If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Уффффф да взема и аз ли да си опиша подвизите от последните няклко седмици. Само да не ви събера погледите, ама като станеш на 40 и се усещаш че трябва да грабиш от живота с пълни шепи , ама с пълни
Ей това - грабенето с пълни шепи (вероятно) е хубаво... Все пак си е едно от нещата, дето ГО НЕ мога...(самокритично)... ...Сигурно не е така трудно, но аз (с моите първосигнални реакции) - Се си мислА, че не съм адекватен...
Но, иначе - нищо лошо не си мисля за хората (и жените) - над 35-40..., всъщност това е възрастта, на която всеки (би трябвало) да знае какво търси в живота, т.е. - възрастовата област, в която "не хвърчиМ" в облаците...
Абе, аман от тия мои философски "прозрения"...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Стига с това деркане- пишете нещо , което подхожда на стари пушки
Не мисля, че някой "дерка" някого (какъвто и да е смисълът на "деркането"......, хората обикновено си имат някаква закачка, около която създават някакъв диалог..., но не винаги това има смисъл според околните..., пък и не е задължително същият диалог да има определена цел, точно във виртуалните взаимоотношения...
Както казват - лично, неангажиращо мнение...
(все пак - всеки е свободен тук да развива тезите си, да поддържа дискусията, да отстоява мнението си...аз нямам много нови идеи за виртуални диалози..., а темата не е конкретно ситуирана и - по подобие на останалите - често предлага конфликти...)..
Приятен и успешен ден (моят не е от най-добрите, но поне е петъчен... )!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Уффффф да взема и аз ли да си опиша подвизите от последните няклко седмици. Само да не ви събера погледите, ама като станеш на 40 и се усещаш че трябва да грабиш от живота с пълни шепи , ама с пълни
Мани, вчера точно кат' дойдоха ония тигри и викнаха и една кака на 41 г. - тя си ги каза сама. И кат' обелихме точно 2 лафа кат' ни запознаваха и кой с какво се занимава и оная ме строи и вика сядай до мен ся, че имам въпроси.
Ся имам оферта утре да ходя с нея на турнир по тенис в Русе - още умувам, ама верно сте дивачки към 40-така - хихи
П.П. Още не мога да оправя китайката, а съм на 40 мин. тел. разговори до момента. Епаси простотиите са като казус ......? Май ще ходя и на място и да се уточняваме, че да не стане издънка.
Браво доби- веднъж се живее. Не е въпроса само в подвизите, а в това че това беше една от малкото теми където хората не си ги мереха безогледно. Иначе Барон Мунхаузен винаги поражда смях и веселие.
Душата трудно се прибира в тялото. Все още кръжи в ниска орбита. Надявам се до обяд гравитацията да я привлече
П.П Вече не издържам на безсъние.
Ей на - пак се включвам, за да ми кажеш, че говоря "първосигнално"...
С тия твои астрономически понятия "ниска орбита", "гравитация" - освен деТ щеше да се доказваш каТ химиЧКА, май си почналО и въФ физика и астрономия да се набутваш...
И с тия си обобщения "Вече не издържам на безсъние" - също си много загадъчна..., още ли не си открила истината: да не търсиш мъже само за секс, а да си намериш и един с когото само да си спите... Така де... Ама това няма да е вече "свалка"-та, която ти е в ТВОИТЕ първосигнални мисли, срещайки Мъжът (за секса)... Или, ако не приемаш съвета, поне му кажи на избаникът, че искаш да спиТЕ, след 2-3-те часа... (движения...)...
Аз само констатирам, де - с моето първосигнално... (Ко беше там......
Фюрера не го кльопам (и не щото е ял деца и изнасилвал бабички ) .
