ако разчистят циганските гета, дето горят найлон, пластмаса, гуми и дори гипсокартони, лично ще си зазидам Камината на дърва!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се забранят ли печките на дърва в градовете ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Е не живееше ли там елито на София?И тия квартали не бяха ли елитни????
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеА забелязахте ли какво беше сутринта в южните квартали в София! Някакъв ад!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Накрая стигаме до това, че ако искам да променя нещо, трябва просто да се разкарам, което е отвратително дори да си го помисля....
Крайно време е хората от гетоизираните квартали да съдят общината за нанесени материални щети, ако не могат да продадат домовете си на разумна пазарна цена !!! ЗАЩО напримерно аз да търпя фактически щети и загуби на стойност десетки Б, защото общинските власти не благоволяват да прилагат законите и да изпълняват служебните си задължения?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Трябва. Но поне аз не съм оптимист, че ще се намери кмет, който да се лиши от гласовете на десетките хиляди притежатели на печки и стари автомобили.
Виж, че в София дори не искат да ги накарат да си сложат филтри на комините.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Трябва. Но поне аз не съм оптимист, че ще се намери кмет, който да се лиши от гласовете на десетките хиляди притежатели на печки и стари автомобили.
Виж, че в София дори не искат да ги накарат да си сложат филтри на комините.
Българин и ром си купуват два еднакви, огледални апартамента на един етаж. След половин година ромът вика на българина
- Комши, моят апартамент струва два пъти повече от твоя.
- Е, как – викнал българинът – Това е абсурдно, двата апартамента са огледални, купихме ги по едно и също време и двата са обзаведени по сходен начин, как така?!?
- А-а-а, така, така – казал циганинът – Аз имам българин за съсед, ти имаш ром...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПичове,няма смисъл да откриваме топлата вода,просто трябва да се копират добрите практики,а не сега да ги измисляме.
Виж, че в София дори не искат да ги накарат да си сложат филтри на комините.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеhemilio - трябва закон на национално, държавно ниво а не практики и някой "обективно" да определи кои са лоши и кои добри и ще се копират. А платеното паркиране трябва да се забрани с този закон, защото е рекет.
То живота в една добре изразена демокрация си е чист рекет.
Но това явно е начина да се получават нещата добре.
Плаща се за всичко,за да не те дразни нищо.
В западния свят към който всички сме се втурнали,всичкото паркиране е платено!!!(дори в паркингите на моловете)Last edited by hemilio; 02.02.2017, 01:33.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
power grid - само с гаражи и паркоместа не става, не може да имаш гараж и паркомясто навсякъде където ще ходиш с автомобил...трябват си паркинги за автомобилите, но те струват пари и не е редно да ги плащат пешеходците или пък автомобилистите. Паркингите трябва да се плащат от СТРОИТЕЛИТЕ които презастрояват, т.е. ПРЕЗАСТРОИТЕЛИТЕ трябва да плащат паркингите.Но това ще вдигне цената на презастроителството а всички презастроители са големи връзкари и са в много близки роднински отношения с общинските власти.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУф, и що реши, че аз съм против това с таралясниците, дето го предлагаш? Кой е казал, че трябва всеки олигофрен да паркира където му е кеф? Много ясно, че общината трябва да се намеси - едва ли има нормален човек, който да иска друго, макар че талибани колкото щеш!
А за АЕЦ-а и т.н. да му мислят хората там - те с нищо не влияят на моите комшии в София. Ако някой в Козлодуй или Гълъбово (най-мръсният град в Европа) се оплаче - да, бих го разбрал и подкрепил, но не и моите съседи! Толкоз - в случая вадиш супер измислени аргументи, които нямат общо с темата и ти е под нивото да го правиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИ на платен паркинг ли не искаш да може, или искаш да няма и платени паркинзи... Или кво искаш, г-не софийски не-цървул? Квото искаш - това правим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеАма вие си живейте с ромите и мръсотията, така и така сте свикнали, ако се преместите, ще занесете и навиците на новото място, а това няма да е добре за хората там.
На мен думата ми беше за децата на съфорумеца, че той и жена му трябва да помислят за следващите години - градина, училище, среда.
Много е забавно да чета по другите теми как тукашните крупни инвестори се надлъгват кой какви успехи има по борси, чупи статистики, брои богатства и пр. И как живее с цигани. Нали...
По целия свят има и е имало хубави квартали (в случая за отглеждане на деца), средни, лоши и гета. И всеки се разполага според чергата. Така и трябва да бъде. Гетото си е гето, там винаги е мръсно и престъпността е висока. Който може да си позволи, се маха.
Коментар
Коментар