If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Другите 2/3 пълноправни членове на семейството си похапват от изброените от теб сладости Пчелният мед обаче, е винаги на почит. На четвъртият, непълноправен член от семейството не му се полага сладко
На непълноправния член не му ли даваш наистина-а толкова обичат.Доколкото знам могат да ядат сладко ,без какао.
Готвят ми да, но последния път се подпрях на стената и заспах
пък човека така се беше постарал да сготви
Абе нещо ми се губи от смисъла на първата част от изречението... ... "Последният път" - с какво те е сащисал "тоя последен път" (и натоварил), че чак да заспиш, подпряна на стената?... пък за причината, за да се подпреш на стената - изобщо не се досещам... ... Нямате ли си легла в къщи, или все нещо нетрадиционно експериментирате?...
"Постарал се е да сготви" - е вероятно двусмислен израз, в който вие влагате свой скрит смисъл... Той да сготви, а ти - подпряна на стената - да заспиш: няма нищо по-естествено от такава развръзка, де...
... и не разбрах как - сънувайки - си снималО изненадата... Затова все казвам, че жените, които не мога да имам, наистина притежават уникални качества....
Другите 2/3 пълноправни членове на семейството си похапват от изброените от теб сладости Пчелният мед обаче, е винаги на почит. На четвъртият, непълноправен член от семейството не му се полага сладко
От сладките работи единствено ми е ставало лошо от преяждане с мед.
Като деца играехме на улицата и едни комшии вадеха мед с една центрофуга. Казаха ни че можем да ядем колкото си искаме. Аз бях шампион. После ми стана лошо. Едвам оцелях. Но акъла ми не дойде в главата.
У дома не само меда е КОЛИЧЕСТВО.
Да не описвам количества бяла и кафява захар, шоколад, торти, еклери, мармалади, конфитюри, ориенталски сладкиши, бонбони и....... окапах се.
Днес сутринта купих от лидъл линзери и триочки. В едни продълговати кутии ги продават. По вкусни са от едновремешните.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аха...за топличкото и аз съм съгласна-обичам прясно сготвено ядене и топло. Единствено от студените обичам сладолед, таратор и изстудени напитки.
Имам си един гурман стар моряк,който мине не мине , и особено ако е в настроение такива рибни специалитети ми приготвя,че да си оближеш пръстите е нищо
СФанах, ближете, ближете пръсти, а после минавате и на другите чаркалаци от тялото... .., лошо няма...
Рибката става бързо в микровълнова - не е като да я чакаш във фурна, а аз ценя бързото приготвяне, защото обикновено се връщам гладнО... ... и няма време да се упражнявам продължително...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Аха...за топличкото и аз съм съгласна-обичам прясно сготвено ядене и топло. Единствено от студените обичам сладолед, таратор и изстудени напитки.
Имам си един гурман стар моряк,който мине не мине , и особено ако е в настроение такива рибни специалитети ми приготвя,че да си оближеш пръстите е нищо
Дай малко повечко подробности за цацата как я приготвяш. Обожавам рибни ястия
Никак не я приготвям! Просто я вадя от опаковката, измивам и 15-тина мин. изчаквам да се размрази във водата, не я чистя! (но, на когото му се играе - или има мъж - да му прехвърлят отговорността - и да я почистят - тия мъже за кВо друго си ги гледате, абонирани за дистанционното )...
В съда поставих малко зехтин, цацата, девисил, дори и малко босилек, защото се бяха смесили с девисила, бял пипер 15-тина зрънца, може без тях, сол (ако не е солена) и пак леко отгоре - зехтинче..., микровълновата на 7 мин., зън!!! ... и я почнах с вилица в едната ръка и с Астика - в другата...
Получи се леко като сварено - нам ква си, но сосчето толкова ми хареса..., боц - 2-3 рибета, половин чашка Астика и т.н. ..., виж колко хубаво и подробно обяснявам...
Не е хапване за лордове, но аз съм си непретенциозен, защото зная, че Сичкото ми харесва..., топличко... Дамите и те - също по таА причина - топлички са... и пухкави...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Харно си сторилЕдна тенекия е добро количество, но недостатъчно за моето семейство. У дома мед се използва за подсладител на кафето, чая и млякото, като заместител на конфитюра за палачинки, бухти и пържени филии, за направа на меденки и прочие вкусотии. Дори за намазване на откритите рани. Естествен антибиотик
Ето една дама, която е осмислила истината за вечната младост, красота, тонус и добро настроение - максимално използване на меда в различни възможни лакомства!
И аз все си казвам, че ще изхвърля напълно захарта от менюто си - за сметка на пчелната амброзия, но за сега не съм предприел крайни мерки...
Па и аз да се похваля - освен медът обичам и да похапвам... Що не ми се лепят килцата - не мога да сФана, де... Ето, таА вечер реших , че ми се яде супа от леща..., за първи път приготвям това чудо, но наистина имам някакви заложби в кулинарията... Недостатъкът: винаги имам червени чушки, но тоя път - да му се невиди - изядох 3 наведнъж със сирене... Иначе - всичко останало с лещата: морков, чесън, целина, лук, домати, зехтин, солЬ..., вкусно, но горещо! Но пък една цаца метнах в микровълновата - с девисил, зрънца бял пипер и зехтин - и тя стана за 7 минути, та като я почнах от единия край с Астиката в очакване лещата ми да изстинееее..... (отзад напред я подкарах - като арабите писмото си...)....
Ей на - те такъФ "домакин" - никоя жена го не заслужава...
Майтап де - като ви кажа "Добър ден!" - погледнете дали няма луна на нИбосвода нИбесен...
Поздрави и споко - всяка жена ме заслужава!
Верно съм такъв. Както и друг път съм казвал и котаракът и тъщата ме заобикалят на минимум метър, но все пак Котаракът отнася от време на време по някой ритник
Харно си сторил Една тенекия е добро количество, но недостатъчно за моето семейство. У дома мед се използва за подсладител на кафето, чая и млякото, като заместител на конфитюра за палачинки, бухти и пържени филии, за направа на меденки и прочие вкусотии. Дори за намазване на откритите рани. Естествен антибиотик
Добре си угаждате
У дома не само меда е КОЛИЧЕСТВО.
Да не описвам количества бяла и кафява захар, шоколад, торти, еклери, мармалади, конфитюри, ориенталски сладкиши, бонбони и....... окапах се.
Днес сутринта купих от лидъл линзери и триочки. В едни продълговати кутии ги продават. По вкусни са от едновремешните.
Верно съм такъв. Както и друг път съм казвал и котаракът и тъщата ме заобикалят на минимум метър, но все пак Котаракът отнася от време на време по някой ритник
Коментар