Реших и аз да се изкажа по темата, щото ми се стори интересна. В парцел в София, както знаете притежавам нова и стара къща. Старата е от 1934г.и в нея събирам стари битови мебели, уреди и всякакви вехтории от началото на миналия век. Та там имам стара готварска печка на дърва, която тежи повече от 80кг. Доскоро пушеше и ми правеше лошо впечатление, но след като викнах коминочистачи и изчистиха стария комин, печката не отделя никакъв излишен пушек, дори като сложа пелети или въглища в нея. Върху нея за декорация съм сложил стар свещник, немска метална ютия от 19в. и стар голям чайник в който винаги имам топла вода. Откак е почистен комина, няма никакви пушеци, въпреки, че в момента монтирам висока тръба с шапка, за да не пречи дима на околните нови кооперации. До момента никой не се е оплакал от съседите.
Новата къща е с външна топлоизолация, чилъри, най-съвременни технологии, които все още не съм изпробвал, защото не живея в нито едната от двете сгради. Посетих обаче наскоро THE MALL, където гледах новата серия на "междузвездни войни". Лошо впечатление ми направи тоалетните, където вече повечето батерии на фотоклетки бяха преебани и не работеха! В най-модерния фитнес на балканите където съм абонат "PULS PLATINUM", уж се поддържа ниво на кислород автоматично, но се потих като прасе на бягащата пътека, а половината монитори на бягащите пътеки бяха преебани и или имаха щрихи по монитора или звездички или блицове. Помислих си, че старите изпитани технологии като старата ми готварска печка в старата къща, старата газена лампа или старата ютия, са много по-надеждни уреди от новите ташаци за много пари. Та така......
Новата къща е с външна топлоизолация, чилъри, най-съвременни технологии, които все още не съм изпробвал, защото не живея в нито едната от двете сгради. Посетих обаче наскоро THE MALL, където гледах новата серия на "междузвездни войни". Лошо впечатление ми направи тоалетните, където вече повечето батерии на фотоклетки бяха преебани и не работеха! В най-модерния фитнес на балканите където съм абонат "PULS PLATINUM", уж се поддържа ниво на кислород автоматично, но се потих като прасе на бягащата пътека, а половината монитори на бягащите пътеки бяха преебани и или имаха щрихи по монитора или звездички или блицове. Помислих си, че старите изпитани технологии като старата ми готварска печка в старата къща, старата газена лампа или старата ютия, са много по-надеждни уреди от новите ташаци за много пари. Та така......
Коментар