IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Нали точно в това са ни проблемите - в обездвижването, Космонавте! Какъв "преход" бих направил с колата? Ежедневният - до работното място. А колко хора бих срещнал, които ще ме поздравят? Най-много 5-6, които ще ме поздравят с недвусмисленият жест на средния пръст...

При нормален ход - за не повече от 2 часа съм на водопада, минавайки край езерото, а знаеш, че там котите са доста раздвижени... Както и да е - приятен ден!
    Аз съм се качвал веднъж. От църквата в Бояна нагоре... Щях да умра. На момина скала изядох 5 боб чорби с 8 кебабчета и 11 бири...

Коментар

• отворена врата

Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Сега съм подел инициатива за легло и стая за почиввка в офиса... Първата реакция на шефовете беше негативна, но оставиха отворена вратичка та аз не се отказвам...
      Шефовете често са перверзници Видят ли те с вестник "Трета възраст" в задния джeб,намекват с отворена врата и позиционират шута да е забележим за персонала в съседните офиси

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение

Заре брат ще се утрепаш от ходене. По добре се качи с колата до момина скала и от там слезни до водопада... Иначе е самоубийство нагоре от Бояна... За отношенията и качеството на хората в планината си прав... Нема ги там голите до кръста, лочещи бира, смърдящи на пот квартални футболни фенове, които докато слушат Лепа Брена си търсят някоя нова дупка по тялото и се учудват какви секрети излизат от нея....
        Нали точно в това са ни проблемите - в обездвижването, Космонавте! Какъв "преход" бих направил с колата? Ежедневният - до работното място. А колко хора бих срещнал, които ще ме поздравят? Най-много 5-6, които ще ме поздравят с недвусмисленият жест на средния пръст...

При нормален ход - за не повече от 2 часа съм на водопада, минавайки край езерото, а знаеш, че там котите са доста раздвижени... Както и да е - приятен ден!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• [QUOTE=zarco;1059138386]
          Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение

Аз, като виден "търтей-пенсионер" (алегорично), но по-скоро търтей-НЕаристократ, днес ще си спретна едно походче до Боянският водопад - там: в отсечката между Боянското езеро - и Водопада - наистина се релаксира, а движенията са наистина освежаващи...

Освежаващи са и многото приятни поздрави на всички срещнати (в планината бързо се научава специфичната етика), придружени с многото усмивки на съвсем непознати - И млади хора, които бих нарекъл истинскиТЕ аристократи на днешното време: те могат посто да спрат и побърборят с всеки непознат, срещнат на планинската пътека, без изобщо да мислят за социалното си положение, нито за проблемите на днешното НЕаристократично време...

Кой би поздравил някого в големия град? Нали начаса биха го взели за откачен... Подобно на дамата с голяма табела "Прегърни ме!" пред Съдебната палата, която - за жалост някои хора отминаваха с иронична усмивка... Все пак, вярата и предпочитанията ми са в тия, които я прегърнаха...

Заре брат ще се утрепаш от ходене. По добре се качи с колата до момина скала и от там слезни до водопада... Иначе е самоубийство нагоре от Бояна... За отношенията и качеството на хората в планината си прав... Нема ги там голите до кръста, лочещи бира, смърдящи на пот квартални футболни фенове, които докато слушат Лепа Брена си търсят някоя нова дупка по тялото и се учудват какви секрети излизат от нея....

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059138370]
            Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Някой беше написал, че този форум е клуб на пенсионерите
            Ще си позволя да го поправя - тук е аристократичния клуб на Търтеите !!!
            Поздрав за всички от форума!
            Ползотворна работна седмица, за тези които сме на работа и приятна почивка за тези, които са в отпуска
            Иначе как ще има равновесие в природата.
            Аз, като виден "търтей-пенсионер" (алегорично), но по-скоро търтей-НЕаристократ, днес ще си спретна едно походче до Боянският водопад - там: в отсечката между Боянското езеро - и Водопада - наистина се релаксира, а движенията са наистина освежаващи...

Освежаващи са и многото приятни поздрави на всички срещнати (в планината бързо се научава специфичната етика), придружени с многото усмивки на съвсем непознати - И млади хора, които бих нарекъл истинскиТЕ аристократи на днешното време: те могат посто да спрат и побърборят с всеки непознат, срещнат на планинската пътека, без изобщо да мислят за социалното си положение, нито за проблемите на днешното НЕаристократично време...

