Първоначално изпратено от vmаnkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМдаа това всъщност е много рядко заболяване на кръвоносната система, но си има идея - перманентна 30 дневна ерекция... Много яко... А само си представи че си в казармата и няма къде да си реализираш желанията...
http://en.wikipedia.org/wiki/PriapusСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Сетих се за един филм, май беше докторски. Един юнак беше дигнал самолета и край, останал във въздуха и няма приземяване
Мдаа това всъщност е много рядко заболяване на кръвоносната система, но си има идея - перманентна 30 дневна ерекция... Много яко... А само си представи че си в казармата и няма къде да си реализираш желанията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКазвам ти аз че си поет и романтик, ама... Като казваш греда - Много се смях ония ден четох един виц дето били измислили виагра с гинко билоба - Като вдигнеш самолета да не забравиш за къде летиш....
Сетих се за един филм, май беше докторски. Един юнак беше дигнал самолета и край, останал във въздуха и няма приземяванеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБа. Стрелям аз, когато ми се удаде възможност ама обикновено е или греда или аут. Само на теб ще призная, че и в тъч излиза понякога.Вярно е, че понякога бележа. Най сладко е когато има стена от десет човека и опитен вратар на вратата. Да я удариш фалцово, да направи парабола покрай стената, да лизне леко гредата от вътрешната страна, да влезе във вратата и да се търкаля по вътрешната страна на мрежата докато се спре в отсрещния ъгъл !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХитрец си ти Мечо.. Хитрец... Както те познавам какъв си галантен джентълмен и романтик, не си си оставил каруцата в калта и само да гледаш...Вярно е, че понякога бележа. Най сладко е когато има стена от десет човека и опитен вратар на вратата. Да я удариш фалцово, да направи парабола покрай стената, да лизне леко гредата от вътрешната страна, да влезе във вратата и да се търкаля по вътрешната страна на мрежата докато се спре в отсрещния ъгъл !!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа не ги разбираш, да не ги разбираш, колко да не ги разбираш. Пък и защо ли ти трябва след като така и така бележиш.
Питаш ли ни нас дето гледаме отстрани с празни ръце какво ни е. Сал едничка разяждаща завист ни е останала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениене разбирам жените
Питаш ли ни нас дето гледаме отстрани с празни ръце какво ни е. Сал едничка разяждаща завист ни е останала.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение!
http://www.youtube.com/watch?v=M5mjs...eature=relatedПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеХубав ден с една песен за полята)
http://www.youtube.com/watch?v=EYj7OTPZEiY
а, аз когато имам време ще помисля над въпроса защо хората, имаме склонност огледално да прехвърляме собствени грешки върху други...Първо да ти благодаря за хубавата песен! Тя е песен за полята.
)
Бих добавил, че също това е една песен за цъфнала ръж и за целувката между хора - мъж и жена. Според теб, в последните години, по-често, или по-рядко се среща целувката между хората и коя е причината за това? Изоставиха ли мъжете целувката, , и дали има дами, които не обичат да бъдат целувани, или сами да целуват?
Просто едни неангажиращи въпросчета - търся мнение, а ти леко си повдигнала красивият воал на темата...Все пак, като уважавана от мен дама във форума (нищо, че понякога прехвъркват искри между нас...
) - можеш да отговориш (също - колкото и да не отговориш
) - на един непретенциозен поклонник на темата, която сама си създала... , защото целувката (особено в цъфнала ръж) - е нещото, което не съм изживявал никога в живота си, а непостигнатите желания оставят една празнота у нас...
Но, Дани Милев много нежно пресъздава романтичните настроения по стихчетата на Бърнс, а стихосбирката му се намира между няколко други томчета до моето легло... (много съм гаден, като почна да се фукам - зная, че ще се усмихнеш иронично..., но след такива признания - "хвалбите" са по-скоро повод за присмех..., ще го изтърпя някак, но наистина ще бъда съкрушен, ако нямам твоето мнение за целувката и въпросите ми долу...)
Та, кажи ми, моля, мила Съни - нещо за целувката..., какво символизира тя..., как я възприемаш ти, лично, нещо от тоя род...
Нямам желания за спорове тая вечер, достатъчно съм спорил днес, така че - имаме шанс да се усмихнем тая вечер един на друг (задочно)..., хайде - ти си на ход: искам да разбера, как ти би пръснала юнака с вода студена и - колко дълга и чувствена би могла да бъде целувката ти... Не си правя майтап с тия неща, съвсем сериозен съм, особено що се отнася до такива емоции, които споделям тук....
Приятна вечер!
(ако добавя нещо по твоя въпрос, аз лично не си давам сметка, защо огледално прехвърлям свои грешки върху други хора и как точно го правя, но и аз ще мисля върху това..., когато имам време...)Last edited by zarco; 07.10.2011, 00:07."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Хихи,
пак се смях яко, докато преглеждах постовете.
Споко, бря - еВанИ има около 3.5 на 3.5 млрд. за всеки - и кой ко си сака и за едните и за другите. Който закъса, може да си "внесе" китайка ( примерно )
Ся кой какви вкусове/стилове предпочита при всеки е различно ( т.е. дали да пъха или на него да му го нахлузват, както се изразяват Дамите )
---------------------------------------------------------------
В частност за БГ-то "столицата" за Север-а е Плевен ( дъ ге ), а за Юга е Сливен. Така съм чувал, за който си търси от мъжкото съсловие.
-------------------------------------------------------------------------------------
За мацките какво си търсят, едва ли съм аз чиляка дет' да мога да им хелп-на, щот' мислим различно двата пол-а и аз винаги казвам, че не разбирам жените, колкото и да се опитвам да ги разбера, но не всякога успявам и да ми простят, за което
------------------------------------------------------------------------------------------------
Природа да го "таковам" - хихи
Чиърс на бебетата от двата пол-а и бъдете здрави!
П.П. Чезвам пак, че да се опитам да поспя - за 2 дена - цели 3 часа сън - "какой рекорд", както се пееше в една песничка - хихиLast edited by marandi; 06.10.2011, 21:33.
Коментар
-
Настоящих буйных мало.
Нам бермуторно на сердце
и бермутно на душе
...
http://www.youtube.com/watch?v=fo26xfscd00
Душу сбитую утратами да тратами
Душу стертую перекатами
чтобы до крови лоскут истончал
...
http://www.youtube.com/watch?v=TEqIVLOdzU8Last edited by vmankov; 06.10.2011, 21:56.
Коментар
Коментар