IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    войската няколко камиона салами и мръвки по-малко е изяла благодарение на мене зеленчука и компотите въобще не ги броим
    знаиш кви фини беха сички
    По причина, че като новбранец ме мъчи остър глад
    и имах отчасти обяснения на нещата, като се
    издигнах в йерархията се погрижих артелчика
    лично да ми носи закуската точно в 7:30 и, ако
    закъснееше или избързаше с минутка го
    полагах брутално.
    Беше тлъст 150 кила шопар, като го изтресеш
    по вратъ пет минути ми се тресеше гъзъ
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Това се разбира -недвусмислено казано от обясненията между Космо и Мечо...
      Ми то аз затъ с мойте увъртяни и усукани постове понякога и сам не се разбирам какво съм казал. Благодаря, че ми помогна да се саморазбера
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        И при морските не беше чак такава мизерия, ама артелчиците верно си бяха ВЕРОЛОМНИ КРАДЛИВИ МИЖАТУРКИ
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Артелчик
          Значи още там си усвоил навиците
          довели те до превръщането ти във
          ВЕРОЛОМНА КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
          войската няколко камиона салами и мръвки по-малко е изяла благодарение на мене зеленчука и компотите въобще не ги броим
          знаиш кви фини беха сички
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            ще раздразним дамите с тези приказки за казармата....

При мен проблемът беше 22 дни, когато бях в новобранска рота. И на 23-тия ден излезе нещо с големината на джобно ножче и може би същата плътност. Къде отиваше тая храна - идея си нямам.

Нашите кенефи бяха огромни - едно помещение с поне 150 дупки (представи си под тях какво море от лай*а е било) и проблемите, освен тези които споменаваш, бяха и плъховете. Едно такова нежно те докосваха по нежните части на излизане и влизане в дупките. Бяха като делфини - от дупка в дупка.

Мале брат като казахте плъхове... Пратиха ни с един военен МАЗ (сега тия камиони сигурно ги помним 10 човека) с дефект в тока и не трябваше да го гасим... Само млада войска и все софиянци (много ни тормозеха по тази причина) до малкия Искър да товарим балкастра за едни насипи.. Сметай тоя МАЗ пуши като военна димка а ние 20 идиота кашляийки товарим едни каманяци... там по едно време едното момче извика (Васев се казваше, после го засичах държеше сергии на пазара) - и като погледнах едно чудовище - плъх ама голям колкото малка котка и един по розов такъв.. И дядото дето работеше на багера дето копа реката ни вика: Това е гол плъх и котките бягат от тях... Такова животно не бях виждал.. Години след това ходих пак на Малкия Искър на едно село Караш на риболов и п;итах местните за тия плъхове, казаха че от как се завъдили пепелянки били изчезнали, но разказаха че има случаи преди години на изядени малки пиленца и яйца.. Ей огромни животни и много гадни.. Нямахме оръжие иначе щях да го препарирам и да го показвам...

Коментар

аз даже не мога да се похваля, че съм бил в казарма след ваще кашишки откровения шото бях артелчик във ВВС
              а сички казваха, че ВВС почва там , където свършва устава
              а с изхождането и при мен беше проблем , реши се някъде края на втората седмица
              И при морските не беше чак такава мизерия, ама артелчиците верно си бяха ВЕРОЛОМНИ КРАДЛИВИ МИЖАТУРКИ
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

ваще
                Ибах маааму!

Ваще? Наще?

Коментар

• Цитат:
                  Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Хитрец си ти Мечо.. Хитрец... Както те познавам какъв си галантен джентълмен и романтик, не си си оставил каруцата в калта и само да гледаш...

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Да не ги разбираш, да не ги разбираш, колко да не ги разбираш. Пък и защо ли ти трябва след като така и така бележиш.
                  Питаш ли ни нас дето гледаме отстрани с празни ръце какво ни е. Сал едничка разяждаща завист ни е останала.

Ба. Стрелям аз, когато ми се удаде възможност ама обикновено е или греда или аут. Само на теб ще призная, че и в тъч излиза понякога. Вярно е, че понякога бележа. Най сладко е когато има стена от десет човека и опитен вратар на вратата. Да я удариш фалцово, да направи парабола покрай стената, да лизне леко гредата от вътрешната страна, да влезе във вратата и да се търкаля по вътрешната страна на мрежата докато се спре в отсрещния ъгъл !!!
                  Сега, без ирония към колегата, да кажа, какво съм разбрал от диалога между двамата съфорумци...

Тъй като диалогът визира качествата на един скромен джентълмен (който УЖ гледал отстрани... И той обяснява, как точно "стреля", защото именно това е скритият смисъл на думите му, а именно - защо и как "стреля"...

