If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
М даа със срането са ми свързани най лошите спомени от казармата - не бях ходил 14 дни един път и взе да ми се вие свят и да ми се раздвоява погледа. Доктора каза че съм си отровил кръвта, защото организма започвал да усвоява лайната обратно от един момент на татък... Само чаках да ме пратят на пост та да клекна до някой храст, иначе в тия кенефи за по 20 човека дето всеки сере всякъде другаде но не и в дупката.... Да не говорим за постоянно ходещите малоумници и ипсата на врати и че стените не стигаха до тавана и все едно сереш пред НДКто...
ще раздразним дамите с тези приказки за казармата....
При мен проблемът беше 22 дни, когато бях в новобранска рота. И на 23-тия ден излезе нещо с големината на джобно ножче и може би същата плътност. Къде отиваше тая храна - идея си нямам.
Нашите кенефи бяха огромни - едно помещение с поне 150 дупки (представи си под тях какво море от лай*а е било) и проблемите, освен тези които споменаваш, бяха и плъховете. Едно такова нежно те докосваха по нежните части на излизане и влизане в дупките. Бяха като делфини - от дупка в дупка.
Е, ти си бил фазан сигурно или си бил в поделение от 100-200 човека.
П.П. Аз съм бил в поделение с 1500 човека и не само къпането, но и срането ставаше на групи.
М даа със срането са ми свързани най лошите спомени от казармата - не бях ходил 14 дни един път и взе да ми се вие свят и да ми се раздвоява погледа. Доктора каза че съм си отровил кръвта, защото организма започвал да усвоява лайната обратно от един момент на татък... Само чаках да ме пратят на пост та да клекна до някой храст, иначе в тия кенефи за по 20 човека дето всеки сере всякъде другаде но не и в дупката.... Да не говорим за постоянно ходещите малоумници и ипсата на врати и че стените не стигаха до тавана и все едно сереш пред НДКто...
Що питаш? В твоето поделение, ако изобщо си служил, всеки си имаше персонална баня ли?
Па ние у механизацията на лето се къпехме секи ден - пълнехме легена на един дъмпер с вода и той загреваше до към 5 саата и след това - ВАНА! Даже ако дъмпера работеше можеше и да те разкарат из плаца докато се плацикаш! Щури времена!
В казармата имахме един идиот като влизахме да се къпем и тоя се притесняваше дда се съблече че всички го зяпаха като невидели... Беше едно едро момче от благоевградските села. Ебати анакондата.. Така и не го видяхме еректирал ама съм сигурен съм че щеше да удари 30 см.
Космонавта къде си бил войник та сте се къпали по толкова народ?
Коментар