IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Богат човек"... Що е то??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Нещо не разбирам за какво спорите ...?
    Дон ЧиЧи - и аз не разбирам за какво спорят младите???
    И в Италия и у България Добрия заварчик взима Добри пари!!!
    В Италия ако е 5.000 EUR у нас е 5.000 BGN - което пак си е добре!
    А за адвокатите - раделението е още по изгодно - ама в полза за нашите си!!!
    В България - ДОБРИТЕ адвокати са много по-малко отколкото в UK!!! - та за това невиждам нищо лошо.
    С времето това ще се изглади (съотношението добри/лоши адвокати) ама иска време ....
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Аз съм "стар" за тез оферти (в смисъл "закотвен съм" да живея в БГ поне още 7г.), но за младите 22-28г са си О.К.
      Що бе...да не те преследват зад граница..
      За младите направо ме ...
      За тези заплати търсят кадри с бакалаварска от Оксфорд и магистратура от Харвард...и 10 год стаж ...
      Това да не ти е на ББ "Калинка литнала, литнала и паднала..."

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Доста хора ми казват , че съм луд и затова ще ти отговоря.....
        Първата оферта , като изключение, потвърждава правилото...
        Следващите две са под долната граница на изключението...
        ПеКа, да ти кажа честно - няма да те огрее....
        и при мен и на работа на Острова...
        Успех все пак.....за работата !!!
        Аз съм "стар" за тез оферти (в смисъл "закотвен съм" да живея в БГ поне още 7г.), но за младите 22-28г са си О.К.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
          Колега, що говориш като луда с пу.ката си ?

http://forex.finance5.bg/viewtopic.php?f=16&t=2321

Доста хора ми казват , че съм луд и затова ще ти отговоря.....
          Първата оферта , като изключение, потвърждава правилото...
          Следващите две са под долната граница на изключението...
          ПеКа, да ти кажа честно - няма да те огрее....
          и при мен и на работа на Острова...
          Успех все пак.....за работата !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
            Ша я схванеш като загубиш пари заради некадърен такъв
            Стига бе, не ме кълни! Кво съм ти направил?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Нещо не разбирам за какво спорите ...?
              Във Великобритания, над 1500 чисто си лепят шапките в тавана....ако работят и двамата...Вярно, има заплати по 10-12 К лири, но те са супер изключения...

Какво значи богат - кралицата се оплаква , че е обедняла...защото издръжката на замъка и е много скъпа - тя бедна ли е ???
              Позната със собствена изплатена къща е в стрес, че децата няма да имат пари за колежа в който заслужават да учат и ще ги праща в САЩ...тя богата ли е ???

охххх, ако мога да си окопавам градинката на 99 год къща в южна Англия, няма да откажа....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Абе нали знаете, че разликата между lawyer и liar не е много голяма. Аз лично трудно я схващам на слух....
                Ша я схванеш като загубиш пари заради некадърен такъв

Коментар

Ей-ти го най-масовия ЛОЙЪР - и започват от 10к лири ЕДВА
                  Абе нали знаете, че разликата между lawyer и liar не е много голяма. Аз лично трудно я схващам на слух....
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Явчо Джафчо, мамин 'талянски клепарчо:
                    http://www.mysalary.co.uk/average-salary/Barrister_306
                    Ей-ти го най-масовия ЛОЙЪР - и започват от 10к лири ЕДВА

Знаеш ли колко е само подоходния му данък? До 40к е 20%, над 40к е 40%. Хайде честито помиярчо
                    Те точно тия както ги редиш за заможни са едни най-обикновени помияри като тебе (и заварчиците на мъжо на мама ти)

ПП: Да донесеш и на мен едно колело от Италия - ама искам да е БМВ и да е ЗДРАВО - знам че се сещаш защо

Коментар

Мъжо на мама ти ако плаща по 5000Е на заварчици - е готов фалитко като тебе Ама ти пак вервай де, без лековерни няма да мине. Човека се е направил на голям - видял е пуделче насреща.

Относно адвокатската професия - имам ги тъкмо тримца и все в Лондон да му се не види, има такова разнообразийце че чак в един момент се чуди човек защо толкова рядко някой успява да извади над 40к лири годишно от тая професийка...

И понеже си КУХ - ето ти да ми обясниш ТИ какво е адвокат:
                      http://en.wikipedia.org/wiki/Advocate

Айде кухавелчо, следващия път като идеш на гости на майка си - пак довлечи някой велосипед да продаваш на старо хахахаха
                      Кажи какво е МЕNTAL HEALT ADVOCAT от примера ти.

Childcare Advocate

Learning Disability Advocate

Advocate/Educator

DIGITAL SWITCHOVER ADVOCATE

Защото гледаш заплатите на горните, Мирчо.

И колко пъти трябва да те баннат, за да разбереш, че не те искат тук.

За един месец пишеш по толкова мнения колкото, нормален човек за година, май ти си тоя без работа.

