Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениемоя опит не е много богат със силиконки,но разочарованието бе пълно,когато трябваше да се действа,затова съм за естествените форми,па макар и в по-малки размери
Предварително се извинявам на дамите,но трябва да знаят,че мъжете подсъзнателно избират големи цици,защото в миналото това е било гаранция,че поколението ще бъде изхранено/така,че не бързайте да ни вините -не сме сексомани,а търсим сигурност за децата си
Сега - по същество: ако направя аналогия с последното изречение, то и дамите има (без да са сексоманКИ) - да търсят сигурност за децата (си)..., защото аналогията на особено големите размери някои свързват и с възможността за оплождане... (да кажа нещо в тяхна защита, не че търся благоволението им, но те така и няма да се включат, защото внимават..и си водят записки... )
Иначе - и аз не си падам по големите и пищни форми..., а ако зная предварително че са силиконови - още повече губя интерес..., нАМ Що разсъждавам така..., може и нещо от детството да ми е заложено..., а може и инфото, дето съм чел от разни книжки по анатомия за "млечната жлеза", която (нормално) се намирала около еди кое си ребро... Баси аналогиите и разсъжденията....
Да не бъда погрешно разбран: не е зле жената да си има тук-там разни (как ги наричаха..) - депА, които са позакръглени... Ми, в крайна сметка - няма да я върнем сЯ жената, ако си е с малко пищни форми тук-там...
С най-добри чувства към дамите! (мъжете така си говорят, което не е повече, отколкото те самите говорят за нас...)"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениемоя опит не е много богат със силиконки,но разочарованието бе пълно,когато трябваше да се действа,затова съм за естествените форми,па макар и в по-малки размери
Предварително се извинявам на дамите,но трябва да знаят,че мъжете подсъзнателно избират големи цици,защото в миналото това е било гаранция,че поколението ще бъде изхранено/така,че не бързайте да ни вините -не сме сексомани,а търсим сигурност за децата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... Последното ми гадже (на Никулден се разделихме) също беше със силикон, даже планирах да и го увелича ....
Космо, тая песен е поздрав за тебе - обърни внимание на последния куплет след 2:12 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=RNrm4l7QwCsLast edited by SPART; 09.12.2011, 23:48.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕеее ама те не се ползват като естествените. Не можеж да ги мачкаш или да нарушаваш рязко формарта им, но имат и много предимства... Много са естетически издържани и само вида им може да те подлуди. Плюс че са прекрасно ямсто да си държиш ръцете които иначе все са излишни
Предварително се извинявам на дамите,но трябва да знаят,че мъжете подсъзнателно избират големи цици,защото в миналото това е било гаранция,че поколението ще бъде изхранено/така,че не бързайте да ни вините -не сме сексомани,а търсим сигурност за децата сиhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениена вид са перфектни,ама за работа не стават-око пълно,ръце ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз съм голям фен на силикона. Всъщност от две години всички жени с които спя и имам възможност да избирам са със силикони. Последното ми гадже (на Никулден се разделихме) също беше със силикон, даже планирах да и го увелича в Гърция като подарък за нова година.. Аз се кефя на такива модерни неща, харесват ми техологии които сливат живат материя и модерните технологии..... Естествено перфектни големи естествени гърди поствени на добро тяло е по добре, но аз отдавна не съм попадал на такъв феномен...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениедайте да ги оставим евреите,а ние да си разтягаме локуми за 3-те неща.
Космо,не знам дали си опитвал силиконови цици,ама не са като истинските,пък и като ти каже"по-внимателно ,че ще се спукат" и ойде коня в ряката-язък за размера.
Към бай Маранди-съвсем добронамерен съвет,карай по-кратко с описанията на похожденията,че някъде по-средата ме губиш като читател-колкото са ти смислени другите постове,тези се получават като антипод/може би под влияние на алкохола и малките часове/
Хайде ,наздраве.
Коментар
-
дайте да ги оставим евреите,а ние да си разтягаме локуми за 3-те неща.
Космо,не знам дали си опитвал силиконови цици,ама не са като истинските,пък и като ти каже"по-внимателно ,че ще се спукат" и ойде коня в ряката-язък за размера.
Към бай Маранди-съвсем добронамерен съвет,карай по-кратко с описанията на похожденията,че някъде по-средата ме губиш като читател-колкото са ти смислени другите постове,тези се получават като антипод/може би под влияние на алкохола и малките часове/
Хайде ,наздраве.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГлупости големи- иди в Полша в Освиенцим, в Дахау или Треблинка. Толкова е гадно, че нямам думи. И как са избити толкова милиони според теб. Развалихте хубавата тема с политическите си инсинуации. Темата е само за сериозни хора- напомням Ви
Това е обяснението за твоите детски чудения.
---------------
Прочее, в друг от моите изтрити постове направих следващото сравнение:
Според лъжата на еврейчетата във Втората световна война са избити 6 милиона еврейчета. Това е гигантска лъжа - но нека я приемем, само за да видим следващите факти за сравнение:
Цивилни граждани, загинали през ВСВ в:
- Белорусия: 3 милиона от 6 милиона население;
- Полша: 6 милиона от 15 милиона население;
- Съветска Русия: 12 милиона.
Моля да обърнете внимание, че това не са загиналите на фронта, а са цивилно население.
Дали ви е интересно защо тези нации не пищят, както пищят еврейчетата за своя измислен геноцид?
А помислете...
Пък аз ще ви кажа - еврейчетата си правят бизнес върху костите на 10 000 техни загинали и върху костите на милиони загинали от хората.
Тъй.
http://www.youtube.com/watch?v=sZ97B...eature=relatedLast edited by vmankov; 10.12.2011, 00:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКосмо трябва да се внимава с веществата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАма то е още по смешно тая мома като го разправя, щото тя е една уникално луда мацка със невероятно чувство за хумор (преди време Ви бях разправял дето си изгуби гаджето на един купон и полсе цял ден го търсихме)... Просто лицето и начина на говорене са и смешни (представи си Шкумбата комика или ония дебелия от Комиците дето играе Ненка - Любо Нейков)... И само като взе да го имитира как плюел в колата и обяснявал че няма проблеми между плюнките и ка много я обича, направо щях да умра от смях и бяхме с една друга шматка от Министерството на финансите и оная като все да се смее... Абе стана голямо шоу...Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеМале на тоз устата му ще е един месец в метилен-блау
Ама то е още по смешно тая мома като го разправя, щото тя е една уникално луда мацка със невероятно чувство за хумор (преди време Ви бях разправял дето си изгуби гаджето на един купон и полсе цял ден го търсихме)... Просто лицето и начина на говорене са и смешни (представи си Шкумбата комика или ония дебелия от Комиците дето играе Ненка - Любо Нейков)... И само като взе да го имитира как плюел в колата и обяснявал че няма проблеми между плюнките и ка много я обича, направо щях да умра от смях и бяхме с една друга шматка от Министерството на финансите и оная като все да се смее... Абе стана голямо шоу...
Коментар
Коментар