IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
    Чл.152 от НК.
    Внимателно го прочети и си представи, че детето каже, че е било насила и съдебен лекар я освидетелства. Представи си също, че таткото (дядото, чичето, свакото...) е районен прукурор, шеф на РУП, окръжен съдия от НС...
    Най-малкото се лежи мин 2г. На топло. Там били обичали такива и им давали доста храна за размисъл (и не само) относно "мандръсането".
    пп
    Мразя чалга. Харесвам темата (и Космо също - като изключим това му изказване, ма може нещо да не съм разбрал. Затова питам.) Поздрави на празнуващите и наздраве.
    Колега съжалявам че не съм се изразил правилно или не достаъчно ясно. По никакъв начин и никога не съм парвил нито толерирал секса с жена без нейното желание. Имах предвид бърз секс в колата пред заведение или нещо такова. Всъщност не това деше и тезата на поста...

ПС. Ей ама опасно нещо сте некои хора. Никой нормален човек яко ми чете поста не би си и помислил това където тит си си го помислил.. Как въобще Ви минава през акъл. Незнам какво съзнание трябва да имаш, но ще те помоля, друг път ако ще изясняваме подобни тежки теми да го правим на лични.

Коментар

Чл.152 от НК.
      Внимателно го прочети и си представи, че детето каже, че е било насила и съдебен лекар я освидетелства. Представи си също, че таткото (дядото, чичето, свакото...) е районен прукурор, шеф на РУП, окръжен съдия от НС...
      Най-малкото се лежи мин 2г. На топло. Там били обичали такива и им давали доста храна за размисъл (и не само) относно "мандръсането".
      пп
      Мразя чалга. Харесвам темата (и Космо също - като изключим това му изказване, ма може нещо да не съм разбрал. Затова питам.) Поздрави на празнуващите и наздраве.
      Че кои е казал да си изнасилвач или педофил!!!!
      То по призумция всяка жена след полов акт
      може да каже , че е била изнасилена и
      човек да си го отнесе !!!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        Кой има ДУПКА да си я пази!!!!
        Ако не е КОСМОНАВТА ще е МОСМОНАВТА,
        щото нагона с мандръсъне се решава
        Чл.152 от НК.
        пп
        Last edited by baiH; 08.12.2011, 17:20.

Коментар

• Ами в калабалъка е така- както казва народа, а Космо

Коментар

Това вЕрно ли? Че и фенове имаш.
            пп
            Представи си че това е щерка на някой твой близък (рода, приятел, някой от нас..).
            Кой има ДУПКА да си я пази!!!!
            Ако не е КОСМОНАВТА ще е МОСМОНАВТА,
            щото нагона с мандръсъне се решава

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              .. По някога дори, като протест изкарвам някоя пияна пача от заведението и я изчуквам брутално ...
              Това вЕрно ли? Че и фенове имаш.
              пп
              Представи си че това е щерка на някой твой близък (рода, приятел, някой от нас..).

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                ШАПКАРИНО чадо,
                аз все пак съм прав за
                запалената от Иларион Критски през 1825г
                библиотека на българската патриаршия,
                както и за запалените седем вагона през
                30-те години на миналия век Османски архив
                купен от наши търговци в ЦаревГрад от
                младотурците !!!!!
                ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЯГ !!!
                Когато Русото ми направи забележка, че коментираме османския архив, а той е писал за патриаршеската библиотека, си спомних нещо. Преди много, много години гледах по телевизията театрална постановка.
                Действието се въртеше точно около това изгаряне на старобългарски книги от гърците. Монасите занесоха кошове, пълни с пергаменти при един хлебар. Той ги хвърли в пещта, а после като разбра какво е направил полудя. Забравила съм името на пиесата.
                Спомените ме накараха да се обадя на мой приятел етнограф. Попитах го дали знае нещо и той ми изпрати този линк: http://liternet.bg/publish17/iu_trif...predanieto.htm.

П.П. И при мен вали сняг, само че не е първи.
                Last edited by tnm; 08.12.2011, 14:31.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Реде, чадо новоизлюпено - туй инфо го знам и аз, и май идваше от Хайтов . Но годината не е 1825 ,а е след Освобождението - мисля 1885 - 95 г.Тоз архив е бил бракуван като отпадъчна хартия натоварен от гара Костенец ...Наши търговци наистина са го унищожили защото не са си направили труда да огледат това дето са купили (казано им че е отпадък и те са се доверили) . Впоследствие се оказало ,че там е имало копие от делото срещу Левски - което разбира се ,също е унищожено .

Впрочем цялото дело срещу Левски е запазено и до днес в Истанбул (чел съм статии на българи ,които са го виждали и са цитирали части от него ). Единственото което е сигурно е ,че е съден напълно законно - но присъдата му е несправедлива , защото чл. 55 и 56 от османския наказателен закон по които е осъден, не са консумирани от него . А те касаят смъртна присъда за организация на въоръжен бунт към законната власт - а при него такъв състав липсва. Максималната присъда която е можел да получи е заточение , но не и смърт ....
                  ШАПКАРИНО чадо,
                  аз все пак съм прав за
                  запалената от Иларион Критски през 1825г
                  библиотека на българската патриаршия,
                  както и за запалените седем вагона през
                  30-те години на миналия век Османски архив
                  купен от наши търговци в ЦаревГрад от
                  младотурците !!!!!
                  ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЯГ !!!

