If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Аз пък си имам тъща в къщи. Миналата година купи една тенекия с мед и аз трябваше да я доставям. В резултат цяла година бойкотирах меда и не ядох и една лъжичка от него. Кво си мислиш че направи тъщата??? - Тази година купи друга тенекия с мед
Времето застудя. Осигури подходящи условия на фикуса, за да е доволна тъщата
Днес купих една тенекия мед от един пчеларин. Извадих в един буркан. Цял ден се въртим като кебапчийски котараци около буркана.
Харно си сторил Една тенекия е добро количество, но недостатъчно за моето семейство. У дома мед се използва за подсладител на кафето, чая и млякото, като заместител на конфитюра за палачинки, бухти и пържени филии, за направа на меденки и прочие вкусотии. Дори за намазване на откритите рани. Естествен антибиотик
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
НАИВHИК
Аз пък си имам тъща в къщи. Миналата година купи една тенекия с мед и аз трябваше да я доставям. В резултат цяла година бойкотирах меда и не ядох и една лъжичка от него. Кво си мислиш че направи тъщата??? - Тази година купи друга тенекия с ме
Аз пък си имам тъща в къщи. Миналата година купи една тенекия с мед и аз трябваше да я доставям. В резултат цяла година бойкотирах меда и не ядох и една лъжичка от него. Кво си мислиш че направи тъщата??? - Тази година купи друга тенекия с мед
Днес купих една тенекия мед от един пчеларин. Извадих в един буркан. Цял ден се въртим като кебапчийски котараци около буркана.
Ще стане човек от тебе. Сладкото винаги трябва да е на почит
От сладките неща похапвам само тъмен шоколад и пчелен мед /в неограничени количества/
Правенето на ябълков сладкиш за Димитровден е традиция в моето семейство, макар че нямаме именници
Мечо
п.п.Разбирам какво има предвид Рина относно Т. Дж.-първичност, като героят на Джеймс Каан-Сони в "Кръстникът 1". Обаче аз съм от останлите 2 жени в извадката. Тц. не е мой тип.
Като ще говорим за мъжки сексапил- Клуни в "Американецът" и "Високо в небето" с уговорката, че все пак това е филм и в живота Клуни може да е абс. охлюв.
Честит имен ден на именниците!
Днес уж виното трябваше да се е избистрило, ама у дОма не е. Ще да съм изнервила с нещо светията. В знак на разкаяние отивам да направя един ябълков сладкиш и да му отдам почит, че иначе работата не отива на добре
Ще стане човек от тебе. Сладкото винаги трябва да е на почит
Честит имен ден на именниците!
Днес уж виното трябваше да се е избистрило, ама у дОма не е. Ще да съм изнервила с нещо светията. В знак на разкаяние отивам да направя един ябълков сладкиш и да му отдам почит, че иначе работата не отива на добре
Мечо
Коментар