IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за започване на онлайн магазин

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
    Е ко е туй ся ве?
    И аз се позачудих, ама понеже и 800 ми е много си затраях

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
      ....... жената е под 1000 лева. да ми пише на лични
      Е ко е туй ся ве?

Коментар

• Продавам разработен двуезичен онлайн магазин за сувенири с афилиет програма, форум, и.т.н Няма кой да се занимава с него. Цената е под 1000 лева. да ми пише на лични
        Last edited by Pitast; 14.04.2015, 15:56.

Коментар

• Според мен НЕ-онлайн пазар няма да има в скоро време. На никого не му се плащат наеми при условие, че хората почват с един клик да си пазаруват и да им носят стоките направо вкъщи

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
            аз не съм им голяма привърженичка.никога не мога да си оцеля размера.

Много ти е широк критерия.....

Коментар

• аз не съм им голяма привърженичка.никога не мога да си оцеля размера.

Коментар

• това е нещо добро ,приятели имат онлайн магазин за телефони
                Last edited by chronos; 20.05.2015, 11:25.

Коментар

• @Jekata... то верно е... Всички избягаха. Карай, аз като остарея ще си харча пенсията онлайн.. Пардон, то пък пенсия няма да има
                  Който търси, намира. Оправдаванието всеки го носи след себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lideri-Online Разгледай мнение
                    Онлайн бизнеса е в България е достигнал пазарен дял от 5%. А до 85% както е в щатите, ще има небивал растеж близките 10 години.
                    Хора, хора ще има ли да пазаруват, особено по интернет?

Коментар

• Супер. Дали са верни данните? Според мен е дори малко повече като %.

Коментар

• Онлайн бизнеса е в България е достигнал пазарен дял от 5%. А до 85% както е в щатите, ще има небивал растеж близките 10 години.

Коментар

• Факт е Има си малко недостатъци, но като цяло си прав, че на там отиват нещата. Единствено ме дразни, че в БГ има известна "шепа" некоректни търговци, които удрят по имиджа на онлайн бизнеса. И хората като се опарят от такива недобросъвестни търговци после губят доверие в онлайн магазините. Хич не ме кефи като шепа некадърници да клатят целия бранш, но кво да се прави - балкански синдром

Коментар

• Първоначално изпратено от mpatzekov Разгледай мнение
                            Знам, че е стара темата, но нека се включа! Първо , моя позната има този магазин и знам, че е много доволна! Отделно аз сега планирам едни интересни работи, че се запалих покрай нея, ама да видим кога ще си събера мозъка и да го измисля

Иначе, много съм се чудел за платформите. Лично аз съм фен на Опън Карт или Магенто, обаче голяма играчка, докато ги настроя - хем имам технически умения. За това само да ми станат нещата с фирмата тука и си поръчвам такъв онлайн магазин -. Тя моята приятелка ме запали де. Иначе, най-добре къстъм написано решение. Верно скъпо излизат, но пък са стабилни и носят на много продукти А пък и за бедни мишоци като мен, си е по-добре с лека инвестиция в началото (нали това го пиша в investor.bg, хехехе), но все пак - нека да сведем риска до минимум. Та за тези дето питат има ли смисъл - ИМА СМИСЪЛ! Като според мен електрониката и дрехите вървят най-много - поне по себе си съдя. Даже май дрехите последно избягвам, след като получих няколко чувала вместо точни по размер блузи. Както и да е - електронни джаджи поне веднъж нещо малко си вземам обаче - я термометърче, я нещо за колата... винаги се намира
                            Темата е старичка, но и аз да се изкажа. Разбира се, че има смисъл. Онлайн пазаруването е бъдещето на шопинга.
                            Last edited by chronos; 20.05.2015, 11:28.

Коментар

• Знам, че е стара темата, но нека се включа! Първо , моя позната има този магазин и знам, че е много доволна! Отделно аз сега планирам едни интересни работи, че се запалих покрай нея, ама да видим кога ще си събера мозъка и да го измисля

Иначе, много съм се чудел за платформите. Лично аз съм фен на Опън Карт или Магенто, обаче голяма играчка, докато ги настроя - хем имам технически умения. За това само да ми станат нещата с фирмата тука и си поръчвам такъв онлайн магазин. Тя моята приятелка ме запали де. Иначе, най-добре къстъм написано решение. Верно скъпо излизат, но пък са стабилни и носят на много продукти А пък и за бедни мишоци като мен, си е по-добре с лека инвестиция в началото (нали това го пиша в investor.bg, хехехе), но все пак - нека да сведем риска до минимум. Та за тези дето питат има ли смисъл - ИМА СМИСЪЛ! Като според мен електрониката и дрехите вървят най-много - поне по себе си съдя. Даже май дрехите последно избягвам, след като получих няколко чувала вместо точни по размер блузи. Както и да е - електронни джаджи поне веднъж нещо малко си вземам обаче - я термометърче, я нещо за колата... винаги се намира
                              Last edited by chronos; 20.05.2015, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Аз пък се чудя, вибратор ли да си купя или невибратор

това даже го пропуснах....
                                I love things that seem impossible!

Коментар

Working...
                                X