IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    като дойдеше цирк продаваха захарен памук и кремчета във фунийки
    обичах цирк
    А аз обичах да ходя на стрелбища да стрелям и да си купувам цигарени дъвки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ей Деска.. Как се сети. Показният Магазин и Детмаг (за тия дето по скоро са дошли - това е до Шертона на Съборна).. Бях ги забравил... И ние с баща ми ходехме за Баннани до там. Хващаме трамвай 7 и право там.
      Мммм дааа, спомням си как майка ми ме водеше преди 15 септември в Дет Маг и ЦУМ да ме стяга за училище. И как в тези магазини имаше всичко.
      А сега молове магазини и пак не можеш да намериш това което ти трябва.
      Купуваш , трупаш и после подаряваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Добро утро на наборите. Спомням си едно време като дете как само за Коледа се продаваха банани и цитросови плодове и като отивахме до "показния" магазин имаше по 10 опашки по 100 метра. Аз от малка съм си била хитруша, минавах най-отпред сама с кинтите и торбето и не чаках, директно си купувах, макар, че имаше и такави дето негодуваха, но повечето казваха дайте му на това дете да си вземе.
        Бях много щастлива, че съм взела и не са свършили пред мен.
        А какво ще кажете сега , всичко бол децата ги питаш какво искат , а те им е все едно.
        Ей Деска.. Как се сети. Показният Магазин и Детмаг (за тия дето по скоро са дошли - това е до Шертона на Съборна).. Бях ги забравил... И ние с баща ми ходехме за Баннани до там. Хващаме трамвай 7 и право там.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          Добро утро на наборите. Спомням си едно време като дете как само за Коледа се продаваха банани и цитросови плодове и като отивахме до "показния" магазин имаше по 10 опашки по 100 метра. Аз от малка съм си била хитруша, минавах най-отпред сама с кинтите и торбето и не чаках, директно си купувах, макар, че имаше и такави дето негодуваха, но повечето казваха дайте му на това дете да си вземе.
          А какво ще кажете сега , всичко бол децата ги питаш какво искат , а те им е все едно.
          като дойдеше цирк продаваха захарен памук и кремчета във фунийки
          обичах цирк
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Добро утро на наборите. Спомням си едно време като дете как само за Коледа се продаваха банани и цитросови плодове и като отивахме до "показния" магазин имаше по 10 опашки по 100 метра. Аз от малка съм си била хитруша, минавах най-отпред сама с кинтите и торбето и не чаках, директно си купувах, макар, че имаше и такави дето негодуваха, но повечето казваха дайте му на това дете да си вземе.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Баси .... и Висоцки също .... много сме близки ... Наздраве!

http://www.youtube.com/watch?v=c0_eR...eature=related
              Ей големи сте.. МНого ме кефите... Чак толкова яки меломани отдавна не бях срещал... Ще дръпна днес 6-8 бири (без да мезим) и ще си мисля за Вас...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                http://www.youtube.com/watch?v=QzcpUdBw7gs
                Хаа-а-а!
                Дай да ти напраим некролога докато си жив, с твое участие, Космонафте. Че като умреш, нема кой да ни каже какъф си го искал да бъде.

Първо - цветен или черно-бял? Лично за мен цветен е тъп кич; но ти избираш, фсе пак, некролога си - та нека започнем да го правим.

Лично аз не бих искал некой да се грижи за некъф "мой" некролог, понеже вече ше сам мъртаф.
                Но... ако дъщеря ми ме послуша и се пребори с другите, га изпращат моята мърша, тя ще пусне ей тая траурна музика на "The Saints" от Ню Орлиан. Изпълнението е на един член от групата (Сачмо), а самата тя е съществувала 5-10 години в началото на 20-ти век.

Нема майтап Колега един ден много поркан нещо ме стегна сърщето и много се стегнах и съм дал на жена ми една моя снимка (като си сменяхме личниет карти и много добре съм излязал) за некролог.. И е актуална, че аз не харесвам некролози със снимки от преди 30 години... Апа пак в момент на лудост преди 4 години купих за 35 хиляди евро парцел за гроб до църквата на Централните гробища.. После се усетих какъв съм идиот (бях на 35 години примерно) и че е по добре да ме кремират а не да си тормозя близките с погребения и го подарих на хора дето им е по належащо.... Абе не е скучно около нас... Искренно се стремя да не давам воля на вътрешните си желания, защотио определно съм си полудял...

