И аз ще вляза със 100 лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор за закупуване на Самолети - BOING 747
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеРазбира се, вие за какъв ме имате?!
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеРазбира се, вие за какъв ме имате?!
Винаги сигурността на хората за мен е на преден план! Не мога да си позволя да договарям втора употреба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеСлед секунди ще теглят Тото-2,мисля да спечеля джакпота и ще ти дам за първата вноска от лизинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениечисто нови ли?
Винаги сигурността на хората за мен е на преден план! Не мога да си позволя да договарям втора употреба.Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
Защо не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеСъс 100М Еуро, ще вземем 3 самолета на лизинг!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеСъс 100М Еуро, ще вземем 3 самолета на лизинг!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеНямам авиокомпания, нито терминал, но всичко съм съгласувал с хората от които зависи, само да се появи инвеститор с 100 - 150М и всичко ще бъде договорено!
отделно, че 747 струва към 350 милиона долара, а теб 100-150 само те оправят, и това си договорил де
може ли да попитам в коя кръчма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеНямам авиокомпания, нито терминал, но всичко съм съгласувал с хората от които зависи, само да се появи инвеститор с 100 - 150М и всичко ще бъде договорено!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениеа ти като си сериозен, кажи от коя авио компания си?
има 1 законодателство, според което само от home hub летището ти може да извъшваш трансгранични полети. имаш ли запазен терминал някъде, че да имаш т. нар. home hub?
или да постваме тази тема в бисери и вицове?Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
Защо не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеГотов си, пич: Вече си освободих гаражето от голф-а, моем приБра, има-нема, пет Боинг-а вътре.
Ма най-добре, да е Airbus A380 , оти вози повеке матриял наведнъж и /забележи!/ също прелита Атлантика наведнъж. няа са лъжем, басиИскате да инвестирате в нов Боинг 747?
Защо не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеОбявата е сериозна, моля само за сериозни и ангажиращи предложения!
има 1 законодателство, според което само от home hub летището ти може да извъшваш трансгранични полети. имаш ли запазен терминал някъде, че да имаш т. нар. home hub?
или да постваме тази тема в бисери и вицове?
Коментар
Коментар