Коментар

• Голяма скука Космо- да минава срещата и да хапочва съществената част

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Космо аиде де- днес не се работи- ами то има и асистентки не визираи само наркоманките. Хаиде че някъде вече повръщат..
                      Няма как.. След малко влизам в среща, за която са поръчали и кетъринг за обед, тс. ще е скучна, отегчителна, безплодна, но за сметка на това продължителна драма... Само си представи 15 олигофрена и луди стари моми от 3 нации, дето дори нямат общ език който да говорят, а няма и преводачки, защото имат идеята да си говорян английски, обсъждат сделки за 200 - 300 милона евро, като за последните примерно 3 години нямат и една сделлка за 1 лв. и към момента единственото което правят е да точат парите на европейският наивен данъкоплатец за заплати и комадировки.... Обсъждат се теми и проекти дето дори хората дето ги развииват не знаят за нашето съществуване (все едно тук във форума да обсъждаме как да влияем на придобиването на Яху от Майкрософт)... Предният път бяха домъкнали едни естонци и латвийци, дето търсели да купят Банка или МОЛ????? за до 500 млн. евро????, само дето търсели кредит 550 млн. евро???? кредит, за което ние разбрахме на 10 тия ден, с който да си покриели разходите по придобиването на проекта и покупката. па после щели да говорят с някакви "велики" инвеститори да рефинансират вече направените разходи и точно в тоя момент аз си тръгнах...... Тс. да првим кълбета по Витошка има повече смисъл от тези срещи на затворени врати дето се и записват и после по 2 месеца се правят едни протоколи, дето ги съгласуваме чак с Брюксел след това..... Ама кво да правиш, като най лесните пари в ЕС се изкарват като не правиш нищо...

Коментар

• Космо аиде де- днес не се работи- ами то има и асистентки не визираи само наркоманките. Хаиде че някъде вече повръщат..

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          Има вероятност,ако си добавяла захар,да е била нещо калпаво.Предположението за дрожди не мога да го коментирам.Това,че не е избистрено не е проблем,наливаш го в керамични чаши и си пиеш,колкото ти душа сака.Друг е въпроса ,ако е решило да оцетясва-тогава му трябва доктор.На мен ми се е случвало и нося шише,изследват го предписват му илачи и го лекувам.
                          Честит 8 декември на всички бивши и настоящи студенти
                          http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mqIJtKTlJ1A
                          Космо,я пусни някоя история за студентски празници
                          П.С. На риба сигурно ще мога да ти съпернича в надяждане-всички около мен се чудят,.как мога да поглъщам количества риба достатъчни за малък рибен ресторант.
                          Тази година пропуснах пълнения шаран,но жената е обещала да го направи,когато е по-свободна-плънката с която го пълни е ориз,орехи и праз лук.,увива го в тесто и после аз съм наред.
                          Може и да си прав за захарта. Направителите на виното сложиха някаква захар. В същите количества /съобразно захарността на мъстта/, които слагат всяка година. А смея да кажа, че цитираните по-горе лица са специалисти в тази област Всяка година правят средно по около 400 литра вино. Но тази година се получи някаква издънка.
                          За дрождите те попитах преди време, защото ние никога не сме добавяли и исках да прочета твоите впечатления, ако ти си ги използвал.
                          Поздрави и весело изкарване на празника!
                          Last edited by tnm; 08.12.2011, 11:38.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Уффф, що ме караш сега да си припомням изпита по биохимия и да ти спретна два листа формули на сложни химични реакции с участие на различни ензими /дЕт се произвеждат от тези същите дрожди/, които превръщат монозахаридите в алкохол и СО2!? Ама днес мнооо мЪ мързи. Някой друг път ще те "открехна"
                            Поздрави!

П.П Довечера по-внимателно с мезетата към мастиката!
                            А стига се пъна на празДника, де... Не си ти, която съм споменал, а едно около 12 годишно пуберче, дето се включва напосоки тук и се прави на много голяма...

Теб и всички дами тук - ви уважавам, защото .... (не зная точно защо..., ама ще е заради нещо хубаво... ... ,но със сигурност, защото сте НАД 30+...)

Ще внимавам с питиетата, де - ето и за това ви уважавам: защото всичко държите "под око" и навреме НИ предупреждавате..., ама то - на човек като му "падне пердето"..., а и жената я поставямЕ между човеците..., но и между бившите колежки-състудентки.... (да не продължаваме, де)

Весело изкарване на празника!
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Честит празник, уважаеми БИВШИ, настоящи и бъдещи студенти, а също и на т.нар. "вечни" студенти, разбира се:

http://vbox7.com/play:b25eae2b

http://vbox7.com/play:a4fe1621

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                Уважаема колежке, съфорумке!

Сега, по същесво - нЪл знаИш, че има едно неориентирано момиченце, дето в конкретната тематика прави едни необосновани забележки, но все пак ще опитам с отговор... Значи, причината (повтарям ти) за "неизбистрянето" е именно тая - дивите дрожди (точна терминология), които ти е продал онзи самозванец......, най-вероятно в щама е имало (колкото и малко да е количеството - то е достатъчно, защото знаеш, че питомните растения и животни се отглеждат с много грижи при подходящи условия, като ни доставят и удоволствието да дегустираме нещо качествено, а дивите - трудно стават за хапване, а ако стават - още по-трудно се отглеждат в домашни условия...),

Уффф, що ме караш сега да си припомням изпита по биохимия и да ти спретна два листа формули на сложни химични реакции с участие на различни ензими /дЕт се произвеждат от тези същите дрожди/, които превръщат монозахаридите в алкохол и СО2!? Ама днес мнооо мЪ мързи. Някой друг път ще те "открехна"
                                Поздрави!

П.П Довечера по-внимателно с мезетата към мастиката!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X