IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за започване на онлайн магазин

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Useful - http://www.biznesidei.bg/chlenove/on...sega-1201.html

Коментар

• Първоначално изпратено от victory1010 Разгледай мнение
      Здравейте,

Да споделя и аз малко полезна информация: попаднах на тази статия и според мен е написана директно и откровено от личен опит за стартирането на онлайн магазин за търговия http://bigsalebg.com/blog/4-klu4ovi-...rnet-turgoviq/
      Като се поразрових в сайта на източника авторът дори изпраща безплатно електронно копие на книгата си за еCommerce при абониране
      А сайта явно е нов http://bigsalebg.com за безплатни обяви, но с доста свеж дизайн и блог за Успешни продажби. Поне пише, че няма лимити за обяви (както сещате се кой) и всичко е фрии.

Успех на всички!
      Пич, няма нищо срамно да си рекламираш бизнеса. Успех ти пожелавам, ама давай го малко по-директно
      #dagoduhatbednite

Коментар

• Полезна статия при стартиране на онлайн магазин

Здравейте,

Да споделя и аз малко полезна информация: попаднах на тази статия и според мен е написана директно и откровено от личен опит за стартирането на онлайн магазин за търговия http://bigsalebg.com/blog/4-klu4ovi-...rnet-turgoviq/
        Като се поразрових в сайта на източника авторът дори изпраща безплатно електронно копие на книгата си за еCommerce при абониране
        А сайта явно е нов http://bigsalebg.com за безплатни обяви, но с доста свеж дизайн и блог за Успешни продажби. Поне пише, че няма лимити за обяви (както сещате се кой) и всичко е фрии.

Успех на всички!

Коментар

• FACEБОЙКО - Гига Лайк

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Като имаш 500 лайка и пуснеш нещо, и ако не си платиш допълнително фейсбук ще го прати до да кажем между 50 и 100 човека.

https://www.youtube.com/watch?v=pqNdh714P5g

Коментар

• Нормално е да си платиш - все пак това е реклама (без значение дали рекламираш продукт или уеб страница)

Коментар

• Първоначално изпратено от kita Разгледай мнение
              За онлайн магазините страницата във фейсбук е просто задължителна. Ако, например имаш 500 лайка, значи всеки продукт, който качиш ще бъде видян минимум от 500 човека. Както и да е, мен онлайн магазините ме интересуват най-вече като клиент, и като такъв искам да знам от къде и какво купувам, както и кои сайтове се коректни и кои не.
              Всъщност няма да е зле да се направи подобна темичка - всеки да споделя отзиви от поръчките си в различни сайтове..
              Като имаш 500 лайка и пуснеш нещо, и ако не си платиш допълнително фейсбук ще го прати до да кажем между 50 и 100 човека.

Коментар

• Магазините

Електроника пазарувам от razlichnobg.com все пак е български, а
                старите си вещи продавам в olx

Коментар

• Ебаси готината спам тема - хайде всички си пуснете линкове към магазините...

Коментар

• Разгледай произволни онлайн магазини и ще добиеш представа, Фейсбук е задължителен, а и Туитер вече привлича доста хора и спомага да те намерят по-бързо при сърч в Гугъл

Коментар

• Първоначално изпратено от kita Разгледай мнение
                      Всъщност няма да е зле да се направи подобна темичка - всеки да споделя отзиви от поръчките си в различни сайтове..
                      има подобна тема тук .................... трябва да си я намериш...
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• За онлайн магазините страницата във фейсбук е просто задължителна. Ако, например имаш 500 лайка, значи всеки продукт, който качиш ще бъде видян минимум от 500 човека. Както и да е, мен онлайн магазините ме интересуват най-вече като клиент, и като такъв искам да знам от къде и какво купувам, както и кои сайтове се коректни и кои не.

Коментар

• определено.първо се започва с реклама във facebook.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo_dechev Разгледай мнение
                            .Целта е да си имаш фейсбук страници да си платиш там за реклама,да си имаш магазин и уебсайт

То без facebook , търговия не се прави!

Коментар

• освен онлайн трябва да имаш и истински магазин.Отворете си фирма за да ви е мирно и спокойно ! В момента най-много вървят аксесоарчетата за телефони например .Целта е да си имаш фейсбук страници да си платиш там за реклама,да си имаш магазин и уебсайт.Ако стоките ти не са китайски ставаш още по-популярен.Препоръчвам ЕООД фирма да се отвори.
                              Last edited by chronos; 20.05.2015, 11:25.
                              Само Реал Мадрид

Коментар

• Първоначално изпратено от Balcerovich Разгледай мнение
                                Според мен НЕ-онлайн пазар няма да има в скоро време. На никого не му се плащат наеми при условие, че хората почват с един клик да си пазаруват и да им носят стоките направо вкъщи
                                Ще има и офлайн и онлайн... Не бива да се надценява онлайн търговията. Има предимства, но има нюанси - понякога изглежда измамно лесна и евтина...

Коментар

Working...
                                X