IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    не мога да разбера защо може да се хулят българи и всякакви други,а като се каже нещо за евреите-богоизбраните-чак и термин антисемитизъм-ами никой не е длъжен да ги харесва,пък и защо не да ги мрази/има защо/Виж вече ,ако се призовава за унищожение,смърт и т.н.,може да се претендира за нещо.
    Мани, връщам се пиян кат' дъска и гледам 1 читав въпрос у цЕлата схема - хихи

Значи падна яко къркъне, колко яко 3 големи и 3 бири съм ушил и нЕква пица там, дет' не и изядох.

Значи закарах си задника до кръчмето и се бухнах на служебната маса на приятелчето. Ама, по-едно време местата свършиха и една кака с некво гадже цъфнаха, демек поканих ги, че ми е гадно за приятелчето и да врътка там оборот. Мацката неква с червена коса и типична шматка, щот' през цялото време демонстративно унижаваше момчето. То беше добро момче за мИня, т.е. говореха толкова тихо, че нищо не се чуваше, а бяхме на една маса все пак, ама по езика на тялото нещо нещата не бяха добре и то хич.

После цъфнаха в пика още 4 броя и тях ги поканих на масата с един малък киндер. Френда беше хукнал да мие чаши по бара и т.н. и сервитьорката му направи голема простотия, дойдоха 2-те пици кат' поръчки за момчетата, а за майката и киндера останаха последни. Та, исках 1-на чиния, прехвърлих им половината си пица на тях, докато дойде тяхната, че на малкия да не стане проблем с пишльока и така.

Накрая им викнах и една торта, която малкия не изяде, ама си я прибраха - Тирамису ( не е лоша ) и си тръгнаха.

Тъкмо си тръгнаха и дойдоха едни други артисти на масата, че голям смях и с тях.

Накрая кат' видни пиянки шефчето беше вече дошъл на масата и даже за пръв път го чух да "спори" на висок глас.

Т.е. тоя, който дойде е женен за китайка и ся тя ще идва у БГ-то и й трябва застраховка и утре ще ме вдига в 9ч да правя подвизи с китайките. Та, точно същата тема се подхвана и една девойка до мИня му вика защо не отидеш в Китай да живееш кат' в БГ-стан сме прости и нищо не става от нас.

Майната му посмяхме се, оная рижата мацка дет' се ебаваше с гаджето си си тръгна по едно време.
    -------------------------------------------------------------------
    Та, за "холокоста" - 'ноу време преди Германия през ВСВ 2 да ги репресира, същото прави и Испания, а тя вече е империя след Великите географски открития и тогава испанските евреи са били принудени около 300 години да се "маскирват" кат' католици и да си крият вярата.

Колкото и да е странно Османска империя след като завзема Йерусалим, Медина и т.н. даже издига стена за евреите, която да ги пази. В същото време в Испания Инквизицията на Католическата църква им е таковала майката.

После па евреите цоцат от Германия репарации за над 100 млрд. дойче марки, заради т.нар. "холокост" и т.н.

П.П. Българите сме печени 'орица, ама тия фитки не мо'а ги разбера нещо, кой на кого какво и т.н. В крайна сметка 4-ри езика е признал Рим навремето и освен латински, гръцки и иврит - последният е нашият. Та, горе главата и толкоз

Факт е, че още в религията е заложено разделението, когато иде реч за книжни пари, т.е. християнството води лихварството като грях. Исляма забранява понятието лихва при заемен ресурс и от това се възползват евреите през вековете. Демек стават лихвари, понеже тяхната религия се оказва единствената, която го позволява.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Мани, дай да си пием пиенето, но се учидих, че още "модерират" тая тема за глупости. Т.е. тоя Софиянеца може да е гербер-че до пладне ( щот' до 5 години ще ги няма ), ама па какво толкоз е казал, че да го трият?!? Т'ва не мо'а разбера, т.е. въобще всичко, което се казва тук всеки може да го провери от 'ноу източници, та к'во толкоз. Не го защивам, ама епаси глупостите в 21 век и цензура .... ко прайм демек?

Поздрави!
    Last edited by marandi; 09.12.2011, 04:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      ....
      Гермар Рудолф, студент от 5-ти курс във Фраунхоферовия институт в Германия
      (няма научно заведение с по-висок рейтинг), научно доказва, че в така
      наречените от ционисткската пропаганда "газови камери" никога не е бил
      използван цианиден газ ....
      Не знам колко ти е вярно инфото (конкретно за тоя студент) . Но в Лондон е седалището на Института за ревизия на историята , който е издал изследване озаглавено ;" 66 въпроса и отговора за Холокоста - ревизионистичен поглед "

кратка извадка от въпросите и отговорите - мой превод от руски :

27 . Какъв газ са използвали немците по времето на ВСВ ?

Газ циановодород "Циклон Б " широко използван в Европа по това време като пестицид . ( Горе-долу това което твърди и студента.....)

28. За какви цели е използван "Циклон Б "?

Пестицидът е използван за дезинфекциране дрехите и помещенията на болните от тиф , както и за предпазване разпространението на заразата.

31. Комендантът на Освиенцим - Рудолф Хес - твърди ( в показанията си ) ,че неговите хора са влизали на всеки 10 минути в газовите камери за да изнасят от там труповете на жертвите . Как ще обясните това ?

Нямаме обяснение - ако това беше истина ,палачите щяха да сполетят съдбата на жертвите " умрели от газа " .

49. Какви са основните положения в германските " Нюрнбергски закони " от 1935 г.?

Забранявали са бракове и полови отношения между германци и евреи , подобно на сега действащия закон в Израел .

50.Имат ли американски прецедент "Нюрнбергските закони" ?

Много преди установяването на Третия Райх , доста американски щати въвеждат забрана за смесените бракове - между отделните раси

51.Какво е заключението на Международния Червен Кръст (МЧК) относно Холокоста?

Официалният доклад на делегацията посетила Освиенцим през септември 1944 г. заключава ,че на лагерниците е позволено да получават поща и колети , а също и че слуховете за наличие на газови камери не се потвърждават.

54. Има ли форми на сътрудничество между националсоциалистите на Хитлер и ционистите ?

През 1933 г. правителството на Хитлер подписва меморандум , който позволява на евреите да емигрират от Германия в Палестина , вземайки със себе си огромни количества капитали .

58. Кой пуска в обръщение термина " геноцид " ?

Рафаил Лемкин - полски евреин в книга публикувана през 1944 г.

64. Пострадал ли е Института за ревизия на историята, от своите действия по защита свободата на словото и научните обсъждания ?

Три пъти е подлаган на бомбени атаки, а на 4.07.1984 г. е напълно разрушен в резултат на умишлен пожар.Заплахите за убийства по телефона , са огромно количество. Масовото отношение на медиите към института е откровено враждебно.

65. Защо досега са толкова малко известни ревизионистичните възгледи за Холокоста?

По политически причини,световните управляващи кръгове не желаят никакви критично обсъждане на фактите свързани с Холокоста.
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        Понеже в един от изтритите ми постове казвам, че еврейският бизнес с така
        наречения "холокост" е голяма лъжа,....
        много интересно, трябва да поровя.
        какво имаш предвид за гугъл и ИЕ? резултатите се филтрират ли?

Коментар

• Глупости големи- иди в Полша в Освиенцим, в Дахау или Треблинка. Толкова е гадно, че нямам думи. И как са избити толкова милиони според теб. Развалихте хубавата тема с политическите си инсинуации. Темата е само за сериозни хора- напомням Ви

Коментар

• Понеже в един от изтритите ми постове казвам, че еврейският бизнес с така
            наречения "холокост" е голяма лъжа, давам и факти за това:
            http://germarrudolf.com/

За тези, които не знаят немски или английски - кратък извлек:
            Гермар Рудолф, студент от 5-ти курс във Фраунхоферовия институт в Германия
            (няма научно заведение с по-висок рейтинг), научно доказва, че в така
            наречените от ционисткската пропаганда "газови камери" никога не е бил
            използван цианиден газ (пак твърдения на сополивите еврейски бизнесмени с лъжлива история) за убийство.
            Бил е използван, в много ниски концентрации, само за обезпаразитяване на
            новопристигналите лагеристи в помещенията преди влизане в банята.

Тъй...
            Нито научният ръководител на Рудолф, нито още три професора от същия
            институт, на които той е пратил своето изследване, са намерили научна грешка
            или некоректност.

Така...
            Рудолф веднага е отчислен от института без никакви обяснения.
            Никой не приема да публикува неговия труд.
            Отказана му е виза в САЩ и още в много страни, пак без никакви обяснения.
            Заплашван е със затвор, водени са и се водят дела срещу него...
            През 1995 година е бил затворен за 14 месеца в затвор. Ей така, по еврейски,
            нъл знаете...

Та така с вашите измислени холокости.

Има още много подобни истории по целия свят.
            Който иска, може да ги намери чрез търсене в Интернет с фразата "holocaust
            denial". Само че не с вашата еврейска "Windows" и IE, и не с вашия еврейски Google

Модчетата може и да изтрият истината от темата, но това не пречи тя да се разпространи и знае.
            Last edited by vmаnkov; 08.12.2011, 22:42.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              не мога да разбера защо ...
              Мисля, че можеш да разбереш защо...

