Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбичам шопската салата
Едно време хората са приемали, че зимата почва на Димитровден и свършва на Петровден, а лятото почва на Петровден и свършва на Димитровден
Тук няма ли иненници?Я бързо да се включат и ни почерпят виртуално .Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... най яките напивания стават е такакато срещнеш в центъра някой приятел от казармата и седнете на по бира...
Първата бира, винаги се изпива с жестоко отвращение ...
... после ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбичам шопската салата
Едно време хората са приемали, че зимата почва на Димитровден и свършва на Петровден, а лятото почва на Петровден и свършва на Димитровден
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДобър Ден !
Честит имен ден на всички празнуващи днес: Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Дима, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита.Да ви е живо и здраво името! Наздраве и на всички архитекти, инженери, техници, на строителите... и въобще на всички, които строят и кроят нещоЧудех се с какво да поздравя именниците и реших с нещо по живо> http://www.youtube.com/watch?v=nQIpR6W0WZ8
Едно време хората са приемали, че зимата почва на Димитровден и свършва на Петровден, а лятото почва на Петровден и свършва на ДимитровденБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНаздраве Коки. Днес се очертава много тежър Димитровден. Имам двама приятели и една колежка именници. Плана е да почнем да пием към два в службата и от там към 6-7-8 чса се местя при единия (той е семеен и няма да е някой луд купон) и от там в 12. оо отивам при другия на една вила на Кокаляне, където ще се унищожим от чдене и пиене и тия три работи... Притреснява ме само факта че колкото пъти се кани човек и си прави планове за големи купони и разврат, все нещо се обърква накрая... А най яките напивания стават е такакато срещнеш в центъра някой приятел от казармата и седнете на по бира...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Наздраве Коки. Днес се очертава много тежър Димитровден. Имам двама приятели и една колежка именници. Плана е да почнем да пием към два в службата и от там към 6-7-8 чса се местя при единия (той е семеен и няма да е някой луд купон) и от там в 12. оо отивам при другия на една вила на Кокаляне, където ще се унищожим от чдене и пиене и тия три работи... Притреснява ме само факта че колкото пъти се кани човек и си прави планове за големи купони и разврат, все нещо се обърква накрая... А най яките напивания стават е такакато срещнеш в центъра някой приятел от казармата и седнете на по бира...
Коментар
-
Добър Ден !
Честит имен ден на всички празнуващи днес: Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Дима, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита.Да ви е живо и здраво името! Наздраве и на всички архитекти, инженери, техници, на строителите... и въобще на всички, които строят и кроят нещоЧудех се с какво да поздравя именниците и реших с нещо по живо> http://www.youtube.com/watch?v=nQIpR6W0WZ8
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър ден, Мечо!
Добър ден на тайфата!
Интересна тема се е заформила снощи
Поздрав за всички участници:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q8Tiz6INF7I
http://youtu.be/fhNrqc6yvTUБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добър ден, Мечо!
Добър ден на тайфата!
Интересна тема се е заформила снощи
Поздрав за всички участници:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q8Tiz6INF7IПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеА,смятам,че 8 от 10 жени ще го потвърдят ,но конкретната личност вече е на възраст ,така ,че говоря за образа.Хайде да го нарека тогава излъчването едно такова "първично".
Ринче, отдавна сме отчели твоята скромност, нещо повече - отчитаме и други твои качества..., АМА... "8 от 10 жени" - това е далеч от истината...Вярно, че като помисля, този МНОГО добър певец има фенки още в поколението на моята баба (лека й пръст), майка ми също му е фенка, че и аз - най-вече това негово изпълнение ми е харесало: http://vbox7.com/play:5ad6a074..., наистина е супер-изпълнител, но всички си имаме по едно "НО"...
Хубаво е, че неговото "НО" му привлича фенки - вкл. в твое лице...
"Първично излъчване" - ДА!
Много дечица са се пръкнали от него - и това не е ново за нас...
Лошо няма, де: на "първичното" залагаме, поне докато още сме "млади и зелени", а после (както и да е)...
Не мисля, че завиждам на мъжете-изпълнители, нещо повече - кефя им се, като напр. съм пускал вече това: http://www.vbox7.com/play:afe20f1c (пичът си е пич, както казваме!...). Обичат го и кефи! Гърдите им са най-малкото, което певецът получава..., ... Мотивират НИ с песните си и ни дават онова, което ни липсва в живота...
...пак намерихме нова подтемичка за свободните минути......., приятен ден на всички!
Last edited by zarco; 26.10.2011, 07:07."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеСкромността краси човека .И аз съм си такава.
И аз много точно преценявам качествата и възможностите сиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеА,смятам,че 8 от 10 жени ще го потвърдят ,но конкретната личност вече е на възраст ,така ,че говоря за образа.Хайде да го нарека тогава излъчването едно такова "първично".
мисля, че разбрах от първия път за какво шпрехаш, ама викам да "проверя", да не съм в "грешка"
Иначе при всяка епоха обществото е дефинирало т.нар. си секс-идоли, които са различни през времената.
П.П. Все си мисля, че вместо Том Джоунс, би било по-добре за тИбя да се ориентираш към Стинг, който е популярен с т.нар. тантрически секс, предвид зодията ти. Нали беше Скорпио или пак не съм разбрал правилно - хихиLast edited by marandi; 26.10.2011, 02:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ първия си пост писа за "излъчване на секс", сега го замени със сексапил? Кое е последно, понеже според мен са 2 различни неща?
П.П. Т'ва за дет' вкара всички жени под общ знаменател, ще го пропусна ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеДобре ,добре -вие го направихте на нищо ,но карай.Че кой не се поти -и Веско Маринов се поти!!!И наистина се е пристегнал в по-малки гащи ,ама тогава така се ходеше - наистина
.Много сте критични.За жените този човек има сексапил и това е - доказана работа.Вие сте мъже и не е нужно да го харесвате.
П.П. Т'ва за дет' вкара всички жени под общ знаменател, ще го пропусна ....
Коментар
Коментар