IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Обичам шопската салата

Едно време хората са приемали, че зимата почва на Димитровден и свършва на Петровден, а лятото почва на Петровден и свършва на Димитровден
    Пич бъркаш Петровден с Гергьовден.Петровден е на 12 юли.Каква зима те гони.Тогава е най топло и почва жътвата

Коментар

Обичам шопската салата

Едно време хората са приемали, че зимата почва на Димитровден и свършва на Петровден, а лятото почва на Петровден и свършва на Димитровден
      mechobikov ,че има ли някой който да не я обича?Аз си я правя у нази целогодишно. Много върви с домашната троянска сливова и кайсиевата.

Тук няма ли иненници?Я бързо да се включат и ни почерпят виртуално .
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        ... най яките напивания стават е такакато срещнеш в центъра някой приятел от казармата и седнете на по бира...
        +1
        Първата бира, винаги се изпива с жестоко отвращение ...
        ... после ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Обичам шопската салата

Нали знаеш че Димитровден е на седми ноември.Герьовден винаги си е бил на шести май.Тия изцепки с календарите са ебати тъпнята.Петровден Ивановден Димитровден и др трябваше да си запазят датите а не да се местят с 13 дена

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Добър Ден !

Честит имен ден на всички празнуващи днес: Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Дима, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита.Да ви е живо и здраво името! Наздраве и на всички архитекти, инженери, техници, на строителите... и въобще на всички, които строят и кроят нещоЧудех се с какво да поздравя именниците и реших с нещо по живо> http://www.youtube.com/watch?v=nQIpR6W0WZ8
            Обичам шопската салата

Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Наздраве Коки. Днес се очертава много тежър Димитровден. Имам двама приятели и една колежка именници. Плана е да почнем да пием към два в службата и от там към 6-7-8 чса се местя при единия (той е семеен и няма да е някой луд купон) и от там в 12. оо отивам при другия на една вила на Кокаляне, където ще се унищожим от чдене и пиене и тия три работи... Притреснява ме само факта че колкото пъти се кани човек и си прави планове за големи купони и разврат, все нещо се обърква накрая... А най яките напивания стават е такакато срещнеш в центъра някой приятел от казармата и седнете на по бира...
              Космо дано да не ти се объркат плановете и да уважиш приятелите ти ,които днес са именници.. Тъй като животът е един миг ние трябва да умеем да му се наслаждаваме ! Да си създадем настроение, което превръща болката в радост, радостта в успех, а успеха в празник. Абе ние съотборниците сме си щастливи хорица въпреки ,че не сме извършили велики дела..Казвам така защото сме изпитали щастието в живота си,макар и да сме падали , но сме се изправяли и продължаваме напред .Нещо позабравено http://www.youtube.com/watch?v=EPOIS5taqA8&ob=av2e

Коментар

• Наздраве Коки. Днес се очертава много тежър Димитровден. Имам двама приятели и една колежка именници. Плана е да почнем да пием към два в службата и от там към 6-7-8 чса се местя при единия (той е семеен и няма да е някой луд купон) и от там в 12. оо отивам при другия на една вила на Кокаляне, където ще се унищожим от чдене и пиене и тия три работи... Притреснява ме само факта че колкото пъти се кани човек и си прави планове за големи купони и разврат, все нещо се обърква накрая... А най яките напивания стават е такакато срещнеш в центъра някой приятел от казармата и седнете на по бира...

Коментар

• Добър Ден !

Честит имен ден на всички празнуващи днес: Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Дима, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита.Да ви е живо и здраво името! Наздраве и на всички архитекти, инженери, техници, на строителите... и въобще на всички, които строят и кроят нещоЧудех се с какво да поздравя именниците и реших с нещо по живо> http://www.youtube.com/watch?v=nQIpR6W0WZ8

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добър ден, Мечо!
                    Добър ден на тайфата!

Интересна тема се е заформила снощи
                    Поздрав за всички участници:
                    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q8Tiz6INF7I
                    Добър ден tnm
                    http://youtu.be/fhNrqc6yvTU
                    tnm

Коментар

• Добър ден, Мечо!
                      Добър ден на тайфата!

Интересна тема се е заформила снощи
                      Поздрав за всички участници:
                      http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q8Tiz6INF7I
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                        А,смятам,че 8 от 10 жени ще го потвърдят ,но конкретната личност вече е на възраст ,така ,че говоря за образа.Хайде да го нарека тогава излъчването едно такова "първично".

Ринче, отдавна сме отчели твоята скромност, нещо повече - отчитаме и други твои качества..., АМА... "8 от 10 жени" - това е далеч от истината... Вярно, че като помисля, този МНОГО добър певец има фенки още в поколението на моята баба (лека й пръст), майка ми също му е фенка, че и аз - най-вече това негово изпълнение ми е харесало: http://vbox7.com/play:5ad6a074..., наистина е супер-изпълнител, но всички си имаме по едно "НО"... Хубаво е, че неговото "НО" му привлича фенки - вкл. в твое лице... "Първично излъчване" - ДА! Много дечица са се пръкнали от него - и това не е ново за нас... Лошо няма, де: на "първичното" залагаме, поне докато още сме "млади и зелени", а после (както и да е)...

Не мисля, че завиждам на мъжете-изпълнители, нещо повече - кефя им се, като напр. съм пускал вече това: http://www.vbox7.com/play:afe20f1c (пичът си е пич, както казваме!... ). Обичат го и кефи! Гърдите им са най-малкото, което певецът получава..., ... Мотивират НИ с песните си и ни дават онова, което ни липсва в живота...

...пак намерихме нова подтемичка за свободните минути......., приятен ден на всички!
                        Last edited by zarco; 26.10.2011, 07:07.
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Скромността краси човека .И аз съм си такава.
                          Много правилна самооценка
                          И аз много точно преценявам качествата и възможностите си
                          tnm

Коментар

А,смятам,че 8 от 10 жени ще го потвърдят ,но конкретната личност вече е на възраст ,така ,че говоря за образа.Хайде да го нарека тогава излъчването едно такова "първично".
                            Бря,

мисля, че разбрах от първия път за какво шпрехаш, ама викам да "проверя", да не съм в "грешка"

Иначе при всяка епоха обществото е дефинирало т.нар. си секс-идоли, които са различни през времената.

П.П. Все си мисля, че вместо Том Джоунс, би било по-добре за тИбя да се ориентираш към Стинг, който е популярен с т.нар. тантрически секс, предвид зодията ти. Нали беше Скорпио или пак не съм разбрал правилно - хихи
                            Last edited by marandi; 26.10.2011, 02:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              В първия си пост писа за "излъчване на секс", сега го замени със сексапил? Кое е последно, понеже според мен са 2 различни неща?

П.П. Т'ва за дет' вкара всички жени под общ знаменател, ще го пропусна ....

Коментар

Добре ,добре -вие го направихте на нищо ,но карай.Че кой не се поти -и Веско Маринов се поти!!! И наистина се е пристегнал в по-малки гащи ,ама тогава така се ходеше - наистина.Много сте критични.За жените този човек има сексапил и това е - доказана работа.Вие сте мъже и не е нужно да го харесвате.
                                В първия си пост писа за "излъчване на секс", сега го замени със сексапил? Кое е последно, понеже според мен са 2 различни неща?

П.П. Т'ва за дет' вкара всички жени под общ знаменател, ще го пропусна ....

Коментар

Working...
                                X