IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Кажи Доби, каквото беше тръгнала да ни разказваш. Много обичам весели (или драматични) пиянски (или други) истории... Някак като ги чета и си предстваям, че съм част от събитието и ме зарежда с позитивна енергия и авантюристичен дух. Дори някои много направили ми впечатление във времето истории, полсе като ги преразказвам в компании и неусетно слагам и себе си като участник и след 10 - 15 години, след 100тното преразказване историята се загнездва в паметта ми и си става част от миналото ми... Няколко пъти съм губил подобни басове и като се върнем хората ми извадят доказателство че примерно не сме ходили на морето с Мерцедес а с Лада.. Та за това - дерзай...

ПС. Е сега колежката ми разказва как се напила много и имала някаква срамна болест та се мажела с някакъв крем против гъбички и как пияна забравила за това и някакъв страстен любовник, опитващ се да прави френска любов в какъв филм се е вкарал...
    Мале на тоз устата му ще е един месец в метилен-блау
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      yes they are happy
      gucgi pucci armani all that shit
      Кажи Доби, каквото беше тръгнала да ни разказваш. Много обичам весели (или драматични) пиянски (или други) истории... Някак като ги чета и си предстваям, че съм част от събитието и ме зарежда с позитивна енергия и авантюристичен дух. Дори някои много направили ми впечатление във времето истории, полсе като ги преразказвам в компании и неусетно слагам и себе си като участник и след 10 - 15 години, след 100тното преразказване историята се загнездва в паметта ми и си става част от миналото ми... Няколко пъти съм губил подобни басове и като се върнем хората ми извадят доказателство че примерно не сме ходили на морето с Мерцедес а с Лада.. Та за това - дерзай...

ПС. Е сега колежката ми разказва как се напила много и имала някаква срамна болест та се мажела с някакъв крем против гъбички и как пияна забравила за това и някакъв страстен любовник, опитващ се да прави френска любов в какъв филм се е вкарал...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Zarco, Retro_69!
        Накарахте ме да се смея с глас. Имате страхотно чувство за хумор - да сте живи и здрави!
        Поздрави!
        Благодаря за пожеланията от името на Zarco..., нещо не си наред, ако твърдиш нещо (за чувство) за хумор..., ама нали го казва жена (виртуално представена), да кажем, че ще понеса такова мнение...

Ама и ти яко си "клъвнала" (снощи), щом още ни правиш компания, досущ както ония дежурни оправдания на калпавия водолаз, на когото му пречели водораслите... (споко, приехме ти оправданията, че никого не си свалила, а си гонила и броила мухите в заведениЯТА..., то и от такава статистика има необходимост... )
        Last edited by zarco; 10.12.2011, 01:02.
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
          Зарко, какво си пушил/пил днес?
          Виж сЯ, в дух на откровеност - не пуша, не пия и...опааааааааааааааа, щях да сгреша.... ...

Общо взето: хапване, пийване..., както се казва - тия три неща...., ама да пуша - не виждам удоволствието от акта... (на пушенето, де, другите актове са ми подвластни... )....

Така че - имам в актива си чаша червено вино (след предишните ми постове)...

Така че - ако търсиш неадекватност в поведението ми - отсега натам има по-голяма вероятност да откриеш нещо компрометиращо... Но пък не съм притеснен - никога не са спират "компроматите", а във виртуалното пространство на кого му пука за тях?...

Само че - чаша червено (около 300-400 гр.) с хапването - едва ли има странични ефекти, но със сигурност дава положителен резултат (да не изпадам в подробности) ...

Ако търсиш други признания, давай - докато съм на вЪлната да отговарям...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            ... с извинения, де - мъжете-психолози са уважавани от мен, иначе - не ми е чак толкова интересно, дали съм точно ориентиран в живота, нещо повече - ако твърдя последното със сигурност, може (и най-вероятно ще се случи!) - да падна отвисокоТО...
            Zarco, Retro_69!
            Накарахте ме да се смея с глас. Имате страхотно чувство за хумор - да сте живи и здрави!
            Поздрави!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

... с извинения, де - мъжете-психолози са уважавани от мен, иначе - не ми е чак толкова интересно, дали съм точно ориентиран в живота, нещо повече - ако твърдя последното със сигурност, може (и най-вероятно ще се случи!) - да падна отвисокоТО...
              Зарко, какво си пушил/пил днес?
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                А бе Зарко,ти направо ме застреля ,аз съм мъж бе младеж,лелееее.......,не знаех,че имам мислене типично за жена,според твоите виждания,де

Коментар

А бе Зарко,ти направо ме застреля ,аз съм мъж бе младеж,лелееее.......,не знаех,че имам мислене типично за жена,според твоите виждания,де
                  PS. Забравих да подчертая,в стил Слави Трифонов,-АЗ съм 100% ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН МЪЖ

Коментар

Именно, де - направила си с малко думички точен мой психопортрет... Аз Що казвам, че ви обичам - жените, ЩоТ интуицията ви винаги щрака точно на място! И - разбира се - никога не ви лъже...

