IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Запитах свойта чаша, прилепил уста:
    Веригата от дни къде влече света?
    Отвърна тя със впити в устните ми устни:
    “Не ще се върнеш, пий до дъно радостта!”

На яве ми се явЯВА едно балканче бензин разстояние от Джакарта. Температура на въздуха 31 по Целзий, на морската вода тоже. Обаче не става за плуване . Едни заводи са построили яваджиите, една химия, и сичките тръби се изливат в морето. Окепазили са земния рай.
    Понеже написа, че тръгваш към топлите страни и доста време се "затри от хоризонта" по едно време си помислих, че у форума ще получим искане от сомалийските пирати за откуп.
    Виждам, че притесненията ми са били напразни
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Сякаш летят
      Добро утро, Мечо!
      Добро утро и на тайфата!

http://www.youtube.com/watch?v=uQIHx...eature=related
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
        Я малко така... буги
        Дайте му ряз на усилвателя, нека се радват и съседите

http://www.youtube.com/watch?v=lXniM9Ml8R0

http://www.youtube.com/watch?v=1QQzbCmlZM4
        Сякаш летят
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          [/B]

Светът трае миг, миг ме има и мене.
          Колко пъти за миг мога дъх да поема?
          Весели се! Живей! Тази тленна обител
          никой няма навеки за свой дом да вземе.
          Запитах свойта чаша, прилепил уста:
          Веригата от дни къде влече света?
          Отвърна тя със впити в устните ми устни:
          “Не ще се върнеш, пий до дъно радостта!”

На яве ми се явЯВА едно балканче бензин разстояние от Джакарта. Температура на въздуха 31 по Целзий, на морската вода тоже. Обаче не става за плуване . Едни заводи са построили яваджиите, една химия, и сичките тръби се изливат в морето. Окепазили са земния рай.
          Last edited by mechobikov; 14.12.2011, 03:38.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Стра-аааа-ашна песен ! Всички балади и романтични песнички на Щурците с негово изпълнение, са супер ...
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

... може да реша да обжалвам на по-висша инстанция!
              Брей, най-важното съм пропуснал... Щом ще обжалваш нагоре, значи не си доволна от досегашните решения..., виждаш ли кВи сте, жените (съдии)? Сами се закопавате. Аз мъж-съдия не си спомням да съм виждал... Дори - не толкова, че се закопавате, колкото съзнавате, че ние сме прави по условие (поне на "първа инстанция")...

Има да се мотаааааеш между "инстанциите"..., я по-добре работи върху това - да не затриеш човешкият род... (възсядай там оня..., Пегаса - дето ти писах)...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Добре, че имаме такова интересно подсъзнание. Защото вие както сте едни такива кротки... Като нищо ще оставите да се затрие човешкия род

П.П Свалям обвинението. Обаче понеже съм La donna è mobile , може да реша да обжалвам на по-висша инстанция!
                Стига си се оплаквала от името на всички жени: ти знаеш как да мотивираш мъжете, за да не се затрие човешкият род, а който не знае - да му мисли...

La donna è mobile..., да - никога не сме НАПЪЛНО щастливи без вас, омайвате ни с прелести и сте непостоянни - като вятъра (както се пее в песента..., нали ти се е случвало да чуеш това: http://vbox7.com/play:fca296cb)...

Яхвай си Пегас(а)... (или - както там си му казваш) и отприщвай дитирамбите (обяснявам: буквално за лириката става дума, да не помислиш, че за друго ти говоря), за да стигнат до сърцето на онзи, който ще бъде мотивиран, за да помага при продължаването на човешкият род (каквото и да означава това, де..., мен са ме учили само как се продължава рода на птичките и на пчеличките..., затова казвам, че съм кротичък...)...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

... не, не мисля, че ще си изгубят ума..., просто половинките им ще "намажат", след като са вече разнежени и на съответната вълна..., а и прическите им вече ще са в ред - откъм корените на косъма..., отдолу - в смисъл - от долната му страна (за неразбралите...)...

Ама, много интересно подсъзнание имат тия жени..., ако бяхме ние, щяха да ни кажат, че сме мръсТници!..., а ние - не сме така агресивни, кротки сме, пък те - аууу..., как може да са такива?
                  Добре, че имаме такова интересно подсъзнание. Защото вие както сте едни такива кротки... Като нищо ще оставите да се затрие човешкия род

П.П Свалям обвинението. Обаче понеже съм La donna è mobile , може да реша да обжалвам на по-висша инстанция!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Изпадам в умиление като Ви чета...
                    Само да не си загубите ума и гласа в тези красиви слова....
                    ... не, не мисля, че ще си изгубят ума..., просто половинките им ще "намажат", след като са вече разнежени и на съответната вълна..., а и прическите им вече ще са в ред - откъм корените на косъма..., отдолу - в смисъл - от долната му страна (за неразбралите...)...

Ама, много интересно подсъзнание имат тия жени..., ако бяхме ние, щяха да ни кажат, че сме мръсТници!..., а ние - не сме така агресивни, кротки сме, пък те - аууу..., как може да са такива?
                    Last edited by zarco; 13.12.2011, 23:32.

Коментар

Разяснител, нещо пак срещам трудност!
                      Би ли ми обяснил къде точно отдолу да се погледна!? Имам някакви подозрения, че това е свързано с твоята първосигналност Но ..., да не стрелям все пак на посоки - подай ми по-точен анонс!
                      Разяснителят отново си влиза в ролята...

Обяснявам (води си записки): ЕЖЕДНЕВНО, израствайки, корените на изрусените кичури показват истинсият по-тъмен традиционен цвят на женските красиви коси (отдолу)... И отново: корените на косите са разположени отдолу - погледни ги, да не би да си пропусналО да си ги изрусиш (от долният край на косъма ...)

Не ми е много леко да се изразявам точно - именно вечер, когато обикновено разпускам...

Извинения, виждам, че се е получило двусмислие в поста ми, по-долу... Нали ще бъда извинен?

(първосигналността ми е МНОГО ТЕЖКО ОБВИНЕНИЕ!)

Коментар

• Изпадам в умиление като Ви чета...
                        Само да не си загубите ума и гласа в тези красиви слова....

Коментар

Днес, 19:30

Начално
                          Цитат:
                          Първоначално изпратено от SPART .......................

Tnm , освен че си брюнетка ..... на всичкото отдолу и ..................

http://www.youtube.com/watch?v=Gttn1...eature=related

Тая пак не сФана нещо... Ама, че човека ти казва, че си брюнетка, ама... отдолу... , а ти - не съм брюнетка, че не съм!..., че погледни се, де - и ще го установиш със сигурност... Не моЕш да четеш между редовете, май...
                          Разяснител, нещо пак срещам трудност!
                          Би ли ми обяснил къде точно отдолу да се погледна!? Имам някакви подозрения, че това е свързано с твоята първосигналност Но ..., да не стрелям все пак на посоки - подай ми по-точен анонс!
                          Мечо

Коментар

[/B]

Поласкана съм, Мечо!

Мария Калас има невероятен глас. За мен тя ще си остане най-добрата.
                            Отвръщам ти на жеста:
                            Бравос на поетесата и на жребеца, който разпалва у нея страстта...

Коментар

http://youtu.be/MBW5a77wINQ
                              В повечето случаи сякаш четеш мислите на най умния човек, когото познавам

Поласкана съм, Мечо!

Мария Калас има невероятен глас. За мен тя ще си остане най-добрата.
                              Отвръщам ти на жеста:
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                че кой говори за спане ... ??2
                                +1

...жалко, че тя се покри... сичкото жена - все такова..., ахаааа - да стане работата - и тя все нещо си търси, или пижамката, или нещо друго...

Както онзи нашенец, дето му се наложило в миналото да престои известно време с ескимосите... Те - гостоприемни и отворени... След вечерята (нам кВа била точно), стопанинът показва на нашенеца най-доброто от гостоприемството си - да спи до жената... И нашенецът, след като оная си потъркала нослето в неговото - все в знак на най-добри (и чисти) приятелски чувства..., почнал да расте тук-там и да се поодървя (ама не от студа..... и казал: "Ха сега!"...., та почнал офанзивата..., а дамата - като усетила нещо неочаквано за нея, казала7 "Че що е необходимо?"

Дам, Ноооого обичат дамите да ни оставят "в безтегловност"... от време на време...

И нашата сЯ - пижамката, че пижамката... (може мама да й е казала - на първа среща - задължително с пижамка!)... ..., а дамата МАЙ мисли, че пижамката трябва да се нагъне, за да се постави под дупЕто...

Коментар

Working...
                                X