IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усещате ли идващия глобален крах ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купувайте акции!!!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Стига си ревал.
      Нито колело караш, нито вече можеш да се катериш по череши.

П.П. Ти ме подсети - бели череши не съм ял от не помня кога....
      Това ми беше единия от любимите компоти.
      Прав си, ама шест лева кило череши... Много бе!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Кажи гигов, кой е виновен за това?
        Глобалното затопляне! Кой друг?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Усещам идващият глобален крах!
          Днес се разходих по пазара. ЕДИНСТВЕНИТЕ череши бяха по ШЕСТ лева килото!!!! Квой туй бе!!! Кога бях малък ядях черешите от дървото над входната врата. Ако не беше узряла тази череша, отивах при някой приятел с узряла череша. Или качвахме колелетата и отивахме да ядем бели череши по старото държавно шосе на Девети километър. Кви пари, кви шест лева?
          Че то тука по нашенско пак има череши край пътя. Ама едно време черешите бяха по сладки
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Днес се разходих по пазара. ЕДИНСТВЕНИТЕ череши бяха по ШЕСТ лева килото!!!! Квой туй бе!!! Кога бях малък ядях черешите от дървото над входната врата. Ако не беше узряла тази череша, отивах при някой приятел с узряла череша. Или качвахме колелетата и отивахме да ядем бели череши по старото държавно шосе на Девети километър. Кви пари, кви шест лева?
            Стига си ревал.
            Нито колело караш, нито вече можеш да се катериш по череши.

П.П. Ти ме подсети - бели череши не съм ял от не помня кога....
            Това ми беше единия от любимите компоти.

Коментар

Кажи гигов, кой е виновен за това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Абсолютно никакъв крах не идва!!! Идва много силен и мощен глобален икономически подем!!!!!!
                Така е. Оживлението се вижда вече. Май трябва да купуваме акции.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Усещам идващият глобален крах!

Коментар

• Да бе да- лихвите по депозитите бяха 10% процента, а сега са 6%- ти къде гледаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Форексов , а лихвите все падат
                      Това къде, Кире? Къде гледаш? Аз това което виждам е, че все повече хора и фирми търсят кредити на живот и смърт.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форексов , а лихвите все падат

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Абсолютно никакъв крах не идва!!! Идва много силен и мощен глобален икономически подем!!!!!!
                          Разбира се, шемата. Златото расте, а бфб-то пада. Всички които са ме послушали са в подем. Как човек да не е оптимист?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Абсолютно никакъв крах не идва!!! Идва много силен и мощен глобален икономически подем!!!!!!
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• КЪДЕ Е СПЕКО???ВЕЧЕ И ЛИПСВА ЦЯЛ МЕСЕЦ МИНА И НИКОЙ НЕ ПИШЕ ЗА КРАЯ НА СВЕТА

Коментар

• Пак са те изтървали да го еба...

Коментар

Working...
                                X