Първоначално изпратено от БОГ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за започване на онлайн магазин
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение....... жената е под 1000 лева. да ми пише на лични
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеаз не съм им голяма привърженичка.никога не мога да си оцеля размера.
Много ти е широк критерия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lideri-Online Разгледай мнениеОнлайн бизнеса е в България е достигнал пазарен дял от 5%. А до 85% както е в щатите, ще има небивал растеж близките 10 години.
Коментар
-
Факт е Има си малко недостатъци, но като цяло си прав, че на там отиват нещата. Единствено ме дразни, че в БГ има известна "шепа" некоректни търговци, които удрят по имиджа на онлайн бизнеса. И хората като се опарят от такива недобросъвестни търговци после губят доверие в онлайн магазините. Хич не ме кефи като шепа некадърници да клатят целия бранш, но кво да се прави - балкански синдромКойто търси, намира. Оправдаванието всеки го носи след себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpatzekov Разгледай мнениеЗнам, че е стара темата, но нека се включа! Първо , моя позната има този магазин и знам, че е много доволна! Отделно аз сега планирам едни интересни работи, че се запалих покрай нея, ама да видим кога ще си събера мозъка и да го измисля
Иначе, много съм се чудел за платформите. Лично аз съм фен на Опън Карт или Магенто, обаче голяма играчка, докато ги настроя - хем имам технически умения. За това само да ми станат нещата с фирмата тука и си поръчвам такъв онлайн магазин -. Тя моята приятелка ме запали де. Иначе, най-добре къстъм написано решение. Верно скъпо излизат, но пък са стабилни и носят на много продукти А пък и за бедни мишоци като мен, си е по-добре с лека инвестиция в началото (нали това го пиша в investor.bg, хехехе), но все пак - нека да сведем риска до минимум. Та за тези дето питат има ли смисъл - ИМА СМИСЪЛ! Като според мен електрониката и дрехите вървят най-много - поне по себе си съдя. Даже май дрехите последно избягвам, след като получих няколко чувала вместо точни по размер блузи. Както и да е - електронни джаджи поне веднъж нещо малко си вземам обаче - я термометърче, я нещо за колата... винаги се намираLast edited by chronos; 20.05.2015, 11:28.
Коментар
-
Знам, че е стара темата, но нека се включа! Първо , моя позната има този магазин и знам, че е много доволна! Отделно аз сега планирам едни интересни работи, че се запалих покрай нея, ама да видим кога ще си събера мозъка и да го измисля
Иначе, много съм се чудел за платформите. Лично аз съм фен на Опън Карт или Магенто, обаче голяма играчка, докато ги настроя - хем имам технически умения. За това само да ми станат нещата с фирмата тука и си поръчвам такъв онлайн магазин. Тя моята приятелка ме запали де. Иначе, най-добре къстъм написано решение. Верно скъпо излизат, но пък са стабилни и носят на много продукти А пък и за бедни мишоци като мен, си е по-добре с лека инвестиция в началото (нали това го пиша в investor.bg, хехехе), но все пак - нека да сведем риска до минимум. Та за тези дето питат има ли смисъл - ИМА СМИСЪЛ! Като според мен електрониката и дрехите вървят най-много - поне по себе си съдя. Даже май дрехите последно избягвам, след като получих няколко чувала вместо точни по размер блузи. Както и да е - електронни джаджи поне веднъж нещо малко си вземам обаче - я термометърче, я нещо за колата... винаги се намираLast edited by chronos; 20.05.2015, 11:28.Който търси, намира. Оправдаванието всеки го носи след себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз пък се чудя, вибратор ли да си купя или невибратор
това даже го пропуснах....I love things that seem impossible!
Коментар
Коментар