Първоначално изпратено от zarco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
отворена врата
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеСега съм подел инициатива за легло и стая за почиввка в офиса... Първата реакция на шефовете беше негативна, но оставиха отворена вратичка та аз не се отказвам...Видят ли те с вестник "Трета възраст" в задния джeб,намекват с отворена врата и позиционират шута да е забележим за персонала в съседните офиси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
Заре брат ще се утрепаш от ходене. По добре се качи с колата до момина скала и от там слезни до водопада... Иначе е самоубийство нагоре от Бояна... За отношенията и качеството на хората в планината си прав... Нема ги там голите до кръста, лочещи бира, смърдящи на пот квартални футболни фенове, които докато слушат Лепа Брена си търсят някоя нова дупка по тялото и се учудват какви секрети излизат от нея....
При нормален ход - за не повече от 2 часа съм на водопада, минавайки край езерото, а знаеш, че там котите са доста раздвижени... Както и да е - приятен ден!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
[QUOTE=zarco;1059138386]Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
Аз, като виден "търтей-пенсионер" (алегорично), но по-скоро търтей-НЕаристократ, днес ще си спретна едно походче до Боянският водопад - там: в отсечката между Боянското езеро - и Водопада - наистина се релаксира, а движенията са наистина освежаващи...
Освежаващи са и многото приятни поздрави на всички срещнати (в планината бързо се научава специфичната етика), придружени с многото усмивки на съвсем непознати - И млади хора, които бих нарекъл истинскиТЕ аристократи на днешното време: те могат посто да спрат и побърборят с всеки непознат, срещнат на планинската пътека, без изобщо да мислят за социалното си положение, нито за проблемите на днешното НЕаристократично време...
Кой би поздравил някого в големия град? Нали начаса биха го взели за откачен... Подобно на дамата с голяма табела "Прегърни ме!" пред Съдебната палата, която - за жалост някои хора отминаваха с иронична усмивка... Все пак, вярата и предпочитанията ми са в тия, които я прегърнаха...
Заре брат ще се утрепаш от ходене. По добре се качи с колата до момина скала и от там слезни до водопада... Иначе е самоубийство нагоре от Бояна... За отношенията и качеството на хората в планината си прав... Нема ги там голите до кръста, лочещи бира, смърдящи на пот квартални футболни фенове, които докато слушат Лепа Брена си търсят някоя нова дупка по тялото и се учудват какви секрети излизат от нея....
Коментар
-
[QUOTE=dessi_georgieva;1059138370]Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНякой беше написал, че този форум е клуб на пенсионерите
Ще си позволя да го поправя - тук е аристократичния клуб на Търтеите!!!
Поздрав за всички от форума!
Ползотворна работна седмица, за тези които сме на работа и приятна почивка за тези, които са в отпуска
Иначе как ще има равновесие в природата.
Освежаващи са и многото приятни поздрави на всички срещнати (в планината бързо се научава специфичната етика), придружени с многото усмивки на съвсем непознати - И млади хора, които бих нарекъл истинскиТЕ аристократи на днешното време: те могат посто да спрат и побърборят с всеки непознат, срещнат на планинската пътека, без изобщо да мислят за социалното си положение, нито за проблемите на днешното НЕаристократично време...
Кой би поздравил някого в големия град? Нали начаса биха го взели за откачен... Подобно на дамата с голяма табела "Прегърни ме!" пред Съдебната палата, която - за жалост някои хора отминаваха с иронична усмивка... Все пак, вярата и предпочитанията ми са в тия, които я прегърнаха..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАбсолютно си прав!
А пък ако случайно ти се доработи, излез за половин час изпий едно кафенце на тиферич и ще видиш, че ще ти мине!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЛека и на Вас...... Ама хич не ми се работи в последната лятна седмица от годината... А аз съм човек с принципи - нещо ка не ми се прави, няма да се насилвам я..
А пък ако случайно ти се доработи, излез за половин час изпий едно кафенце на тиферич и ще видиш, че ще ти мине!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
[QUOTE=tnm;1059138368]Някой беше написал, че този форум е клуб на пенсионерите
Ползотворна работна седмица, за тези които сме на работа и приятна почивка за тези, които са в отпуска
Иначе как ще има равновесие в природата.
Коментар
-
Някой беше написал, че този форум е клуб на пенсионерите
http://www.youtube.com/watch?v=0aFKgi5D6eUПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
Спомням си как сърбите идваха и пазаруваха цели пити кашкавал, швепс и халва и пълнеха цели багажници от супермаркета , а ние ги гледахме и им се чудехме на акъла.
А сега се обърнаха нещата, нашите българи ходят и пазаруват по Димитровград.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениекато дойдеше цирк продаваха захарен памук и кремчета във фунийки
обичах цирк
Само се събирахме бандата със свиркане и тръгвахме.А сега не мога да го пусна моят син сам из центъра. Само за 1 юни отиде сам до Арената със 2 съученички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕбати - цигарените дъвки. Тъх съвсем ги бях забравил. Носеха ги от Югославия. А после като излязоха Турбото и Финал.. Бях голям гъзар с 9 дъвки в устата и като пукна балона и после два часа не мога да си махна дъвката от лицето и косата...
Спомням си как сърбите идваха и пазаруваха цели пити кашкавал, швепс и халва и пълнеха цели багажници от супермаркета , а ние ги гледахме и им се чудехме на акъла.
А сега се обърнаха нещата, нашите българи ходят и пазаруват по Димитровград.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеА аз обичах да ходя на стрелбища да стрелям и да си купувам цигарени дъвки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеМммм дааа, спомням си как майка ми ме водеше преди 15 септември в Дет Маг и ЦУМ да ме стяга за училище. И как в тези магазини имаше всичко.
А сега молове магазини и пак не можеш да намериш това което ти трябва.
Купуваш , трупаш и после подаряваш.
Коментар
Коментар