Цилия интернет флоодиш, ясен си колко си зает наистина с форекс арбитражите ти.
                      Last edited by javcho; 06.12.2010, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                        Jamie пак стана за смях.

Ти къде си учил английски?

Я провери какво е ADVOCATE и какво е LAWYER, че първото няма нищо общо с правото май?

После провери за LAWYER заплатите.

Такава излагация не бях виждал отдавна.

Я ми преведи каква адвокатска специалност е Mental Health Advocate. Има я в твоя пример.

Относно аптекарите не случайно съм казал за Германия за другите държави на споря. В германия има много малко аптеки в 1 град. Изискванията са жестоки.

А за Италия ти не ме разсмивай. Защото информациата ми е от мъжа на майка ми. Той има фаобрика и работниците му са точно каквито съм написал. Освен да не знае какви зплати плаща.

Мъжо на мама ти ако плаща по 5000Е на заварчици - е готов фалитко като тебе Ама ти пак вервай де, без лековерни няма да мине. Човека се е направил на голям - видял е пуделче насреща.

Относно адвокатската професия - имам ги тъкмо тримца и все в Лондон да му се не види, има такова разнообразийце че чак в един момент се чуди човек защо толкова рядко някой успява да извади над 40к лири годишно от тая професийка...

И понеже си КУХ - ето ти да ми обясниш ТИ какво е адвокат:
                        http://en.wikipedia.org/wiki/Advocate

Айде кухавелчо, следващия път като идеш на гости на майка си - пак довлечи някой велосипед да продаваш на старо хахахаха

Коментар

Явчо-Джафчо - ти си бил на туризъм мойто момче.
                          Нито си работил в тия браншове нито нищо - като си видял един богат собственик на аптека и си решил че всичките са милионери.
                          Хеле за италианския заварчик и фрезист искрено ме размя ама нейсе, вярвай си там не ми пречиш

ПП: Понеже си много отворен - я провери колко получава средно един адвокат в Лондон - да не се окажеш опулен неприятно

http://www.jobisjob.co.uk/advocate/jobs
                          Jamie пак стана за смях.

Ти къде си учил английски?

Я провери какво е ADVOCATE и какво е LAWYER, че първото няма нищо общо с правото май?

После провери за LAWYER заплатите.

Такава излагация не бях виждал отдавна.

Я ми преведи каква адвокатска специалност е Mental Health Advocate. Има я в твоя пример.

Относно аптекарите не случайно съм казал за Германия за другите държави на споря. В германия има много малко аптеки в 1 град. Изискванията са жестоки.

А за Италия ти не ме разсмивай. Защото информациата ми е от мъжа на майка ми. Той има фаобрика и работниците му са точно каквито съм написал. Освен да не знае какви зплати плаща.
                          Last edited by javcho; 06.12.2010, 20:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                            Добре в грешка съм.

1 година съм бил в Германия.
                            6 месеца в UK
                            Майка ми живее в Италия от 94. Ходил съм незнам колко пъти.
                            В Швейцария и Австрия когато живеех в Германия съм бил всяка събота и неделя с изключение само на 3-4.

Имам по над 100 познати без българите в горепосочените държави. Главно финасов сектор и адвокати.

Айде да имам лека предства кой как се облича, каква кола има, къде живее и т.н.

Има много нища, които от Интернет не могат да се научат.

Например в Германия всеки, който има Аптека е милионер. Но човек ,който не е живял и не знае броя на аптеките и как точно работят, какви лекарства продават, няма как да го знае това от България.

Други странни примери, добър заварчик или фрезист в Италия, взима около 5000Е.

И да не тръгнат сега всички към тези държави, защото това е за местни, за българите заплатите са други.

Явчо-Джафчо - ти си бил на туризъм мойто момче.
                            Нито си работил в тия браншове нито нищо - като си видял един богат собственик на аптека и си решил че всичките са милионери.
                            Хеле за италианския заварчик и фрезист искрено ме размя ама нейсе, вярвай си там не ми пречиш

ПП: Понеже си много отворен - я провери колко получава средно един адвокат в Лондон - да не се окажеш опулен неприятно

http://www.jobisjob.co.uk/advocate/jobs

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                              абе тука сме смешни всички просто, вчера гледах по fine living network ниакакво предаване миллион долар роомс, как живеиат хората просто....едната къща имаше мол в подземието с кина, магазини и кафенета, другата имаше гараж за 8 коли правен 3 години с оригинална италианска мозаика и стенописи.А наи ми хареса една къща в Позитано, такава гледка, само някакво обзавеждане обиасняваше собственикът -тоза орнамент срува 35 хилиади еур, тази рамка 70 хилиади еур.Става въпрос едно помештение с цена над 1 милион, не цяла къща.
                              ТОВА СА БОГАТИ ХОРА

Който иска да се порови в Youtube ги има готините къщи.

Ние сме много назад. В Ню Йорк човек с доход под 10 000$ чисто на месец, ако има деца, се счита за беден.

Коментар

• по принцип пиша грамотно, гоогле е виновен ,нямам кирилица

Коментар

Working...
                                X