IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изчезналите форумци!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BFB не е интересна вече, кво да праим тук. Има други пазари и много курви за чукане. Но ще ви кажем кога да купувате, както ви казахме кога да продавате.

Коментар

• Първоначално изпратено от dragoki
      [quiot]p0lki Общо взето свестните участници напуснаха форума /а навярно не четат и сайта/, но пък за сметка на това останаха предимно помияри начело с един мангасарян пишещ /навярно така и говори/ на развален български... [/quiot}

Да ти кажа и аз не бях влизал отдавна и форума е станал доста странен. Преди си имахме пешо, сега е пълно с негови клонинги
      Напълнило се е с разбирачи и познавачи, чета и не вярвам на ушите си

Но нека кажа няколко думи преди да изчезна и аз пак:
      1 Липсват доста хора.
      2 Модераторите са заспали
      2.1 Гледам вече и маймуницита е разрешена, никой не я трие
      2.2 РАзни луди с някакви искове и подобни неща от типа, държавата е направила 160 покушения срешу мен
      3 Новите теми са еднодневки, от горещите тези които бяха преди година пак са те, няма ли кой да измисли свстна тема
      Айде със здраве, ще Ви проверя пак след няколко месеца, дано да сте се пооправили

Ами откакто разбирачи във форума станаха Столипински мангали с ниска култура и никакво образование,с дървени глави и поведение на шкембе-чорбари този форум не е същият.Елементарното и просташко поведение на един столипински обект с никнейм на пор-вдовец обърна тоя форум на детска градина.Но простака или трябва да го убиеш с мълчание или с неговите камъни по неговата глава.Аз опитах първото ама то цигането не разбира от дума и затова съм го подкарал с второто та белкем се спре миризливото цигане.

Коментар

• Общо взето свестните участници напуснаха форума /а навярно не четат и сайта/, но пък за сметка на това останаха предимно помияри начело с един мангасарян пишещ /навярно така и говори/ на развален български...
        Last edited by p0lki; 25.07.2010, 15:51.

Коментар

• Не беше ли темата "изчезналиТЕ"? ДАйте да не си мерим главите, че, знае ли се

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Абе те просто разбраха че тая работа не е за тях.
            Абе знам един дет още не е разбрал и с голяма дървена глава.Ама ще си я счупи накрая

Коментар

• Абе те просто разбраха че тая работа не е за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Не видам Столипинския смешко Изчезна кат подгонен катун
                Ама за кой говориш?
                Да не е Порки?

Коментар

• Не видам Столипинския смешко Изчезна кат подгонен катун

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение
                    Къде са Цезар,Смехурко,Съни, Колчо Слепеца с невероятния си хумор? Къде са?
                    ще плачем ли двете заедно, хахаха, а пухчето къде е

Коментар

• Къде са Цезар,Смехурко,Съни, Колчо Слепеца с невероятния си хумор? Къде са?

Коментар

• и "Ан МакГърч" е зачезнала, дали да не се радваме, ??, че ако ни я пратят по линия на мвф..какво става??? хахаха

Коментар

• Цар Симеон смени няколко ника и всуе се надяваше да влезе в парламента от листата на Атака и така да си реши житейските проблеми. Nide, който според мен е най-полезният форумец, никога не е бил многословен, а и сега не е време за много приказки. Аз от доста време нямам акции на БФБ (нивата на текущия спад спад по спомени ги прогнозирах някъде през октомври 2009), така, че бих обобщил - не сме изчезнали, но като че всичко е ясно и няма какво ново да се добави. Поздрави за BigBear, който от време на време осветлява мрака със смислени коментари.

Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                          Кажете още някой безследно изчезнал, да си спомним доброто старо време ...
                          например "ниде", "миткодотком", цар симеон, "валуатор".
                          Last edited by Valuator; 23.07.2010, 00:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                            Ами махнали са го. Знаеш как става тук. Определени форумци не им харесва някой, защото примерно е имал положителна доходност от депозит, започват да се оплакват, пишат писма до модераторите с оплаквания, че видите ли не може в инвестиционен форум да се пише за депозити и резултата е налице Тези форумци се подвизават в определени теми. Отиди там и напиши нещо хубаво за "техните" компании за да ти дадат възможност поне да четеш из форума
                            Да бе,това тук да не Ви е рекламна страница на банките!!!Банките да си плащат за реклама,ама не на такива изпостници по форумите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Стига бе - бъзикаш се...
                              Абе май има нещо таква.Нещо Инвестора не му изнася инакомислието на някой хора.Трябва да се говори само за Ъп и хубави неща за компаниите

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                                Ами махнали са го. Знаеш как става тук. Определени форумци не им харесва някой, защото примерно е имал положителна доходност от депозит, започват да се оплакват, пишат писма до модераторите с оплаквания, че видите ли не може в инвестиционен форум да се пише за депозити и резултата е налице Тези форумци се подвизават в определени теми. Отиди дам и напиши нещхо хубаво за "техните" компании за да ти дадат възможност поне да четеш из форума
                                Стига бе - бъзикаш се...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X