Поздрави, MILOM!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                Мда...
                Ако ще говорим за дискриминация: пробутвате постовете на ционистите и триете антиционистски постове.

А?
                М-м-м?

А знаете ли как ще свърши историята с вашето ционисктско дупедавство, модчета?
                Ако не знаете - четете история.
                За да не се оплаквате после, че не сте били виновни. Виновни сте отсекъде и...
                Всичко се помни, Мрежата регистрира, хората ви знаят кои сте.

-------------------------------------------------------
                Софи80 - вашата ще бъде още най-много 5 години. След това, ако продължавате с вашето свинско нахалство - естествено ще бъдете третирани като свинете, само че няма да ви ядем, а ще ви хвърлим на кучетата.
                не мога да разбера защо може да се хулят българи и всякакви други,а като се каже нещо за евреите-богоизбраните-чак и термин антисемитизъм-ами никой не е длъжен да ги харесва,пък и защо не да ги мрази/има защо/Виж вече ,ако се призовава за унищожение,смърт и т.н.,може да се претендира за нещо.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                  Ей, модераторите! Трябваше да напиша Heil Hitler на поста на един ...., за да осъзнаете, че се води антисемитска пропаганда.
                  Мда...
                  Ако ще говорим за дискриминация: пробутвате постовете на ционистите и триете антиционистски постове.

А?
                  М-м-м?

А знаете ли как ще свърши историята с вашето ционисктско дупедавство, модчета?
                  Ако не знаете - четете история.
                  За да не се оплаквате после, че не сте били виновни. Виновни сте отсекъде и...
                  Всичко се помни, Мрежата регистрира, хората ви знаят кои сте.

-------------------------------------------------------
                  Софи80 - вашата ще бъде още най-много 5 години. След това, ако продължавате с вашето свинско нахалство - естествено ще бъдете третирани като свинете, само че няма да ви ядем, а ще ви хвърлим на кучетата.
                  Last edited by vmankov; 08.12.2011, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                    [url]http://www.youtube.com/watch?v=z33tH-JdPDg&feature=mfu_in_order&list=UL
                    В отговор (volume at 10):

http://www.youtube.com/watch?v=5CImrIKNmBo

Музиката, аранжиментът, видеото - всичко е направено от бял човек, заедно с кълченията на чернилките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Нещо не се отваря. Пфу как се изморих днес....

Бат Маранди и аз вече взех да се притеснявам от подобни изкривявания на демокрацията и кривото и разбиране. Все се сещам за онази дето се заля с кафето в Макдоналдс и ги осъди или мексиканеца дето осъди Дженерал мотърс че на автопилота не пишело че не кара колата, и тоя се натрошил целия...

Все по често в живота мио се налага да се оправдавам за глупости (че не съм расист, че не съм дискриминирал някой, че не съм направил това или онова) и това сега е показателно - Напаво се плаша, защото в случая става въпрос за анонимен форумен ник (ако ще да ме мисли за Хитлер), ама байХ, утре може да ми е колега, шеф или роднина и отново да разтълкува неангажиращият секс с пияна жена като изнасилване... А аз като знаеш тоя проблем си го имам - казвам едно, мисля друго, хората разбират трето.. Иначе книгата още не съм я чел.. Трябва да си я поръчам че и я нямам.. Ама сега и не ми се четат книги.
                      Тъй де, 1 лист хартия, който струва по-малко от 1 ст. как да го "изнесем" кат' съдебна услуга за хил-ки и милки да се съди цульо и пульо за простотии.

П.П. Някой ден кат' я прочетеш само ми кажи едно "Га" у форумО дали правилно съм ти разкодирал стила на писане

Чезвам, че останах и без цигари, по нощите ще погледна пак, ако не съм се освирил много - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                        Космо приятелче Едно поздравче специално за тебе http://http://www.youtube.com/watch?..._order&list=UL Днес бях решил да я карам тихо и кротко- (тази вечер)Ама като те чета нереза в мене надделява-Ако мога така да се изразя!!!
                        Нещо не се отваря. Пфу как се изморих днес....

Бат Маранди и аз вече взех да се притеснявам от подобни изкривявания на демокрацията и кривото и разбиране. Все се сещам за онази дето се заля с кафето в Макдоналдс и ги осъди или мексиканеца дето осъди Дженерал мотърс че на автопилота не пишело че не кара колата, и тоя се натрошил целия...