ПС. На мен и на двата линка ми излиза Луис Армстронг. Иначе добре си избрал музиката. За тая опция не бях мислил -примерно може ли да те погребат на музика на Содом...

Коментар

Аз съм готин пич!
                  По некой път

Сачмо и Висоцки са просто в кръвта ми некак си.

Мерсим за добрата дума, Нетуеър
                  Баси .... и Висоцки също .... много сме близки ... Наздраве!

http://www.youtube.com/watch?v=c0_eR...eature=related
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз съм готин пич!
                    По некой път

Сачмо и Висоцки са просто в кръвта ми некак си.

Мерсим за добрата дума, Нетуеър

Коментар

........... тя ще пусне ей тая траурна музика на "The Saints" от Ню Орлиан. Изпълнението е на един член от групата (Сачмо), а самата тя е съществувала 5-10 години в началото на 20-ти век.
                      Е сега ми стана симпатичен! Сачмо е велик! И извинявай, ако сме имали сблъсъци тук във форума!

Коментар

Така е... Аз два дни на маса...Сега се качих на кантара - 4 кила по тежък от в петък... Голяма съм свиня. Трябва нещо да правя че вече е на живот и смърт.
                        Хаа-а-а!
                        Дай да ти напраим некролога докато си жив, с твое участие, Космонафте. Че като умреш, нема кой да ни каже какъф си го искал да бъде.

Първо - цветен или черно-бял? Лично за мен цветен е тъп кич; но ти избираш, фсе пак, некролога си - та нека започнем да го правим.

Лично аз не бих искал некой да се грижи за некъф "мой" некролог, понеже вече ше сам мъртаф.
                        Но... ако дъщеря ми ме послуша и се пребори с другите, га изпращат моята мърша, тя ще пусне ей тая траурна музика на "The Saints" от Ню Орлиан. Изпълнението е на един член от групата (Сачмо), а самата тя е съществувала 5-10 години в началото на 20-ти век.
                        Last edited by vmankov; 29.08.2011, 00:26.

Коментар

Космонавте,

Потвърди дали си получил подробното ми ЛС, защото нещо се ебава системата на Инвестора и не съм сигурен дали това, което написах е заминало към теб.
                          Получих го. Благодаря ти. Отговорих ти.

Коментар

• Космонавте,

Потвърди дали си получил подробното ми ЛС, защото нещо се ебава системата на Инвестора и не съм сигурен дали това, което написах е заминало към теб.

Коментар

Еми и при мен е кажи речи така (виж отговорите по горе моля те). Моля те помогни защото вече съм се отчаял.
                              Виж си личните съобщения

Коментар

Няколко въпроса, отговорите на които могат да те направят нов човек:

1. Хъркаш ли? - Не, но дишам тежко, каро пуфтене и будя хората дето спят с мен.
                                2. Изпотяваш ли се нощем в областта на главата, врата и раменете? - ужасно много, все едно си излял чаша вода на възглавницата и смърди на пот ужасно.
                                3. Пикаеш ли по няколко пъти на нощ? - Да. Поне по три пъти.
                                4. Заспиваш ли през деня - по време на съвещания, оперативки, докато гледаш телевизия, четеш книга. - Да. Дори по някога не се усещам.
                                5. Задрямваш ли на волана? - Не. Пия Ред бул и ме крепи.
                                6. Дебелееш ли прогресивно? - Да. За 10 годинин 30 кила - по 3 на година.

и по-второстепенни:

7. Имаш ли високо кръвно? - На границата съм 135 на 90
                                8. Проблеми със захарта (диабет)? - и там съм на границата - 6,75 ония ден.

При мен отговорът на първите 7 беше твърдо ДА. От един месец съм като нов, а продължавам да ям и пия като прасе.
                                Еми и при мен е кажи речи така (виж отговорите по горе моля те). Моля те помогни защото вече съм се отчаял.

Коментар

Working...
                                X