IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    имаше правец16 и 5 цолови 1,44 МВ дискети
    Аз бях на IBM 286 или 386 може да е бил
    И няколко Правеца 16 имах под ръка де
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Аз пък бях пощаджия, га станах старо куче де
      МАМУН, ама преди зимъска, когато сняг забръска, сами ги чистехме големите плацове ръчно, пък сега им ги чистят с трактори бре
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Аз пък бях пощаджия, га станах старо куче де

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          90-та година е случката.
          Що, компове ли нямаше

имаше правец16 и 5 цолови 1,44 МВ дискети
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Ти си по-млад. Сигурно си служил 92-95 година. Щом говориш за компове.
            А и по соц времето не казвахме артелчик, а "шалте - шалтак".
            За незнаещите - шалте е тъй нареченият дюшек в казармата. Служи за спане в лагерни условия извън казармите.
            Поне където аз съм служил, така им казвахме.
            90-та година е случката.
            Що, компове ли нямаше

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              За незнаещите - шалте е тъй нареченият дюшек в казармата. Служи за спане в лагерни условия извън казармите.
              неква кашимерия си бил или мамемлюк
              аз бех 86-88 и баш артелчик си беше
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                Така де - "преведох" на разбираем език диалога ви... Вероятно не съм прекалил много с рекламата, т.е. - вече всичко е разбираемо и никой не те упреква в нищо... Можеш само да кажеш няколко думи за 10-те от стената, пред вратарката, разбира се, ако имаш желание...

Иначе, "морските" по мое време служеха с една година повече, т.е. - 3 години, но пък дамите (ученички), а също - и дамите - неученички, много си падаха (а и сега си падат) по бялата униформа, напр., във Варна... (можеш да кажеш колко зор има, не само при изпирането, но и при гладенето й), но пък в останалите градове също харесваха войниците, независимо от цвета на униформата... (понякога се убеждаваха, че без униформата е още по-добре, но това е друга тема...)
                Уфф изпотих се като Методий на лайпцигския процес
                tnm

Коментар

Един двуметров угоен смок пекнахме
                  там опитах и куче, таралеж и змии най различни освен котките

Коментар

Артелчика бре, него го чанчихме
                    мръсната дебела крадлива гад

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      А никой ли няма да каже колко заешко/дамите да си затворят очичките-имам впредвид котки/ се изяждаше в казармата.
                      Аз все още имам силни съмнения за няколко тави
                      Един двуметров угоен смок пекнахме

Коментар

• А никой ли няма да каже колко заешко/дамите да си затворят очичките-имам впредвид котки/ се изяждаше в казармата.
                        Аз все още имам силни съмнения за няколко тави
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Нищо не ти разбрах от поста бря. Кого изтрисаш и чий г*з се тресе после
                          Артелчика бре, него го чанчихме
                          мръсната дебела крадлива гад

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ми то аз затъ с мойте увъртяни и усукани постове понякога и сам не се разбирам какво съм казал. Благодаря, че ми помогна да се саморазбера
                            Така де - "преведох" на разбираем език диалога ви... Вероятно не съм прекалил много с рекламата, т.е. - вече всичко е разбираемо и никой не те упреква в нищо... Можеш само да кажеш няколко думи за 10-те от стената, пред вратарката, разбира се, ако имаш желание...

Иначе, "морските" по мое време служеха с една година повече, т.е. - 3 години, но пък дамите (ученички), а също - и дамите - неученички, много си падаха (а и сега си падат) по бялата униформа, напр., във Варна... (можеш да кажеш колко зор има, не само при изпирането, но и при гладенето й), но пък в останалите градове също харесваха войниците, независимо от цвета на униформата... (понякога се убеждаваха, че без униформата е още по-добре, но това е друга тема...)
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

По причина, че като новбранец ме мъчи остър глад
                              и имах отчасти обяснения на нещата, като се
                              издигнах в йерархията се погрижих артелчика
                              лично да ми носи закуската точно в 7:30 и, ако
                              закъснееше или избързаше с минутка го
                              полагах брутално.
                              Беше тлъст 150 кила шопар, като го изтресеш
                              по вратъ пет минути ми се тресеше гъзъ
                              Нищо не ти разбрах от поста бря. Кого изтрисаш и чий г*з се тресе после
                              tnm

Коментар

По причина, че като новбранец ме мъчи остър глад
                                и имах отчасти обяснения на нещата, като се
                                издигнах в йерархията се погрижих артелчика
                                лично да ми носи закуската точно в 7:30 и, ако
                                закъснееше или избързаше с минутка го
                                полагах брутално.
                                Беше тлъст 150 кила шопар, като го изтресеш
                                по вратъ пет минути ми се тресеше гъзъ
                                аз щот съм злобен влезнах 54 и излезнах 65 кила. сметай кво лапане беше
                                11 кила качих
                                а фазаните на мен ми се подмазваха

Коментар

Working...
                                X