Все по често в живота мио се налага да се оправдавам за глупости (че не съм расист, че не съм дискриминирал някой, че не съм направил това или онова) и това сега е показателно - Напаво се плаша, защото в случая става въпрос за анонимен форумен ник (ако ще да ме мисли за Хитлер), ама байХ, утре може да ми е колега, шеф или роднина и отново да разтълкува неангажиращият секс с пияна жена като изнасилване... А аз като знаеш тоя проблем си го имам - казвам едно, мисля друго, хората разбират трето.. Иначе книгата още не съм я чел.. Трябва да си я поръчам че и я нямам.. Ама сега и не ми се четат книги.

Коментар

Колега съжалявам че не съм се изразил правилно или не достаъчно ясно. По никакъв начин и никога не съм парвил нито толерирал секса с жена без нейното желание. Имах предвид бърз секс в колата пред заведение или нещо такова. Всъщност не това деше и тезата на поста...

ПС. Ей ама опасно нещо сте некои хора. Никой нормален човек яко ми чете поста не би си и помислил това където тит си си го помислил.. Как въобще Ви минава през акъл. Незнам какво съзнание трябва да имаш, но ще те помоля, друг път ако ще изясняваме подобни тежки теми да го правим на лични.

Космо приятелче Едно поздравче специално за тебе http://www.youtube.com/watch?v=z33tH...ist=ULДнес бях решил да я карам тихо и кротко- (тази вечер)Ама като те чета нереза в мене надделява-Ако мога така да се изразя!!!
                          Last edited by zapalkata; 08.12.2011, 19:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Когато Русото ми направи забележка, че коментираме османския архив, а той е писал за патриаршеската библиотека, си спомних нещо. Преди много, много години гледах по телевизията театрална постановка.
                            Действието се въртеше точно около това изгаряне на старобългарски книги от гърците. Монасите занесоха кошове, пълни с пергаменти при един хлебар. Той ги хвърли в пещта, а после като разбра какво е направил полудя. Забравила съм името на пиесата.
                            Спомените ме накараха да се обадя на мой приятел етнограф. Попитах го дали знае нещо и той ми изпрати този линк: http://liternet.bg/publish17/iu_trif...predanieto.htm.

П.П. И при мен вали сняг, само че не е първи.
                            "Истината" едва ли ще се разбере точно как е било

Демек т'ва е аматьорски подход на "спуснати" от гръцка/руска школа, Иричек и прочие "историци".

П.П. За да са профи нещата им трябват цели екипи от археолози, историци, етнолози, лингвисти и прочие. А, също така и натиск от политическа страна за съдействие на "отсрещните" страни.

По принцип сме на трето място по артефакти ( по памет ) след Италия и Гърция в света и затова ми е смешно, кат' вземат да ми обясняват колко сме "прости" и че сме "малка" държава.

После моя коментар на мача се "обръща", че съм бил националист и прочие глупости.

В крайна сметка Русото няма да ви направи купонЯ, а сами трябва да си го направим, т.е. 'орицата, на които им се плаща за това. Не виждам кое му е сложното, стига да имаше поне малко воля за това. Най-елементарното е да се съберат т.нар. "историци" и да си уеднаквят учебните по История, които учат в училищата с комшийските държави. Толкова ли е сложно? А, не всеки да си "учи" неговата си "история", която тотално се различава от тази на съседите му. 'Ноу странно според мИня - хихии
                            -------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            Ай, хубав празник, че тряя почвам да се кипря и да чезвам по кръчмета. Днес мисля да се забия само в една, че ми е мързящо нещо.

Коментар

Колега съжалявам че не съм се изразил правилно или не достаъчно ясно. По никакъв начин и никога не съм парвил нито толерирал секса с жена без нейното желание. Имах предвид бърз секс в колата пред заведение или нещо такова. Всъщност не това деше и тезата на поста...

ПС. Ей ама опасно нещо сте некои хора. Никой нормален човек яко ми чете поста не би си и помислил това където тит си си го помислил.. Как въобще Ви минава през акъл. Незнам какво съзнание трябва да имаш, но ще те помоля, друг път ако ще изясняваме подобни тежки теми да го правим на лични.
                              Хихи

и на мИня ми е забавно с англо-саксонския модел на съдебна система докъде ще я докараме.

Демек, ще стане "нормално" жени да се млатят по улиците, ама мъж да няма право да погледне даже жена, щот' шъ гу съдят. Яко!

П.П. Прочете ли Разказвачът? Там има страхотно описана сцена точно за цици? Надървяш се от раз

Коментар

• Честит празник и от Русото на всички бебетата сладки, "старци-разбойници" и т.н.

http://www.youtube.com/watch?v=VPaag...&feature=share

Коментар

Working...
                                X