Кой би поздравил някого в големия град? Нали начаса биха го взели за откачен... Подобно на дамата с голяма табела "Прегърни ме!" пред Съдебната палата, която - за жалост някои хора отминаваха с иронична усмивка... Все пак, вярата и предпочитанията ми са в тия, които я прегърнаха...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Абсолютно си прав!

А пък ако случайно ти се доработи, излез за половин час изпий едно кафенце на тиферич и ще видиш, че ще ти мине!
              Сега съм подел инициатива за легло и стая за почиввка в офиса... Първата реакция на шефовете беше негативна, но оставиха отворена вратичка та аз не се отказвам...

Коментар

Лека и на Вас...... Ама хич не ми се работи в последната лятна седмица от годината... А аз съм човек с принципи - нещо ка не ми се прави, няма да се насилвам я..
                Абсолютно си прав!

А пък ако случайно ти се доработи, излез за половин час изпий едно кафенце на тиферич и ще видиш, че ще ти мине!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Лека и на Вас...... Ама хич не ми се работи в последната лятна седмица от годината... А аз съм човек с принципи - нещо ка не ми се прави, няма да се насилвам я..

Коментар

• [QUOTE=tnm;1059138368]Някой беше написал, че този форум е клуб на пенсионерите
                    Ползотворна работна седмица, за тези които сме на работа и приятна почивка за тези, които са в отпуска
                    Иначе как ще има равновесие в природата.

Коментар

• Някой беше написал, че този форум е клуб на пенсионерите

http://www.youtube.com/watch?v=0aFKgi5D6eU
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение

Спомням си как сърбите идваха и пазаруваха цели пити кашкавал, швепс и халва и пълнеха цели багажници от супермаркета , а ние ги гледахме и им се чудехме на акъла.
                        А сега се обърнаха нещата, нашите българи ходят и пазаруват по Димитровград.
                        Ние бяхме известни със тези си продукти по соц време. Всъщност тогава заради СИФ всяка държава беше с нещо известна. Спомни си чехите как мъкнеха коняка Сънчев бряг...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          като дойдеше цирк продаваха захарен памук и кремчета във фунийки
                          обичах цирк
                          А като дете най-обичах да ходя на цирк(преди да изгори) или на кино. Обикаляхме всички кина Цанко Царковски, Севастопол, Изток и т.н.
                          Само се събирахме бандата със свиркане и тръгвахме.А сега не мога да го пусна моят син сам из центъра. Само за 1 юни отиде сам до Арената със 2 съученички.

Коментар

Ебати - цигарените дъвки. Тъх съвсем ги бях забравил. Носеха ги от Югославия. А после като излязоха Турбото и Финал.. Бях голям гъзар с 9 дъвки в устата и като пукна балона и после два часа не мога да си махна дъвката от лицето и косата...

Спомням си как сърбите идваха и пазаруваха цели пити кашкавал, швепс и халва и пълнеха цели багажници от супермаркета , а ние ги гледахме и им се чудехме на акъла.
                            А сега се обърнаха нещата, нашите българи ходят и пазаруват по Димитровград.

Коментар

А аз обичах да ходя на стрелбища да стрелям и да си купувам цигарени дъвки.
                              Ебати - цигарените дъвки. Тъх съвсем ги бях забравил. Носеха ги от Югославия. А после като излязоха Турбото и Финал.. Бях голям гъзар с 9 дъвки в устата и като пукна балона и после два часа не мога да си махна дъвката от лицето и косата...

Коментар

Мммм дааа, спомням си как майка ми ме водеше преди 15 септември в Дет Маг и ЦУМ да ме стяга за училище. И как в тези магазини имаше всичко.
                                А сега молове магазини и пак не можеш да намериш това което ти трябва.
                                Купуваш , трупаш и после подаряваш.
                                По друг начин ценяхме вещите. Спомням си как спах една нощ с първите си маратонки - Ромика (ако ги помните). Майка ми ги беше взела с връзки от завода. Някъде около автогарата в кв. Изток беше по детски спомен. С такава носталгия си спомям тия моменти.

Коментар

Working...
                                X