Ееее ама Вие ме изкарахте алкохолизиран чеченски терорист. И това ми били съфорумци и приятели... Майтап. Сега си идвам от годсти от един приятел живял в Индия. Цялото меню беше индийско.. Ич не ми хареса. Аз бях ял един път преди години и пак не ми хареса. Така съм се олютил че утре каде 7 - 7.30 като влеза у кенефа има опастност да се повтори Хирошима.... Отиде ми.... Айде че има и дами.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИма ли нещо което да не знаеш?!?!?
Дай сега едно предполагаемо ЕГН и Космонавта ще съжали, че е писал в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБаси, спирам да ходя у Билла. Ти си бил голямо жиуотно бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеВчера някакъв спрял на средата на улицата и аз идвайки зад него му свирнах да тръгва,той излиза от колата и ми тръгва заплашително ама е окло 60-65 кила,а аз съм си 100 кила побойник с нисък праг на търпимост.Вече го виждах проснат приритващ на земята ,обаче си казах стой мирен и боя се размина.После един час мислех този дрисък си помисли че ме е уплашил,след още един час почнах да чувствам удовлетворение от постъпката си,т.е. че съм запазил самообладание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеanon6706 1 въпросът ми бе зададен към конкретен човек .2 на база на това не бе възпитано да се месиш 3 така ,че намесата ти не е Конституционно право, а се нарича спамене във форумите.
.............
Kosmonavta благодаря за отговорът ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ качеството на какъв ли?! и точно ти ме питаш???!!!
Това не е ли твоят "подпис"???!!!
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България
П.П. Не си добре подготвена, за да ми опонираш.
.............
Kosmonavta благодаря за отговорът ти.Last edited by коки; 26.08.2011, 18:07.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТо хубаво, ама ако ме срещнеш в Билла не вземай от моята, щот съм боледувал от хепатит и не става
Стига бе ти ако ме видиш какво съм слънце..
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеanon6706;я по кортко.А ти в качеството на какъв се месиш?Просто попитах ,защото и аз познавам лице с подобен профил.И не мога да разбера какво е толкова станало ,че така реагираш?
Това не е ли твоят "подпис"???!!!
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България
П.П. Не си добре подготвена, за да ми опонираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеKosmonavta въпросното лице към днешна дата не е ли офицер в Seattle, United States ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАми.. Аз съм уморен от живота човек.. Иначе съм много добър - постоянно помагам на хора в нужда. Преди шест месеца доброволно дадих кръв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБаси, спирам да ходя у Билла. Ти си бил голямо жиуотно бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИма ли нещо което да не знаеш?!?!?
Дай сега едно предполагаемо ЕГН и Космонавта ще съжали, че е писал в този форум.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеKosmonavta въпросното лице към днешна дата не е ли офицер в Seattle, United States ?
Дай сега едно предполагаемо ЕГН и Космонавта ще съжали, че е писал в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНай якият човек който познавам, живее в САЩ и беше барета в БГ, после във френският легион, смятай машина за убиване (2 метра висок жилав, с физиономия на наемен убиец) имаше един лаф - Няма кръстник който да не е кръщаван... Та този пич ми е раправял случай, когато в едно меле някъде по студентски град, няккво студентче го ритнало по ташаците и му изместило единият тестис и лежал 5 дни в болница... Смятай къде е това говедо, къде е едно студентче, Все едно влака за Русе да блъсне каруца...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВчера си говорихме за Третия закон на Нютон.....
Кубрат Пулев налита на брюнетка, пребиват го с опасност за живота
http://www.plovdivmedia.com/43259.html....От бой следва или болница или полиция ,а може и пандиз ,затова трябва да се изключва като възможно решение.Боя е анахронизъм.За съжаление това казва разумът,който често е подвластен на емоцията.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар