IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Чувал съм - братока беше у Марица, Симеоновград де, неам думи...
    И пак станахме хора (или по-скоро - останахме).
    А сега??!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ако някой тук е бил в кашишкия полк в Харманли - ще ти потвърди.
      Чувал съм - братока беше у Марица, Симеоновград де, неам думи...
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        А бе, Анон, ти ме разплака от смех!!!!
        Баси, па аз у трудовите съм бил къде по-добре, ехеее!
        Ако някой тук е бил в кашишкия полк в Харманли - ще ти потвърди.

Коментар

• А бе, Анон, ти ме разплака от смех!!!!
          Баси, па аз у трудовите съм бил къде по-добре, ехеее!
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            М даа със срането са ми свързани най лошите спомени от казармата - не бях ходил 14 дни един път и взе да ми се вие свят и да ми се раздвоява погледа. Доктора каза че съм си отровил кръвта, защото организма започвал да усвоява лайната обратно от един момент на татък... Само чаках да ме пратят на пост та да клекна до някой храст, иначе в тия кенефи за по 20 човека дето всеки сере всякъде другаде но не и в дупката.... Да не говорим за постоянно ходещите малоумници и ипсата на врати и че стените не стигаха до тавана и все едно сереш пред НДКто...
            ще раздразним дамите с тези приказки за казармата....

При мен проблемът беше 22 дни, когато бях в новобранска рота. И на 23-тия ден излезе нещо с големината на джобно ножче и може би същата плътност. Къде отиваше тая храна - идея си нямам.

Нашите кенефи бяха огромни - едно помещение с поне 150 дупки (представи си под тях какво море от лай*а е било) и проблемите, освен тези които споменаваш, бяха и плъховете. Едно такова нежно те докосваха по нежните части на излизане и влизане в дупките. Бяха като делфини - от дупка в дупка.

Коментар

Е, ти си бил фазан сигурно или си бил в поделение от 100-200 човека.

П.П. Аз съм бил в поделение с 1500 човека и не само къпането, но и срането ставаше на групи.
              М даа със срането са ми свързани най лошите спомени от казармата - не бях ходил 14 дни един път и взе да ми се вие свят и да ми се раздвоява погледа. Доктора каза че съм си отровил кръвта, защото организма започвал да усвоява лайната обратно от един момент на татък... Само чаках да ме пратят на пост та да клекна до някой храст, иначе в тия кенефи за по 20 човека дето всеки сере всякъде другаде но не и в дупката.... Да не говорим за постоянно ходещите малоумници и ипсата на врати и че стените не стигаха до тавана и все едно сереш пред НДКто...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Че то и в кеча е било по добре.Остава да кажеш и че са ви водили един път в седмицата на баня........
                Точно така. В събота. И така беше във всички големи поделения, поне кашишките.

Ти ако си бил старшина-школник, разбирам да си се къпал, когато искаш, но не разбирам да не знаеш, как е било при войниците.

П.П. А! Анон ми е откраднал мисълта и я е постнал преди мен

Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

На трима човека имаше една баня а втората година имаше повече от една баня на човек не за всички разбира се..
                  Е, ти си бил фазан сигурно или си бил в поделение от 100-200 човека.

П.П. Аз съм бил в поделение с 1500 човека и не само къпането, но и срането ставаше на групи.

Коментар

Що питаш? В твоето поделение, ако изобщо си служил, всеки си имаше персонална баня ли?
                    Па ние у механизацията на лето се къпехме секи ден - пълнехме легена на един дъмпер с вода и той загреваше до към 5 саата и след това - ВАНА! Даже ако дъмпера работеше можеше и да те разкарат из плаца докато се плацикаш! Щури времена!
                    И това ще мине ...

Коментар

Що питаш? В твоето поделение, ако изобщо си служил, всеки си имаше персонална баня ли?
                      На трима човека имаше една баня а втората година имаше повече от една баня на човек не за всички разбира се..

Коментар

Космонавта къде си бил войник та сте се къпали по толкова народ?

Коментар

Че то и в кеча е било по добре.Остава да кажеш и че са ви водили един път в седмицата на баня........
                          Бяха други времена... Как да е идеята ми беше че ония имаше огромен уй, а не че в българската армия има проблеми с хигената...

Коментар

Няколко поделения съм сменил, но тоя катил беше във Враца.

Коментар

Няколко поделения съм сменил, но тоя катил беше във Враца.

Коментар

В казармата имахме един идиот като влизахме да се къпем и тоя се притесняваше дда се съблече че всички го зяпаха като невидели... Беше едно едро момче от благоевградските села. Ебати анакондата.. Така и не го видяхме еректирал ама съм сигурен съм че щеше да удари 30 см.

Коментар

Working...
                                X