Купувайте акции!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усещате ли идващия глобален крах ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСтига си ревал.
Нито колело караш, нито вече можеш да се катериш по череши.
П.П. Ти ме подсети - бели череши не съм ял от не помня кога....
Това ми беше единия от любимите компоти.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеКажи гигов, кой е виновен за това?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеУсещам идващият глобален крах!
Днес се разходих по пазара. ЕДИНСТВЕНИТЕ череши бяха по ШЕСТ лева килото!!!! Квой туй бе!!! Кога бях малък ядях черешите от дървото над входната врата. Ако не беше узряла тази череша, отивах при някой приятел с узряла череша. Или качвахме колелетата и отивахме да ядем бели череши по старото държавно шосе на Девети километър. Кви пари, кви шест лева?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Днес се разходих по пазара. ЕДИНСТВЕНИТЕ череши бяха по ШЕСТ лева килото!!!! Квой туй бе!!! Кога бях малък ядях черешите от дървото над входната врата. Ако не беше узряла тази череша, отивах при някой приятел с узряла череша. Или качвахме колелетата и отивахме да ядем бели череши по старото държавно шосе на Девети километър. Кви пари, кви шест лева?
Нито колело караш, нито вече можеш да се катериш по череши.
П.П. Ти ме подсети - бели череши не съм ял от не помня кога....
Това ми беше единия от любимите компоти.
Коментар
-
Днес се разходих по пазара. ЕДИНСТВЕНИТЕ череши бяха по ШЕСТ лева килото!!!! Квой туй бе!!! Кога бях малък ядях черешите от дървото над входната врата. Ако не беше узряла тази череша, отивах при някой приятел с узряла череша. Или качвахме колелетата и отивахме да ядем бели череши по старото държавно шосе на Девети километър. Кви пари, кви шест лева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАбсолютно никакъв крах не идва!!! Идва много силен и мощен глобален икономически подем!!!!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Усещам идващият глобален крах!
Днес се разходих по пазара. ЕДИНСТВЕНИТЕ череши бяха по ШЕСТ лева килото!!!! Квой туй бе!!! Кога бях малък ядях черешите от дървото над входната врата. Ако не беше узряла тази череша, отивах при някой приятел с узряла череша. Или качвахме колелетата и отивахме да ядем бели череши по старото държавно шосе на Девети километър. Кви пари, кви шест лева?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФорексов , а лихвите все падатСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАбсолютно никакъв крах не идва!!! Идва много силен и мощен глобален икономически подем!!!!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар