То тогава други не летяха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор за закупуване на Самолети - BOING 747
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеза да ти помогна, за да не съжаляваш цял живот че не си имал възможност да ги реализираш! Чрез моя тежък проект, твойте идея могат да хванат дикиш, както се казва!
Както казах не съжалявам, дори ще се радвам да се осъществят идеите ми, дори и след 10 г. Защото със темпото на развитието на технологиите съм сигурен че моите идеи ще се реализират до 10г. За да не съм голословен една от идеите ми беше за 3-измерно кино - още от преди 2000г - реализирана. Така че не се и съмнявам, че и другите ми идеи ще се осъществят, и а дано...Last edited by luboil; 05.02.2011, 00:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеСподели си идейте ако искаш на личен. Така и така скоро ще стигна до фонд, мога и с твойте проекти да се нагърбя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕхеее,
голям бъзик си правите тука...
Детето си има някакви мечти и се е престрашил да ги осветли
Аз си спомням, че преди 7-8 г имах 2-3 гениални идеи относно интернет сърфирането/софтуерите, но не съм ги споделил с никого по много причини и най-важните: в бг няма достатъчен потенциал за тяхното осъществяване, ако съм примерно цео на гугле или майкрософта е вече друго, но тука само усмивки Както се развиват нещата в ай ти сектора, предполагам, че до 5-10 г моите идеи ще ги има. Мен това не ме притеснява, дори ще ме рада след време да видя идеите си реализирани, дори и с закъснение от 15 г, дори и от някой друг.
Та оставете момчето да си мечтае, нищо лошо няма в мечтитеИскате да инвестирате в нов Боинг 747?
Защо не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЛетял съм в /руски/самолет с правостоящи между седалките.
А съм летял и с такъв, дето, ако имаше 10000 чарка, 20000 от тях дрънчаха всеки за себе си и за комшията, ама, като кацна, не бяха останали сили и нерви на публиката за ръкоплескАния, таковата
и срамота за рашъните поне една водка да дадат
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми разбирам от хора.. Ако не си се постарал дори да напишеш BOEING правилно, шансовете твоите планова да станат реалност отиват към нула..
Аз разбирам и от форекс!Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
Защо не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениесъвсем честно казано: мисля, че си се напушил яко
голям бъзик си правите тука...
Детето си има някакви мечти и се е престрашил да ги осветли
Аз си спомням, че преди 7-8 г имах 2-3 гениални идеи относно интернет сърфирането/софтуерите, но не съм ги споделил с никого по много причини и най-важните: в бг няма достатъчен потенциал за тяхното осъществяване, ако съм примерно цео на гугле или майкрософта е вече друго, но тука само усмивки Както се развиват нещата в ай ти сектора, предполагам, че до 5-10 г моите идеи ще ги има. Мен това не ме притеснява, дори ще ме рада след време да видя идеите си реализирани, дори и с закъснение от 15 г, дори и от някой друг.
Та оставете момчето да си мечтае, нищо лошо няма в мечтите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Learn how to win in FX :) Разгледай мнение1997г.съм пътувал от София до Ню Йорк с нашата авиокомпания без презареждане и билета в 2 посоки беше около 600-700 долара.На отиване,самолета беше фрашкан с араби и разни други и съвсем малко българи.Така беше претоварен,че цяло чудо е как излетяхме.Като кацнахме всички араби взеха да ръкопляскат. На връщане май бяхме полупразни. 5-6 чужденци и 10 българи.Незнам колко рентебилен е бил този курс.
нищо лично, ама колко пъти си летял със самолет, че се впечатляваш от тези пляскания при кацането?
А как разбра, че сте претоварени, по 2-ма на седалка ли бяхте? Аи по-сериозно, като не знаеш как, с колко, се претоварва самолет не се излагай да коментираш.
Коментар
Коментар