Първоначално изпратено от stkv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор за закупуване на Самолети - BOING 747
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеstkv мерси, а ти от какво разбираш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеИдеята ми е закупуване на няколко самолета които да извършват полети примерно NY - LONDON или пък Лас Вегас( или Лос Анджелис - забравих от къде беше ) - Токио - имаше и такова търсене - която оферта ми хареса повече. Освен това - това е единственния самолет който може да прелети от България до USA без презареждане и ако има хора за натам - могат и от тука да се извършват полети - иначе полета от българия до USA продължава повече от 24 ч. с няколко прехвърляния - така времето се съкращава поне наполовина . Мисля, че това е супер бизнес!
Да.. интересна тема..
1) Надявам се да имаш в предвид BOEING 747...защото BOING 747 звучи като китайско менте..
2) Вътрешните линии, поне в САЩ са проблемни за не базирани в САЩ компании. VIRGIN се опитват с тяхния Virgin America, нещата доколкото си спомням не вървят бързо въобще..
3) Аз сън пътувал с Балкан, когато летяха и не беше чак толкова зле. Да имаш араби, но не беше проблем в повечето случаи.
4) Това дето сега полета бил повече от 24 часа е малко не вярно - 7-8 часа от NY франкфурт, прага или варшава или друг град, 2-4 часа престой, 2-3 часа най-много до софиа = 11 - 15 часа.. Разбира се че има изключения, но наистина отнема толкова
Аз не разбирам от аеролинии и не мога да те посъветвам повече, Знам, че е много волатилен и рискован бизнес и в повечето случаи не достатъчно възвращаем... Както и да е успех, макар и да съм доста скептичен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеБез музика неможе, така че с тази песен ти пожелавам успех http://www.youtube.com/watch?v=JU-lA...eature=related
Коментар
-
Без музика неможе, така че с тази песен ти пожелавам успех http://www.youtube.com/watch?v=JU-lA...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеот мен 20, че 100 ще ми дойдат в повечко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Kато видя подобна тема и съм сигурен че е забъркан д-р черкезов, дорже и подобни.
Ха-хаааа!
Айде да ме запознаеш с аватара ти! Много ще го факам, обещавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
забавна тема а заглавието кърти направо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениеза още трева ли?
забавна тема а заглавието кърти направо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИ аз ще вляза със 100 лвНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар