IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Можем, можем!
    И други работи можем все още рано сутрин..., ако ме разбираш за какво ти намеквам.
    хахах, гледам самолет с толумбички вдигате

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добрутро на пенсионерското клубче! Не можете да спите ли бря
      Можем, можем!
      И други работи можем все още рано сутрин..., ако ме разбираш за какво ти намеквам.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добрутро на пенсионерското клубче! Не можете да спите ли бря

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          какво ??? сутрин, ракия, на гладно ???

с най голямо удоволствие !!!

всъщност сега алкохол не пия изобщо, но това ми беше любим лаф по време на пиянските години
          И забелязал ли си, че от пиене главата никога не те боли!? По друг начин стоят нещата, като започнеш да изтрезняваш
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Много хора не могат да ядат сутрин сладко (много се вдига кръвната захар)... Но истинските "професионалисти" нямат проблем... Ето аз мога да пия ракия със салата в 7.00 сутринта още преди да съм си измил зъбите.. Което е същото като логика защото алкохола си е производна на захарта... Въпрос на тренинг. Иначе саралията е едно от най божествено вкусните и типични за нашите географски ширини десерти...
            какво ??? сутрин, ракия, на гладно ???

с най голямо удоволствие !!!

всъщност сега алкохол не пия изобщо, но това ми беше любим лаф по време на пиянските години
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Ееее ама Вие ме изкарахте алкохолизиран чеченски терорист. И това ми били съфорумци и приятели... Майтап. Сега си идвам от годсти от един приятел живял в Индия. Цялото меню беше индийско.. Ич не ми хареса. Аз бях ял един път преди години и пак не ми хареса. Така съм се олютил че утре каде 7 - 7.30 като влеза у кенефа има опастност да се повтори Хирошима.... Отиде ми.... Айде че има и дами.
              Като прочетох поста ти за индийската кухня си спомних разказа на един мой много близък приятел, Доктор по ядрена физика. Правеше някакви там разработки и още в зората на демокрацията го поканиха в Холандия в някакъв университет да чете лекции.
              Там се запознал с един китаец, също Доктор по физика. И нашто момче, нали било чувало за китайска храна, взело да дрънка другарят китаец да му сготви /защото китаецът бил тръгнал от Поднебесната с цялостно готварско оборудване/ Мрън днес, мрън утре, китаецът кандисал. Обаче казал, че той ще готви, а нашият човек ще мие съдовете ... Като изтръгнал доброволно съгласие от нашият Ядрен Доктор, извадил котлона, тиганите, продуктите и подправките... И като започнало едно готвене по една шепа от всеки вид ястие и измиването на тигана след него. Къде 20 пъти била измита посудата. Но моят приятел каза, че никога после не е ял така приготвена китайска храна. Спомени, спомени...
              Мечо

Коментар

Тулумбички в 8 часа сутринта!? Ял ли си саралия? Това е вид баклава. Рядко се среща по магазините, защото направата Й е свързана с доста труд. Преди години обичах да си похапвам. Сега единствените сладки неща, които ям са черен шоколад и пчелен мед - в неограничени количества.
                Хубав ден!
                среща се, среща се оня ден ядох. аз ги разнообразявам. един ден баклава, един ден тулумбички, един ден шоколад, лукум, и т.н. боза обаче всеки ден
                tnm

Коментар

Може и така да се каже Наистина, най-запомнящите моменти от живота на един човек са тези, когато нещо обърква нормалния ход на безусловните рефлекси - затаяването на дъха, излизането на сърцето от ритъм, проблемите с апетита
                  Но авторът на есето е бил в особено състояние на духа.Загубил е любим човек и за него не са били важни толкова самите спомени, колкото това, че той може да измери живота си с този човек именно с тези спомени.
                  Всъщност, това са само предположения.
                  Имаше една басня (ще я потърся из нета) дето един попаднал в едно гробище и всички починали по гробовете били много млади. Натъжил се и питал гробаря: Защо хората тук умират толкова млади? И онзи му казал: О не те не са млади. Просто при нас мерим живота си с момнетите които са ни развалнували в живота... Беше много поучителна история..

Коментар

Тулумбички в 8 часа сутринта!? Ял ли си саралия? Това е вид баклава. Рядко се среща по магазините, защото направата Й е свързана с доста труд. Преди години обичах да си похапвам. Сега единствените сладки работи, които ям са черен шоколад и пчелен мед - в неограничени количества.
                    Хубав ден!

Много хора не могат да ядат сутрин сладко (много се вдига кръвната захар)... Но истинските "професионалисти" нямат проблем... Ето аз мога да пия ракия със салата в 7.00 сутринта още преди да съм си измил зъбите.. Което е същото като логика защото алкохола си е производна на захарта... Въпрос на тренинг. Иначе саралията е едно от най божествено вкусните и типични за нашите географски ширини десерти...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      след сутрешния крос няма нищо по хубаво от шербетлия тулумбички

добро утро и весело изкарване на уикенда
                      Толумбички в 8 часа сутринта!? Ял ли си саралия? Това е вид баклава. Рядко се среща по магазините, защото направата Й е свързана с доста труд. Преди години обичах да си похапвам. Сега единствените сладки неща, които ям са черен шоколад и пчелен мед - в неограничени количества.
                      Хубав ден!
                      Last edited by tnm; 27.08.2011, 11:31.
                      Мечо

Коментар

• след сутрешния крос няма нищо по хубаво от шербетлия тулумбички

добро утро и весело изкарване на уикенда
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Izvinjaj za metodievicata, no mi se nalaga v momenta bez kirilica.
                          -----------------------

Spored men v cititranoto tvardenie ima leka, no vazhna greshka/manipulacija.

Vjarno shte bade, ako se zameni "meri" s "pomni".

Zashtoto zhivota se meri ot vsekigo lichno - ili pone taka bi trjabvalo da e.
                          ?
                          Може и така да се каже Наистина, най-запомнящите моменти от живота на един човек са тези, когато нещо обърква нормалния ход на безусловните рефлекси - затаяването на дъха, излизането на сърцето от ритъм, проблемите с апетита
                          Но авторът на есето е бил в особено състояние на духа.Загубил е любим човек и за него не са били важни толкова самите спомени, колкото това, че той може да измери живота си с този човек именно с тези спомени.
                          Всъщност, това са само предположения.
                          Last edited by tnm; 27.08.2011, 08:57.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            В 1:00 - 1:30 ч. ще е първото повикване .:

http://www.youtube.com/watch?v=s6ty8...eature=related

До 7-7:30 ще имаш поне още едно -- аз веднъж след мексиканска кухня(там има едни чилита дето само като си помисля и се задавям от люто) цяла нощ бях дневален на пост клечейки .

За кой ли път се оказа прав...... Добре че турих хубав вентилатор във "офиса".........

Коментар

Изтървала си най-важното изречение, с което завършва есето:
                              "Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни"!
                              Izvinjaj za metodievicata, no mi se nalaga v momenta bez kirilica.
                              -----------------------

Spored men v cititranoto tvardenie ima leka, no vazhna greshka/manipulacija.

Vjarno shte bade, ako se zameni "meri" s "pomni".

Zashtoto zhivota se meri ot vsekigo lichno - ili pone taka bi trjabvalo da e.
                              ?

Коментар

... Така съм се олютил че утре каде 7 - 7.30 като влеза у кенефа има опастност да се повтори Хирошима....
                                В 1:00 - 1:30 ч. ще е първото повикване .:

http://www.youtube.com/watch?v=s6ty8...eature=related

До 7-7:30 ще имаш поне още едно -- аз веднъж след мексиканска кухня(там има едни чилита дето само като си помисля и се задавям от люто) цяла нощ бях дневален на пост клечейки .
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X