...ама чакай, че не съм сигурен, дали си точно жена....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Аз като ти пиша, че си първосигнален - ти не искаш да ми повярваш
                      Какъв ден беше вчера!? Подсказвам - 8 декември. Това към какво предразполага!? Подсказвам - КРЪЧМА. И понеже вчера беше работен ден, кога може да се отиде на кръчма!? Подсказвам - по-надвечер! И от това какво следва!? Подсказвам - безсънието е в резултат от ядене, пиене и танци! А пък ти първосигнално пак се захвана за секса

И тия подмятания за химията и физиката - как да ги тълкувам!? Изглежда ти е трудно да приемеш, че съм жена с разностранни интереси

П.П Гладно ли е било момчето? Гледам, "изял" си една буквичка "р".
                      Поздрави!
                      АДИ сЯ, де - и ти си точна, ясен съм с първосигналното си МИСЛЕНЕ, но нЪл схващаш, че мога да напиша и друго, де - защото мисленето е едно, а участието тук - различно, затова не може да не отчетеш желанието ми да съм директен..., ЩоТ много мъже са именно с това мислене...

... и стига се оправдава със заведения и тУЙ-онУЙ..., че и подсказвала била, тя... 8-ми декември ти бил виновен..., Айде, сЯ, де - и ний разбираме нещо от жени... (КаТ няма кой да ми поФали... )...

"р"-то, което съм пропуснал оставям на факта, че съм си първосигнален и бързам, за да хвърля мнението...

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                        Споко Зарко,няма да шием и да бродираме, но отивам на прасе , малко да помогна на момчетата да не се мъчат
                        ... еййййййййййййййййййййй - тая пак ме разшифрова отвсякъде..............

... НаЙш ли с кО се мъчих досега?- именно с шиене..., сто пъти си казах, че иглата не е за моите пръсти... ..., че като я изтървах - не мога да я взема... майтапи......, като помагаш на момчетата, вярвам, че няма да е с големия нож......, уффф, че мероприятия си планирала..., ама то е така - напоследък ни изместихте от всички професии...

Коментар

Всъщност,Зарко,на тази възраст много е възможно да ти стане ясно ,че изобщо не си наясно ,какво търсиш в живота
                          Именно, де - направила си с малко думички точен мой психопортрет... Аз Що казвам, че ви обичам - жените, ЩоТ интуицията ви винаги щрака точно на място! И - разбира се - никога не ви лъже...

...ама чакай, че не съм сигурен, дали си точно жена....
                          Last edited by zarco; 09.12.2011, 14:50.

Коментар

Ей на - пак се включвам, за да ми кажеш, че говоря "първосигнално"...

С тия твои астрономически понятия "ниска орбита", "гравитация" - освен деТ щеше да се доказваш каТ химиЧКА, май си почналО и въФ физика и астрономия да се набутваш...

И с тия си обобщения "Вече не издържам на безсъние" - също си много загадъчна..., още ли не си открила истината: да не търсиш мъже само за секс, а да си намериш и един с когото само да си спите... Така де... Ама това няма да е вече "свалка"-та, която ти е в ТВОИТЕ първосигнални мисли, срещайки Мъжът (за секса)... Или, ако не приемаш съвета, поне му кажи на избаникът, че искаш да спиТЕ, след 2-3-те часа... (движения...)...

Аз само констатирам, де - с моето първосигнално... (Ко беше там......
                            Аз като ти пиша, че си първосигнален - ти не искаш да ми повярваш
                            Какъв ден беше вчера!? Подсказвам - 8 декември. Това към какво предразполага!? Подсказвам - КРЪЧМА. И понеже вчера беше работен ден, кога може да се отиде на кръчма!? Подсказвам - по-надвечер! И от това какво следва!? Подсказвам - безсънието е в резултат от ядене, пиене и танци! А пък ти първосигнално пак се захвана за секса

И тия подмятания за химията и физиката - как да ги тълкувам!? Изглежда ти е трудно да приемеш, че съм жена с разностранни интереси

П.П Гладно ли е било момчето? Гледам, "изял" си една буквичка "р".
                            Поздрави!
                            Last edited by tnm; 09.12.2011, 14:14.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Споко Зарко,няма да шием и да бродираме, но отивам на прасе , малко да помогна на момчетата да не се мъчат

Коментар

Ей това - грабенето с пълни шепи (вероятно) е хубаво... Все пак си е едно от нещата, дето ГО НЕ мога...(самокритично)... ...Сигурно не е така трудно, но аз (с моите първосигнални реакции) - Се си мислА, че не съм адекватен...

Но, иначе - нищо лошо не си мисля за хората (и жените) - над 35-40..., всъщност това е възрастта, на която всеки (би трябвало) да знае какво търси в живота, т.е. - възрастовата област, в която "не хвърчиМ" в облаците...

Абе, аман от тия мои философски "прозрения"...
                                Всъщност,Зарко,на тази възраст много е възможно да ти стане ясно ,че изобщо не си наясно ,какво търсиш в живота

Коментар

Working...
                                X