Значи, той "стреля" - "ОБИКНОВЕНО в гредата, или аут"...
                  Изводът тук е, че в ОСОБЕНИ СЛУЧАИ ("НЕобикновено") - той пронизва противниковата врата "Вярно е, че понякога бележа"... Че, какво лошо има тук - да не би да има някой, който постоянно "вкарва голове"? Мечо..., ако смяташ точно това, остави ги жените с техните легенди... Някои от тях - като се влюбят в нещо видяно, последващите за тях могат да бъдат подложени на унищожителен присмех... (по-долу се говореше за войник с около 30 санта пенис - това имам предвид, де, което - ако някоя факсира..., оттук критериите неимоверно нарастват, предвид лекомислието на НЯКОИ дами... )

Все пак, нека се върна на повечето варианти за проникване (на топката във вратата ) - не си обяснявам, какво означава - попадението да е "в гредата", "в аут", или "в тъч"... Мечо... нещо ни държи в неведение, явно е яхнал тайната на щастливите варианти на проникване на топката в противниковата врата... ИЛИ ОКОЛО НЕЯ... Слабата ми фантазия не може да ми помогне, за да разграфя неприятелският "терен"..., представям си - мъгливо, например, че има някакъв неголям, но забалажим триъгълник, който нашият приятел постоянно следи, защото точно там са неговите "НЕОБИКНОВЕНИ" попадения... Добре де, ако приемем това за лема, тогава - къде са тия "ОБИКНОВЕНИ"-те... Греда - да не би да е горната основа на обърнатият триъгълник на терена???... "Аут" - ще е по-близкото, нещо като - топката да е прелетяла и се е приземила в задното дворче?... "Тъч" - когато топката се е изкривила до такава степен, че - почти да избие нечии бели като бисери зъбки...

Фактът, че Мечо... получава най-голяма сладост със стена от 10 човека... ... йеее, този човек е супер, но пък скромен..., че и вратарКА на вратата имаЛ.... Как става това, трудно мога да си представя, подредените в редичка 10 бранителки на вратите (сгреших - "на вратаТА")...

После следват едни двусмислени думички, като: парабола, лизАне гредата (30 см.?), вътрешната страна (на бедрата), да влезе (съответно - излезе), да се търкаля, да спре в отсрещния ъгъл !!!

Това се разбира -недвусмислено казано от обясненията между Космо и Мечо...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Артелчик
                    Значи още там си усвоил навиците
                    довели те до превръщането ти във
                    ВЕРОЛОМНА КРАДЛИВА МИЖАТУРКА

Коментар

• аз даже не мога да се похваля, че съм бил в казарма след ваще кашишки откровения шото бях артелчик във ВВС
                      а сички казваха, че ВВС почва там , където свършва устава
                      а с изхождането и при мен беше проблем , реши се някъде края на втората седмица

Коментар

ще раздразним дамите с тези приказки за казармата....

При мен проблемът беше 22 дни, когато бях в новобранска рота. И на 23-тия ден излезе нещо с големината на джобно ножче и може би същата плътност. Къде отиваше тая храна - идея си нямам.

Нашите кенефи бяха огромни - едно помещение с поне 150 дупки (представи си под тях какво море от лай*а е било) и проблемите, освен тези които споменаваш, бяха и плъховете. Едно такова нежно те докосваха по нежните части на излизане и влизане в дупките. Бяха като делфини - от дупка в дупка.
                        В ония години това беше истината за повече от "масовите" военни поделения. Наричам ги така, защото имаха над 500 млади войници. "Тоалетните" (кенефи) - бяха точно това по описанието на колегата - впечатленията ми са от Видин (на 50 метра от Бабини Видини кули) и от Любимец. На граничните застави беше сравнително "добре", единствено, когато отворехме вратата на кухнята - около 02:00 часа (преди тръгване в наряд си вземахме полагащата се "суха храна"), та - с отварянето на вратата и светване в кухнята - минимум 6-7 яки (и добре охранени плъха, с тлъсти гушки... ), се тънтуркаха в тръс (доколкото им помагаха тлъстите размери с габаритите на средно голям котарак...), почти като акробати по тръбите, които опасваха кухнята и се забиваха в тавана през отворите за тръбите... Никакво замазване на отворите, вкл. - и с бетон - не помагаше, за да си подострят за пореден път острите зъбки... (четох някъде, че зъбите им постоянно растат, а постоянното гризане е необходимосту за да поддържат необходимата форма на зъбките си...)... Защо, обаче - само гризачите се ползват от такава привилегия, не разбирам...(и аз нещо да не съм разбралО...)
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• http://vbox7.com/play:2226528b

Без коментар....
                          И това ще мине ...

Коментар

Е, ти си бил фазан сигурно или си бил в поделение от 100-200 човека.

П.П. Аз съм бил в поделение с 1500 човека и не само къпането, но и срането ставаше на групи.
                            Да така беше.Аз съм бил войник във военно въздушното училище там условията са други.Втората година бях пазач на обект с 42 апартамента почти готови за офицери.Бани колкото щеш.

Коментар

• По кашишките полкове от
                              Харманли та чак до Маломирово
                              си беше едно и също, т.е
                              СТРАШНА МИЗЕРИЯ и ЧАНЧ !!!
                              Няма да забравя никога като отидох
                              в Елхово да нося един комп, а аз
                              Фазанче и питам един боец, дето
                              си бръснеше брадътъ като
                              на Бьотова голяма с шишъ лимонада,
                              що така благославя ротния, а той
                              каза че от 40 дена нямат вода

Коментар

• Сега.....
                                Гледам мойте дънгалаци, унуката - дип, възпитание некво.
                                За кво?!?!
                                Утре некой нахакан простак ше извърти двама трима - дръпнал с една Милка напред, а възпитаните - терминал 2, кво ли?
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X