Това го чуй утре сутринта
                      http://www.youtube.com/watch?v=MbkInuVckA8
                      Изслушах го докато си пиех кафето.
                      Поздрав със Славеят на Андите - Има Сумак.
                      http://www.youtube.com/watch?v=u1ei1...eature=related
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• :
                        Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Голема тъпня.. Всички шефове са на "срещи с клиенти" и ще се върнат в понеделник със служебните коли... И сега само се озъртаме към коко да си одим и понеже съм кавалер, пусна първо майките, после тия дето пътуват, после момичетата, после пиячите и ебачите, и аз седим като прани гащи до 18.00 часа и гледам кой оди по жълтите павета.... Пфу..
                        Да не докладваш после.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ама днес работен ден ли е? И защо?
                          Отработваме за следващата седмица един ден май....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Много си прав Издевателство над физиката и психиката човешка. Този работен ден нарушава крехкия баланс /петъчното напиване и съботното излежаване/ в нашия организъм:
                            Голема тъпня.. Всички шефове са на "срещи с клиенти" и ще се върнат в понеделник със служебните коли... И сега само се озъртаме към коко да си одим и понеже съм кавалер, пусна първо майките, после тия дето пътуват, после момичетата, после пиячите и ебачите, и аз седим като прани гащи до 18.00 часа и гледам кой оди по жълтите павета.... Пфу..

Коментар

Аааа още се настройвам за забъркването, а може да го оставя направо за вилата, ще си допия кафето и ще отскоча до 1-2 магазина, да понапълня багажника.

Коментар

Напрво сте си номер едно.. Пак се замислих - защо требе да се работи у събота... Това си е издевателство.
                                Ама днес работен ден ли е? И защо?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X