2.Никъде не твърдя, че си такъв или онакъв. Просто вкарвам четящите (особено тези 30 - годишните) в един хипотетичен казус, който е абсолютно реален. Сигурен съм, че поне 1/2 от осъдените за изнасилване всъщност са невинни, но законът е такъв. Както казва бате Пешо (и римляните) - лош закон но закон. Искам да кажа ( особено на феновете), че "бързия кекс" крие много сериозни рискове като най-малкия от тях са венерическите болести. Морето (калабалъка) въобще не е до колене. Водите са доста дълбоки и несигурни. Не случайно се нарича "тънката част".
Не казвам да няма кекес ама нека да е умната (ако не - русата ) и за удоволствие, а не като протест, бруталната.
Поздрави! И хубав ден/лек махмурлук.
Каката тоже има прекрасно излъчване. Демек Русото ги следи и им е фен
Прекрасни млади хора и т.н.
И в следващия момент му чуваш интервюто, подправено с нЕкъв дървен фотошоп, което е абсурд с тоя тИливизор на клипа, демек ние не сме от третия свят и се чудиш защо?:
http://www.youtube.com/watch?v=-myTJ...eature=related
-----------------------------------------------------------------
И там в интервюто "Тигърът" използва думата small country, а можеше да е просто great примерно. После езика ни родния бил sharp, а можеше да е просто ancient и толкоз. Тогава интервюто му щеше да изглежда коренно различно!
Вината не е в момчето, а в тъпите пукали като се почне от "образУвателна" система и се стигне до Боко Тъпанара, който редовно "подчертава" БГ-то като "малка" държава.
Подобно поведение е недопустимо!
П.П. Ако някой властимащ мисли, че ние сме "малка" държава, то да си набива шутовете сам, за да не му ги набие някой друг.
Та, ето "ефекта", ставаш световен шампион и почваш да дрънкаш глупости спрямо Сингапур да кажем, че си "малка" държава и прочие .......... Е, те Сингапур щот' са па "велика" сила и така ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Навремето докато бях в комп. бизнеса и имах няколко зали, едно от момчетата ми ( по-малко от това ) ходи в Корея на Световно по Starcraft и взе 3-то място тогава. Мисля, че до ден днешен нямаме по-голям успех на УорлдСайбъргГеймс. Но моето момче и до ден днешен кат' ме види и ми кима надолЕ и ми вика "Шефе" ... К'ъв "шеф" съм, че не мо'а се сетя, но лапето беше подготвено да вземе 3-то място тогава, с участието и на Русото ( не само ), демек моя милост. Но аз точно на тая стратегия бях слаб, т.е. над средното ниво, но дотам ...
Но ако го бях чул да дрънка подобни глупости, че сме "малка" държава и прочие, после щях да го убия - хихи
---------------------------------------------------------------------------------------
Лека, че ще ме вдигат след 1 час, ако въобще успея да дремна ...
пияна работа, ама се ядосах заради Софиянеца, т.е. за начина на подход.
Та, ще дам пример с мИня. Значи, когато писах в имотната тема и то с цел да предупредя какво ще се случи с имотките, в същото време си партнирах с най-големия кредитен посредник за БГ-стан - КредитЦентър. Т.е. аз си "ритах" хляба в тоя сектор, както му се вика.
След няколко месеца "мое" писане" какво ще се случи, ми се връчи анекс към договора и че нямам право да "говоря" от името на фирмата. Аз онемях, т'ва все пак е форум, но както и да е ........
След 2-3 месеца последва отнемане на правата ми по договорни отношения еднолично от тяхна страна. Причината предполагам е била - моето писане във този форум тогава. В крайна сметка всичко, което бях писал се случи с убийствена точност. Едва след 2-3 години холдинг-а си смени и един от изпълнителните директори и т.н. - които охотно говореха глупости по всички медии, а ся обърнаха плочата.
Майната му, но тия "силовашките" методи не действат и затова се интересувам живо от казуса със Софиянеца?
П.П. Предполагам, че е нарушил правила не само за БГ-стан, но администрацията на тоя сайт мисля, че дължи обяснение. Може и в шеговита форма от типа прочетете наредба Х от закона Y ?????????????????????????????????
Коментар